بله.بله درسته پارت اولش 17 گیگه
یه سوال دیگه اینکه من از کنسول حدود 10 گیگ رو دانلود کردم حالا باید از صفر دانلود کنم؟
لینک دیتاتونو با psx دربیارید از طریق اون با orbismodding اپدیت رو دربیارید همون سایت لینک dp هم بهتون میده اگه از اونجا استفاده نمیکنید اخر لینک اپدیت رو از 0_ به dp- تبدیل کنید میشه dpدوستان من تو تمام بازی ها مشکل شماره 4 ( توقف انتقال دیتا ) رو دارم و با مطالعه کامنت های قبل متوجه Dp شدم و حالا میخوام بدونم از کجا میشه فایل dp بازی مورد نظرم رو بگیرم یکی از دوستان عکس گذاشته بود ولی عکسشون باز نمیشد
ممنون
يعني يا از طريق اون سايت برم يا اخر لينك اپديتم يا ديتا اصلي به جاي اعداد عبارت dp رو جاي گزين كنم؟ ممنونلینک دیتاتونو با psx دربیارید از طریق اون با orbismodding اپدیت رو دربیارید همون سایت لینک dp هم بهتون میده اگه از اونجا استفاده نمیکنید اخر لینک اپدیت رو از 0_ به dp- تبدیل کنید میشه dp
و اينكه تو اين سايتي كه گفتي. رفتم نوشته title تون رو بنويسيد و زيرش چند تا گزينه است از جمله np ولي Dp نبود ، dp رو بعد سرچ ميده؟يعني يا از طريق اون سايت برم يا اخر لينك اپديتم يا ديتا اصلي به جاي اعداد عبارت dp رو جاي گزين كنم؟ ممنون
کد بازی مثل CUSA01778 وارد میکنید بعد از سرچ dp و اپدیتارو میدهو اينكه تو اين سايتي كه گفتي. رفتم نوشته title تون رو بنويسيد و زيرش چند تا گزينه است از جمله np ولي Dp نبود ، dp رو بعد سرچ ميده؟
فقط بعد از ريختن فايل dp تو فولدر ديتا اصلي دوباره از اول بزنم ريختن ديتا رو يا از همون جايي كه گير كرده ميرهکد بازی مثل CUSA01778 وارد میکنید بعد از سرچ dp و اپدیتارو میده
ادامش رو منتقل میکنهفقط بعد از ريختن فايل dp تو فولدر ديتا اصلي دوباره از اول بزنم ريختن ديتا رو يا از همون جايي كه گير كرده ميره
چه اروری دریافت میکنید؟ اگه امکانش بود یه عکس از نرم افزار بذارید که راحتتر بشه تشخیص داددوست عزیز من پارتها رو دانلود کردم که تا پارت _3 بود چون وقتی 4 رو اضافا میکردم ارور میداد و میگفت وجود نداره
الان میخواستم فایلها رو انتقال بدم همون اول ارور میداد که بازی دانلود نمیشه!!!مشکل کجاست بنطرت؟
? »ن که سوالتون رو ندیدمکسی نتونست جواب مارو بده؟ هر کاری می کنم با وای فای بیشتر از 3 مگ ارسال نمی کنه
سیستم وصله به مودم . پی اس 4 هم با وای فای وصله به مودم.? »ن که سوالتون رو ندیدم
هردو دستگاه با وای فای وصل هستن؟ اگه اینطوره که طبیعیه
سیستم وصله به مودم . پی اس 4 هم با وای فای وصله به مودم.