سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
http://uupload.ir/files/bpjm_0000000000000000.png
فعلا که با ارور جدید مواجه شدم!

- - -ویرایش - - -

اصلا همین که میخواد شروع بشه اخطار میده!
تنظیمات آی پی رو که رو ps4 انجام می دم بعد که میام رو psx می بینم اولین پارت اومده و گزینه ی کپی رو هم می زنم می نویسه کپی موفقیت آمیز بود ولی می رم رو ps4 بدون اینکه حتی ۱ درصدی دانلود کنه می نویسه cannot download !
--------
:((

- - -ویرایش - - -

http://uupload.ir/files/mfnd_1111111111111111111111111111111.png

روی لینک که بغلش نوشته PSN وایسا ببین چه لینکی بهت نشون میده،ک کن عددهاش با اونی که داری یکی هست یا نه

دوستان من قبلا آپدیته پروجکت کارو انجام دادم امروز آپدیت جدید اومد اما باز آپدیتم از 4 گیگ شروع به دانلود میکنه من قبلا آپدیت کردم چرا اینجوریه؟ راهه حل نداره؟

سلام
من یک مشکلی دارم
همه صفحاترا هم دیدم ولی جوابی نگرفتم.
برنامه که اجرا میشه و من روی اون علامت سبز رنگ سمت راست می زنم
بهم پیغام میده که : value cannot be null به علاوه یه سری کلمات چینی!
تکلیف چیه؟

سلام
من یک مشکلی دارم
همه صفحاترا هم دیدم ولی جوابی نگرفتم.
برنامه که اجرا میشه و من روی اون علامت سبز رنگ سمت راست می زنم
بهم پیغام میده که : value cannot be null به علاوه یه سری کلمات چینی!
تکلیف چیه؟

یه عکس بگیر صفحه اول

برو توی تنظیمات کانکشن کابلیت ببین اونجا IP رو اتوماتیک گذاشتی یا دستی

Control Panel-Network And Sharing-chand adapter Setiing-Local Areal Conenction(Esmesh momkene vase shoma chize digeE bashe)

بعد راست کلیک و بعد Properties گزینه Internet Protocl Version 4

سلام دوتا سوال دارم
یکی اینکه بتلفیلد 4 دانلود کردم هیچ لینکه فایل DP نداد بهم ولی فعلا که داره نصب میشه
یکی دیگه اینکه حجم بازی 33 34 گیگ بود ک 7 پارت دانلود شد
ولی الان موقع انتقال حجم بازیو زده 10 گیگ چیکار کنم؟
پیشاپیش ممنون :|

سلام.
من دیتای بازی plants vs zombies gw رو خریدم دیتا هش رو هم گرفتم فقط موقع نصب وقتی داره انتقال میده یهو از حجم 17 گیگ میرسه به 6 گیگ!( از 38 مگ به بعد ایجوری میشه)
کسی میدونه چه مرگشه؟!:((

سلام.
من دیتای بازی plants vs zombies gw رو خریدم دیتا هش رو هم گرفتم فقط موقع نصب وقتی داره انتقال میده یهو از حجم 17 گیگ میرسه به 6 گیگ!( از 38 مگ به بعد ایجوری میشه)
کسی میدونه چه مرگشه؟!:((

سلام
این مقدار از حجم که دانلود شه شما میتونید وارد بازی بشید و یه بخش هایی از بازیو انجام بدی

وقتی این 6گیگ تموم شد ، توی صفحه اصلی روی عکس بازی Option بزنید، گزینه آخر Information اونجا حجم واقعی رو نشون میده و نشون میده چقدار داره دانلود میشه

مشکلی نداره:)

سلام دوستان
مدتی قبل تاپیکی بود در مورد اینکه چه طوری سرعت انتقال بازی ها رو با برنامه ی psx download تا 30 مگابایت افزایش بدیم
الان نمیتونم پیدا کنم ممنون میشم اگه کمک کنید

سلام علیکم من یک مشکل عجیب دارم دیتا بازی farcry 4 رو وقتی داخل یک فولدر به برنامه psx معرفی می کنم از پارت شماره 0 شروع به ریختن می کند و داخل ps4 هم حجم انتقالی رو 24 گیگ نشون میده و داخل لاگ هم همین گزارش و استارت کار هست اما به محض این که کمی دانلود میش یکدفعه حجم دیتا دانلودی از 24 گیگ به 5 گیگ تغییر میکنه /لطفا کمک کنید اولین بازی خریدم و حالم گرفته شد نمی تونم بازی کنم .شماره پارت ها هم دقیق هست.

دوستان سلام . آقا من ب مشکل برخوردم با این برنامه و اونم این هستش ک من آپدیت فال اوت رو ک 500 مگ هست رو گرفتم و الان ک میخام بریزمش باز دوباره برنامه لینک جدید برای گرفتن آپدیت میده در صورتی ک من اون آپدیت رو همون شب قبلش گرفتم .اینو باید چیکارش کنم؟ برنامه خودش آپدیتی چیزی نداره؟ :-/:|:|چون اگه همینجوری پیش بره دیگه برنامه بدرد نمیخوره -_-

سلام
همین اول که چینی مینویسه باید چیکار کرد؟
shwg365uycbmsugu2ycw.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or