سوالات و مشکلات عمومی در مورد Nintendo DS

سلام.
من برای اجرا بازی ها و همین طور ریختنشون رو DS از Edge استفاده میکنم این هم عکسش:
edge.jpg

سئوال من اینه که تو تهران هم پیدا میشه؟چون یکی از فامیلامون از بلجیک:biggrin1:اومده اینو دید گفته تو تهران پیدا میشه یا نه؟خوشش اومده ازش:laughing:(حق هم داره با سرعت dl اونجا کل بازی های DS رو تو یه روز دانلود می کنه آدم:biggrin1:)حالا اگه تو تهران هست قیمتش رو هم بگین لطفا زودتر یکی جواب بده 2 هفته دیگه میرن فکر کنم.
ممنون!
من فکر میکنم این شماره(فروشگاه یگانه)داشته باشه من خودم ازش خریدم:02166703648

من DSi رو آپدیت کردم حالا وقتی میخوام با R4i بازی کنم صفحه ی مشکی میشه و میگه دستگاه و خاموش کنید از این چیزا! باید چی کار کنم؟

بعد اگه میشه واسه پخش ویدیو و موزیک و pdf یه برنامه ای که از بقیه کامل تر باشه و اکثر فرمت های رایج رو پخش کنه معرفی کنید.

ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: playstation1
من فکر میکنم این شماره(فروشگاه یگانه)داشته باشه من خودم ازش خریدم:02166703648
ممنون.
حالا الان یه سئوال دارم DS ای که من دارم مال اروپا هست و دوشاخه شارجرش به پریز های ایران نمیخوره!من الان با ماله فامیلمون هر دفعه شارج میکنم!چیکار کنم باید ترانس بگیرم؟

• Like
Reactions: playstation1
من DSi رو آپدیت کردم حالا وقتی میخوام با R4i بازی کنم صفحه ی مشکی میشه و میگه دستگاه و خاموش کنید از این چیزا! باید چی کار کنم؟
اگه باید نرم افزار R4 رو آپدیت کنم میشه لطف کنید و لینک دانلود بذارید.

بعد اگه میشه واسه پخش ویدیو و موزیک و pdf یه برنامه ای که از بقیه کامل تر باشه و اکثر فرمت های رایج رو پخش کنه معرفی کنید.

ممنون

منم وضعیتم همینه الان. بخاطر اون Flipnote آپدیت کردم.. فریب خوردیم...

منم وضعیتم همینه الان. بخاطر اون Flipnote آپدیت کردم.. فریب خوردیم...
من چند روز پیش دی اس آی رو آپدیت کردم واسه همون Flipnote و 1000 پوینت مجانیش. راستش هنوز فلش کارت نگرفتم، یعنی میخواستم تو همین چند روز برم یه R4i که تو بازار هست بگیرم.
حالا بخاطر آپدیت دیگه فلش کار نمیکنه؟ اگه لطف کنید و راهنمایی کنید ممنون میشم.

میگم که منم مشکل شما رو دارم من با DSTTi کار میکردم، اونم همن پیغام صفحه سیاه رو میاره و فعلا تا اینا آپدیت نشن کاری نمیشه کرد.

میگم که منم مشکل شما رو دارم من با DSTTi کار میکردم، اونم همن پیغام صفحه سیاه رو میاره و فعلا تا اینا آپدیت نشن کاری نمیشه کرد.

پس گریبان همه رو گرفته:biggrin1:
بعد این آپدیت های R4i رو از کدوم سایت گیر بیارم؟

قربانتون:biggrin1:

آخرین ویرایش:
پس گریبان همه رو گرفته:biggrin1: حالا بر فرض محال(!) اگه من این آپدیت رو دانلود کردم چه جوری بریزم رو دستگاه و اجرا کنم؟(یعنی باید تو فولدر خاصی کپی کنم یا اجرا کنم و ...؟)
بعد این آپدیت های R4i رو از کدوم سایت گیر بیارم؟

قربانتون:biggrin1:
باید صبر کنی خود سایتش منتشر میکنه فعلا که چیزی نیومده :biggrin1:

آخرین ویرایش:
نه عزیز جان بیشتر بازیهاش action & puzzel هستش :evil:
عزیز جان
اولا ژانر Puzzle تو زیر مجموعه ی Casual جای می گیره.
ثانیا بازیهای اکشنش چندان زیاد نیست. ( من بعد از انجام دادن بیش از 1000 بازی DS , دارم این حرفو می زنم.)
کلا بازیهای jRPG هم زیاد داره.

آخرین ویرایش:
دوستانی که R4i گلد دارن و کنسولشونو آنلاین آپدیت کردن. یه سری به این سایت بزنین و آخرین ورژن فیرمور فلش کارت که ورژن 1.29 هستو دانلود کنید و ببینید کار میکنه یا نه. (R4i v1.29 ENGLISH)
http://www.r4ids.com/r4i-download-e.html
این سایت آفیشیال R4i گلد هست. البته تو خود سایت نوشته فقط فلش کارتهائی که بعد از 10 آگوست به بازار عرضه شده قابل اجرا رویه آخرین آپدیت نینتندو (1.4) هستن. امروز 27 آگوسته و احتمالا کارتهائی که تو ایران هست و دوستان خریدند، مال قبلتر از این حرفاست.
اگر این فیرمور که لینکشو گذاشتم رو 1.4 (اونائی که آپدیت کردن) جواب نداد، احتمال 99.9% دیگه هیچ آپدیتی برایه این کارتها نمیاد و باید از سری کارتهایه جدید بخرن.
دوستان اطلاع ندارن Acekard 2i, M3i Zero و این سبک کارتها تو ایران گیر میاد یا نه؟
من خودم هنوز فلش کارت نخریدم ولی کنسولمو به 1.4 آپدیت کردم و با این شرایط فکر کنم باید دنبال فلش کارهائی باشیم که اسمشونو بالا آوردم.

پ.س: این انجمن خیلی خلوته، شاید به زور روزی یه نفر پست بده. از دوستان میخوام اطلاعاتشونو در اختیار هم بزارن تا تو ایران هم بتونیم از نینتندو دی اس آی که بهترین کنسوله هندهلده دنیاست بهترین استفاده رو ببریم.

عزیز جان
اولا ژانر Puzzle تو زیر مجموعه ی Casual جای می گیره.
ثانیا بازیهای اکشنش چندان زیاد نیست. ( من بعد از انجام دادن بیش از 1000 بازی DS , دارم این حرفو می زنم.)
کلا بازیهای jRPG هم زیاد داره.
من 1 دونه بازی هم ندارم ولی میدونم کل بازیهای 2 بعدی 50 تا هم نمیشه شما یه سری به این آدرس بزن آمار دقیق اینجاست کی گفته بازیهای Puzzle زیر مجموعه Casual
http://www.gamespot.com/games.html?type=games&platform=1026&mode=top&tag=subnav;all

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or