aliahmadi2
کاربر سایت
NetFramWork 4.5 به بالا نصب کن رو ویندوزتکلا برنامه باز نمیشه ! run admin هم زدم
NetFramWork 4.5 به بالا نصب کن رو ویندوزتکلا برنامه باز نمیشه ! run admin هم زدم
دوتا راه دارهسلام.مدتیه سرعت دانلود از سرورهای این برنامه برای من کم شده.یا اگر چند فایل رو باهم برای دانلود بزنم تمام سرعت رو به یه پارت میده و پارتهای دیگه سرعتی ندارن.کلا سرعت دانلودم زیاد بالا و پایین میشه.
راه حلی برای مشکلم وجود نداره?
پاک کن آپدیتو از اول بریزسلام دوستان. من دیشب اومدم آپدیت 1.18 بازی Killzone: SF رو کنم دیدم اول به PSX یه فایل 4 مگی داد، بعد که دانلود اصلی شروع شد خود آپدیت 3 گیگی رو داد. منم با PSX جفتشونو دانلود کردم. اما امروز که آپدیت رو داخل دستگاه ریختم دیدم بعد از ریختن ارور Can't Install میده. خواهشا راهشو نشون بدید که باید چیکار کنم؟
پاک کن آپدیتو از اول بریز
اون فایل ۴مگابایتی هم حتما لازمه و باید پیش فایل اصلی باشه
داداش دوتاشو بزار کنار همکنارش بود. من کدومو باید Select کنم؟ اون یکی رو خودش ادامه میده؟
مشکل چیه ؟
اون فولدر PSX کلا پاک کن، ری استارت کن بعد دوباره برنامه رو اجرا کن
اگه باز مشکلی داشتی باید NetFramWork نصب کنی
NetFramWork نصبه و این کاری هم که گفتی کردی بازم نشد
از صبح کلا برنامه باز نمیشد ویندوز رو عوض کردم تا باز بشه و الان یه بار باز شد و بازم به فنا رفت . ای خدا
اهان فهمیدم چرا اینطوری میشه، سمت راست پایین اونجا که برنامه های در حال اجرا هست، ببین اونجا بازِ یا بسته؟ اگه باز بود ببندش
اگه اونجا نبود از داخل Start Task Manager برنامه رو پیدا کن End Task بزن. این مشکل به خاطر اون فایلهایی .dll که داخل پوشه هست درست میشه. واسه خودم با پاک کردن و دوباره اجرا کردن درست شده بود