zilyzal
کاربر سایت
با نت ٣ نميتونيد.سلام دوستان وقتی همه چی درست فقط تو قسمت nat type 3 هست با 3 اشکالی نداره دیتا بریزم ریخته میشه
سریع تر جواب بدید
با نت ٣ نميتونيد.سلام دوستان وقتی همه چی درست فقط تو قسمت nat type 3 هست با 3 اشکالی نداره دیتا بریزم ریخته میشه
سریع تر جواب بدید
موقع انتقال تو برنامه از تب لاگ به يه تب ديگه مثل تنظيمات بريد فيكس ميشهدرود ، این برنامه psx توی ویندوز 10 بعد از چند گیگ ریختن بازی همش قطع میکنه ، مجبورم ببندم دوباره باز کنم ، مشکل از ویندوزمه ؟ خیلی ممنون
موقعي كه برنامه اي پي ميده كنارش فلش هست اي پي ديگه اي باشه ميشه رو اون چنج كردمشکلی که من ندارم با pc هست. یعنی من از طریق وایفای از طریق لبتاپ به مودم وصل میشم. وقتی برنامه را باز میکنم یک ایپی طبیعی نشون میده .
معمولا هم تو رنج 192.168.1.2 یا 1.3 یا 1.4 هست که طبیعیه.
ولی وقتی با پی سی میخوام وصل بشم. یک ایپی پرت و پلا نشون میده .مثلا 172.20.10.44
هیچ فیلتر شکنی یا چیزی هم وصل نیست روی سیستم .
دلیلش چیه ؟
اینطور مشکلاتی رو معمولا میتونی با یکم دستکاری کردن adaptor نتوورک ویندوزت درست کنی.با سلام
من يه مشكلي پيدا كردم كه واقعا اعصابمو خورد كرده. تا چند روز پيش راحت از psx استفاده ميكردم و مشكلي نداشت ولي الان optaining ip، failed ميشه. اگر كسي از دوستان كمك كنن ممنون ميشم
ببین داداش اینکارو انجام بده ایشالا که حل میشه مشکلت
- اول اینکه فایروال و آنتی ویروست رو حتما چک کن خاموش باشن، یه آنتی ویروس روی ویندوز 10 به صورت دیفالت هست اونو جک کن حتما
- لپتاپ از طرق وای فای با اینترنت متصل کن
- کابل لن مستقیم از کنسول وصل کن به لپتاپ
- توی تنظیمات IPV4(کانکش کابل یا همون لن) این آی ی رو به صورت دستی بهش بده با DNS که خود ویندوز میده 192.168.137.1
- روی کانکشن وای فای کلیک کن و از سربرگ Shared برو و کانکش رو از طریق کابل شیر کن (بعدش یه نوشته Shared کنار کنکشن میاد)
- برنامه PSX رو باز کن و ببین این آی پی 192.168.137.1 رو داده بهت یا نه
- امتحان کن ببین مشکل هست یا نه
اگه مشکل هنوز پابرا بود :
- کانکشن Wifi رو از شیر در بیار
- تنظیمات IPV4 کانکشن لن رو روی Auto قرار بده
- کانکشن Wifi رو دوباره شیر کن
- اینبار یه پیغام میاد مبنی بر اینکه خود ویندوز به صورت اوماتیک IP انتخاب میکنه
- برنامه PSX باز کن، اینبار باید یه IP به صورت 192.168 بهت داده باشه
جک کن خبر بده بهم
مرسی داداش.وصل شد با LAN. ولی سرعت در حد WIFI بود.حتی زیر 3 مگ انتقال می داد
منم این مشکل رو سر بازیای یوبی سافت دارم !۱۰۰مگ آپدیت میده رینبو ۲۲گیگ دانلود کردمدوستان واسه اپدیت بازیها جدیدا کسی به مشکل نخورده؟؟؟انگار از ورژن 1 بازی میخواهد ببره تا ورژن نهایی همه آپدیتهارو باید بگیری!!!
علت چیه که دوباره از ورژن 1.0.0 بازی شروع میشه آپدیتها؟؟؟