سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز.من با psx مشکلی نداشتم یهو یکی دوروزی که استفاده میکردم هر کاری میکردم دیتا به ps4 منتقل نمیشد. هیچ انتی ویروسی هم ندارم. بعد رفتم فایروال ویندوز رو هم غیر فعال کردم بازم نشد. بعد چند ساعت (اعصاب نمونده بود دیگه~X() باز وارد فایر وال شدم دیدم ای دل غافل 3 تا devise وجود داره. همه رو غیر فعال کردم. مشکلم حل شد. گفتم شاید مشکل مشابه داشته باشن دوستان. ممنون از تیم خوب و بزرگ بازی سنتر.
159370

دوستان راهی برای انتقال افلاین دیتا از لب تاپ تا هارد اکسترنال بر روی ps4 هست ؟ چون یه اکانت ظرفیت ۱ روش نصبه که دیتا بازیش نصفه دانلود شده و اگر به نت وصل بشه اکانت و بازی قفل میشه . راه حلی ندارن دوستان ؟
سلام دوست عزیز. منم همین مشکل شما رو داشتم. منتها دیتام مشکل داشت. از اول دانلود کردم. با کابل بدون نت انتقال دادم با psx. در ضمن درسته ضمانتی برای ظرفیت 1 وجود نداره ولی این نکات رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد.
1- اکانت ظرفیت 1 رو بعد از add کردن single out کن.
2- موقع روشن و خاموش شدن ps4 به هیچ عنوان تیک نتوورک رو فعال نذار.
3- دیتا رو با کابل انتقال بده و مواظب باش نت وصل نباشه.
من بازی ظرفیت 1 7 تا دارم که بعد از مدتها فقط 1 از اونا قفل شدن. بازیا جدید رو هم کپی و بازی میکنم. چندین بار به نت وصل شدم و ابدیتا بازیا رو گرفتم ولی هیچ کدوم قفل نشدن به دلیل نکات بالا. ولی در کل ضمانتی برا ظرفیت 1 وجود نداره ولی میشه مدیریتش کرد.

• Like
Reactions: Kiami
سلام دوستان من دیتای GTA v رو می‌خوام بریزم الان وسطاش همش cannot download میده تست کانکشن هم میزنم اینترنت رو fail میزنه
فایروال و آنتی ویروس هم خاموشه

س
سلام دوستان من دیتای GTA v رو می‌خوام بریزم الان وسطاش همش cannot download میده تست کانکشن هم میزنم اینترنت رو fail میزنه
فایروال و آنتی ویروس هم خاموشه
سرعت دانلود هم خیلی کند شده ۲۰ گیگ رو زده تو ۲۲ ساعت دانلود میشه

س

سرعت دانلود هم خیلی کند شده ۲۰ گیگ رو زده تو ۲۲ ساعت دانلود میشه
سلام. به احتمال زیاد یکی از فایلا شما مشکلPیدا کرده. از psx فایل اخری رو نگاه و بعد دوباره دانلود کن. و اینکه بعضی موقعه ها هم یه مقدار باید به نت وصل شی چند مگ دانلود کنه تا دانلود برگرده به حالت عادی (برا ظرفیت 1 ریسکه ولی خوب چه میشه کرد). مشکل خرابی یکی از ‍‍‍Pارتها رایجه کلا. , یه احتمال دیگه اینکه ممکنه آبدیت جدید براش اومده باشه که باید چک کنی. اینم سایتش orbismodding.com

• Like
Reactions: Joel miller
سلام دوستان من سرویس now گرفتم و الان میخوام بازی دانلود کنم ولی خیلی زمان میبره از سایتای داخلی دان کنم میگن نیم بها میشه یا میتونم بدم مغازه دارها تو هارد اکسترنال بریزن برام ولی تو همین تاپیک یا سایتای دیگه خیلی ها با psx مشکل دارن به نظرتون ارزش داره ریسک کنم؟
از کجا بگیرم دیتا و؟

لطفا راهنمایی کنید

ممنون?

سلام دوستان من سرویس now گرفتم و الان میخوام بازی دانلود کنم ولی خیلی زمان میبره از سایتای داخلی دان کنم میگن نیم بها میشه یا میتونم بدم مغازه دارها تو هارد اکسترنال بریزن برام ولی تو همین تاپیک یا سایتای دیگه خیلی ها با psx مشکل دارن به نظرتون ارزش داره ریسک کنم؟
از کجا بگیرم دیتا و؟

لطفا راهنمایی کنید

ممنون?
سلام. داداش به نظره من در حال حاضر بهترین راه برای دیتا همون انتقال از طریق psx هستش. نت ما وضعیتش طوری نسیت که مستقیم دانلود کنیم. من بشخصه کلا از طریق psx انتقال دیتا میدم. بهترین راهه.

سلام. داداش به نظره من در حال حاضر بهترین راه برای دیتا همون انتقال از طریق psx هستش. نت ما وضعیتش طوری نسیت که مستقیم دانلود کنیم. من بشخصه کلا از طریق psx انتقال دیتا میدم. بهترین راهه.
میشه بیشتر راهنمایی کنید از کجا بگیرم دیتا رو؟
مغازه بازی رو 15 میگیره بر دیتای هر بازی البته تو هارد کنسول میریزه برام تو اکسترنال هم میریزن؟
سایتا نیم بها حساب میکنن!؟
راستش تو بقیه سایتا آموزش انتقال دیدم، ولی تو بخش نظرات خیلی ها میگن مشکل ip و... دارن ریسک نیست به نظرتون؟

میشه بیشتر راهنمایی کنید از کجا بگیرم دیتا رو؟
مغازه بازی رو 15 میگیره بر دیتای هر بازی البته تو هارد کنسول میریزه برام تو اکسترنال هم میریزن؟
سایتا نیم بها حساب میکنن!؟
راستش تو بقیه سایتا آموزش انتقال دیدم، ولی تو بخش نظرات خیلی ها میگن مشکل ip و... دارن ریسک نیست به نظرتون؟
یه سری بازی هارو سایت ها میزارن مثل شاتل لند، گیم پاس و پارسی گیم یه سری بازی ها مثل GTA که داخل سایت ها پیدا نمیکنی از طریق psx لینکشو استخراج میکنی بعد با دانلود منیجر دانلود میکنی،
من الان یه سال با این روش دانلود میکنم تا الان مشکلی نداشته واسم

• Like
Reactions: mpdlord
یه سری بازی هارو سایت ها میزارن مثل شاتل لند، گیم پاس و پارسی گیم یه سری بازی ها مثل GTA که داخل سایت ها پیدا نمیکنی از طریق psx لینکشو استخراج میکنی بعد با دانلود منیجر دانلود میکنی،
باشه منم باید امتحان کنم

دوست عزیز درست میگن فقط مواظب باش که وقتی دیتا رو دانلود میکنی معمولا آبدیت ها سایت به روز نیستند و موقع کپی به مشکل بر میخوری. برا دیتا موردی نیست ولی قبل از دانلود آبدیت چک کن ببین اخرین آبدیت موجود هست یا نه. اگه اره که دانلود بفرما اگه نه از این سایت orbismodding.com سریال بازی رو سرچ کن و دانلودش کن.

دوست عزیز درست میگن فقط مواظب باش که وقتی دیتا رو دانلود میکنی معمولا آبدیت ها سایت به روز نیستند و موقع کپی به مشکل بر میخوری. برا دیتا موردی نیست ولی قبل از دانلود آبدیت چک کن ببین اخرین آبدیت موجود هست یا نه. اگه اره که دانلود بفرما اگه نه از این سایت orbismodding.com سریال بازی رو سرچ کن و دانلودش کن.
اگه آپدیت کامل نباشه بقیش رو کنسول دان میکنه؟
میشه با توجه به حجم آپدیت ها در سایت و کنسول فهمید که آپ هس یا نه؟

سایتای داخلی نیم بها حساب میکنن؟

چطور میشه انتقال داد به طوری که اصلا به نت وصل نشه؟
باید مودم نت نداشته باشه؟

اگه آپدیت کامل نباشه بقیش رو کنسول دان میکنه؟
میشه با توجه به حجم آپدیت ها در سایت و کنسول فهمید که آپ هس یا نه؟

سایتای داخلی نیم بها حساب میکنن؟

چطور میشه انتقال داد به طوری که اصلا به نت وصل نشه؟
باید مودم نت نداشته باشه؟
-اخرین ابدیت نباشه کپی کنسل میشه. در ادامه اگر به نت وصل باشی بله مستقیم از سرورهای سونی دانلود میشه.
-خیر حجم ابدیتها متغیره.
-زیاد روش حساب نکن مینویسن نیم بها ولی من همچین حسی ندارم:) ولی اگه مشترک شاتل باشی از شاتل لند با فعال کردن اشتراک (10ت) میتونی 5000 گیگ دانلود کنی بغیر از حجم اصلی.
-با psx انتقال بده نیازی به وصل بودن نت نیست. البته شما باید اول بازی رو ادد و مقدار کمی (مثلا 10 مگ) بطور مستقیم دانلود کنی بعد در ادامه از psx استفاده کنی.
-میتونی از تنظیمات مودم نت رو موقت قطع کنی (که نیازی هم نیست اگه دیتا و ابدیت کامل باشه دیگه از حجم نت شما استفاده نمیشه با psx)

• Like
Reactions: Bizhanl

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or