سلام دوستان.من این تاپیک رو ایجاد کردم که دیگه انقدر تاپیک در باره ی بازی به صورت LAN زده نشه و یه تاپیک مرجع داشته باشیمبرای سوالات و مشکلات در این باره
شما چند تا کارت شبکه روی pc داری و آیا Range ip ها را درست تعریف کردی .یک توضیح بده مشکلت دقیقا چیه؟اولین سوالم هم خودم میکنم.
من با یکی از دوستانم وقتی میخواهیم به صورت لن Stronghold (قلعه)رو بازی کنیم هم دیگر رو نمیشناسیم.حتی با موفقیت هم به هم متصل شدیم.
سلام به همه
من ADSL پسورد دار دارم . هر کاری می کنم نمیتونم آنلاین بازی کنم .
یعنی وقتی IE رو باز می کنم برا ورود به سایتا ازم یوزر و پس می پرسه.
کسی راهه حلی داره ؟
دوست عزیز توی Hamachi که خودش یک قسمتی داره برای وارد کردن Proxy .ودوم از همه اگر شما چند تا Connection روی کامپیوتر باشه ممکن بعضی بازی ها مثل General مثل Age of empire اون ها را باهم اشتباه بگیرند واز یکی از Connection های استفاده کنند که مربوط به اینترنت نیست.سوم از همه ما بازی اورجینال که تی ایران نداریم که بتونی راحت بری توی قسمت آنلاینش بشین با بقیه بازی کنی یکسری بازی است مثل Cod4 که با وارد کردن سرورهای که دوستان ساختن راحت میری تو بازی با وارد کردن Ipو صد البته یکسر کار های دیگه.حالا شما دقیقا چه بازی را می خوای آنلاین بازی کنی که میگی باید Proxy وارد کرد.ایت proxy که باید وارد کنم تو اکثر برنامه ها مثل dap وارد می کنم و راحت جواب میده ولی مشکل اینجاست که باید کجای بازی proxy وارد کنم ؟
سلام دوستان آقا من مشکلم اینجاست:
1.من با دوستم با موفقیت به هم وصل میشیم.(یعنی آیکون اتصال به اینترنت پایین صفحه واسه هر دو نمایش پیدا میکنه)
2.ما هر دو به بازی Stronghold Cursader (قلعه)میریم.
3.در بخش بازی تحت شبکه دیگه نمیدونیم چیکار کنیم.روی هر چهار تا گزینه هم امتحان میکنیم اما همدیگرو نمیشناسیم.
لطفا کمک کنید که باید روی چه گزینه ای بریم برای بازی Lan توجه کنید که ما به هم متصلیم.
چهار گزینه ها اینا هستن:
Internet TCP/IP Connection For Direct Play
IPX Connection For Direct Play
Modem Connection For Direct Play
Serial Connection For Direct Play
خوب ما حالا کدوم قسمت بریم و چیکار کنیم؟؟؟؟
در ضمن ما از این روش استفاده کریدم نه کم تر نه بیشتر:
برای این کار برو اینجا
Start Menu\Programs\Accessories\Communications/New Connection Wizard
بعد روی NEXT کلیک کن
حالا گزینه آخر رو انتخاب کن سپس NEXT
حالا گزینه اول رو انتخاب کن سپس NEXT
در اینجا همه ی گزینه ها رو تیک بزن سپس NEXT
حالا دو باره بزن رو NEXT
در این مرحله لیست افرادی رو میبینی که میتونن به تو زنگ بزنن
برای اضافه کردن کسی روی ADD کلیک کن
در فیلد اول یه نام کاربری بزار برای کسی که میخواد بت وصل شه
FULL NAME رو ول کن
در دو تا فیلد باقی مونده هم پاس ورد مورد نظرتو بنویس
رو OK کلیک کن حالا NEXT بزن دو باره NEXT رو بزن
در آخر هم روی FINISH کلیک کن
تا اینجا کار تمومه و طرف مقابل که میخواد به تو وصل شه باید یه کانکشن بسازه و تو اون کانکشنه یوزر و پاس وردی رو که تو الان تو این چیزی که آموزش دادم گزاشتی رو بزاره
راستی برای کانکت شدن به تو باید شماره تلفن کانکشن رو شماره ی تلفن خونه ی شما بزاره
بعد موقعی که روی دایل کلیک میکنه که وصل شه به تو
تو هم باید کامپیوترت روشن باشه و مودمت به سیم تلفن وصل باشه
اینم یکی از دوستان به نام Sasy 360 نوشته بوده است.
لطفا کمک کنید