سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

بله این بازی قفله Anti Piracy داره. من خودم رو M3i Zero اجراش کردم بدونه مشکل با آپدیت هایه جدید. شما بگو کارتت R4 هست یا R4i تا بتونم دقیقا کمکت کنم. فقط قبله هر چیز مطمئن شو که آخرین ورژنه System Files ـه فلش کارتتو داری.

r4 advance هست ورژن اخرش هم که اجرا میکنه 1.21 هست. راهی هست که بشه با همین r4 اجرا کنم؟

سلام ...
من با اجرای بازی Kingdom hearts مشکل دارم. بازی اجرا میشه ولی وقتی درجه سختی را انتخاب میکنم و و میخواد وارد مرحله بشه تصویر سیاه میشه. من r4 دارم و مموری 4 گیگ. مشکل از همین قفل های بازی های جدیده؟ باید چیکار کرد؟ r4 را عوض کنم ؟ چی بگیرم؟ چون این بازی برام خیلی مهم هست.

سلام ...
بلاخره کسی هست بگه این بازی را چطور اجرا کنم؟ یا چه دستگاهی بگیرم که خودش تست کرده باشه این بازی اجرا میشه؟ یا اصلا بازی پچ داره که بشه اجراش کرد روی R4 ؟

سلام ...
بلاخره کسی هست بگه این بازی را چطور اجرا کنم؟ یا چه دستگاهی بگیرم که خودش تست کرده باشه این بازی اجرا میشه؟ یا اصلا بازی پچ داره که بشه اجراش کرد روی R4 ؟

اجرا میشه. این بازی قفل داره و باید اینکارو انجام بدی:

1- اول اینکه نسخه U رو باید داشته باشی.
2- برنامه XVI32 رو دانلود کن. از اینجا:
http://www.handshake.de/user/chmaas/delphi/download/xvi32.zip

بقیشو به انگلیسی میزازم. ساده است، فقط بترتیب اینکارا رو بکن:

Open your KH rom.

4: At the top click address, then click goto, then click hexidecimal.

5: Type 010E5DC into the box and click ok.

6: The first block should be highlighted and have 0C in it.

7: At the top click edit, click overwrite string, click hex string, in the bottom box type 37 and click ok.

8: Where it said 0C in the first box it should now say 37.

9: Click file, then click save.

10: Put the file you just saved on your flash cart and enjoy​

• Like
Reactions: playstation1
به مشکل خوردم.r4i رو چندتا بازیشو پاک کردم،چندتا بازی جدید ریختم.حالا وقتی می گذارمش تو دستگاه،لیست بازی ها نمی یاد.یک صفحه مشکی مثل صفحه dos می یاد.چکار کنم؟

• Like
این DSL به صورت معمول چه قدر طول میکشه شارژ بشه، من قدیم دقت نمیکردم چه قدر طول می کشه ولی شارژرم یه بلایی سرش اومد رفتم یکی دیگه گرفتم الان 5 ساعت زدم تو شارژ هنوز این چراغ قرمز خاموش نشده:دی

• Like
از دوستان کسی تونسته بازی Sonic Classic Collection رو اجرا کنه ؟
من با DSTT نتونستنم و error میده...

بازی ماریو و لوییجی جدیده قابل بازی هست؟ پچی براش منتشر شده؟
Mario and luigi bowser inside story

بله - قابل اجرا هست. بازی زیاد هم جدید نیست.

http://www.torrentbit.nl/torrent/1588157/%5BNDS%5DMario+&+Luigi+Bowser's+Inside+Story%5BEUR%5D%5BFIX%5D%5BESPA/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or