سوالات و مشکلات مربوط به کنسول Xbox 360

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فقط داشبرد هست یا برا فریمورش هم میار؟

---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز بازی این بازی اسلیپینگ داگز برا lt3هست؟یا روی lt2هم اجرا میشه؟
من پسرخالم اومده بازی میخواد دستگاش فکر کنمlt1هست دقیقاً نمیدونم تو آبان90 خریده میخوره به دستگاش یا نه؟

فقط داشبرد هست یا برا فریمورش هم میار؟

---------- نوشته در 06:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:35 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز بازی این بازی اسلیپینگ داگز برا lt3هست؟یا روی lt2هم اجرا میشه؟
من پسرخالم اومده بازی میخواد دستگاش فکر کنمlt1هست دقیقاً نمیدونم تو آبان90 خریده میخوره به دستگاش یا نه؟

فقط داشبرد هستش من اسلیپینگ داگز رو نمیدونم ولی یه جستجو بکنید ببینید آپدیت جدید داخلش هست یا نه اگر نباشه میشه برای التی 2 پچش کرد

دوستان..من فورزا ال تی 2 بورنر مکسو دارم .. بخوام رو ال تی 3 اجراش کنم چی کار کنم... برای رایت مجدد حتما رایترم باید لایت ان باشه ؟

فکر نکنم بازی های بنرمکس نیازی به پچ برای اجرا روی ltهای مختلف داشته باشن.برای همین بنرکس هستند دیگه.
نه عزیز..داشتنو که نیاز دارن...
ولی نمیدونم با رایترای معمولی میشه پچ کرد یا با کلکی چیزی میشه بی دردسر اجراش کرد یا نه ؟

نه عزیز..داشتنو که نیاز دارن...
ولی نمیدونم با رایترای معمولی میشه پچ کرد یا با کلکی چیزی میشه بی دردسر اجراش کرد یا نه ؟

دوست عزیز بازی های برنر مکسو حتما باید با رایتر مخصوص که اعلام شده مثل سری b لایتوان و ... رایت کرد . و کلکم نمیشه زد .

دوستان سلام

من دو ماه هست xbox خریدم وقتی بازی رو دستگاه میزارم وقتی شروع به چرخش میکنه صدای عجیبی از درایو دستگاه میاد ..... بازی بدون مشکل بالا میاد و اجرا هم میشه اما میخوام بدونم این صدا چی هست

خیلی ممنون

»ن با ساعت دستگاهم مشکل دارم. کلا انگار ساعتش کار نمی کنه و سیوهام هم قاطی میشن.
چیکارش کنم؟

دوست عزیز کنسول ایکس باکس دارای باتری داخلی نیست به همین دلیل وقتی شما ساعت رو تنظیم میکنید و کنسول رو ریستارت میکنید ساعت به حالت قبل برمیگرده
ربطی هم به سیوهاتون نداره

---------- نوشته در 11:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:54 AM ارسال شده بود ----------

دوستان سلام

من دو ماه هست xbox خریدم وقتی بازی رو دستگاه میزارم وقتی شروع به چرخش میکنه صدای عجیبی از درایو دستگاه میاد ..... بازی بدون مشکل بالا میاد و اجرا هم میشه اما میخوام بدونم این صدا چی هست

خیلی ممنون

درایو کنسول ایکس باکس معمولا صدای زیادی ایجاد میکنه ولی اگر خیلی غیرطبیعی هستش میتونید اونو پیش یک تعمیرکار ببرید
البته شما میتونید بازیهاتون رو روی هارد نصب کنید تا صدای کمتری بشنوید

آخه تو اکثر بازیها که سیوهاش با توجه به ترتیب تاریخه قاطی میشن و باید بگردم آخرین سیوم رو از اون وسطا پیدا کنم؟ یعنی این مشکل همست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or