سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یک سوال داشتم! برای انتقال این بازی ها باید اخرین اپدیت همراه بازی ها باشه؟ درسته؟ اگه نباشه کل بازی رو که از اول دانلود نمیکنه؟ مثلا من bloodborn رو اینجوری انتقال دادم وسطش خیلی وایساد |: بعد نیم ساعت راحت همش انتقال داده شد.

بله باید باشه، حتما آخرین آپدیت لازمه

اون موقع که وایسادی آپدیش دانلود شده و بعدش دوباره شروع کرده به انتقال دادن

• Like
Reactions: Paradise Lost
یعنی بعد اینکه دیتاشو کامل ریختی Cannot Dl میزنه؟
نه عزیز ببنید موقع انتقال دیتا تو ps4 2تا کادر میاد که داره بر مشه که نشونه ی بیشرفت عملیات انتقال هست یه کادر کوجیک و یکی بزرکتر جلو کوجیکه نوشته data to starting application جلو بزرکتره هم نوشته all data الان واسه من کادر dara to starting app یعنی کادر کوجیک کامل بر شده نوبت به بر شدن کادر all data رسیده ولی بیغام cannot inestal میزنه نه cannot dl نمیدونم جه مرکشه

نه عزیز ببنید موقع انتقال دیتا تو ps4 2تا کادر میاد که داره بر مشه که نشونه ی بیشرفت عملیات انتقال هست یه کادر کوجیک و یکی بزرکتر جلو کوجیکه نوشته data to starting application جلو بزرکتره هم نوشته all data الان واسه من کادر dara to starting app یعنی کادر کوجیک کامل بر شده نوبت به بر شدن کادر all data رسیده ولی بیغام cannot inestal میزنه نه cannot dl نمیدونم جه مرکشه

الان با اینترنت معمولی هم میزنی برای دانلود همینطوری میشه؟

اگه باز همین مشکل داره برای درست شدنش باید از اول دیتارو بریزی

:| آخه من تا حالا اروره Can't Install ندیدم!:| بازی در اصل داره دانلود میشه نه نصب:| یه عکس از ارور میتونی بگیری؟

الان با اینترنت معمولی هم میزنی برای دانلود همینطوری میشه؟

اگه باز همین مشکل داره برای درست شدنش باید از اول دیتارو بریزی
اره بازم همونجوره. اصلا برنامه psx واسه این بازی log نمیده واسه بقیه بازی ها میده.اکه بخوام از اول بریزم هم باید کل بازی رو باک کنم من نمیخوام باک کنم جون بازی رو از رو یه اکانت هکی ادد کردمو دیکه به اون اکانت دسترسی ندارم.راهی هست که بشه تنها دیتا رو باک کرد و بازی تو لیست بمونه؟

سلام من فایلای زیر 4 گیگ که لینکشم از خود psx می خوام بفرستم همش وسط کار متوقف می شن.....با این که خود فایل بازی تک پارته وسط نصب بازی تو خود psx دو یا سه تا لینک زیر لینک اصلی اضاف می شه و همون جاست که سرعت نصب می یاد پایین و متوقف می شه.....
دوستان چه کار باید کرد....؟!

سلام من فایلای زیر 4 گیگ که لینکشم از خود psx می خوام بفرستم همش وسط کار متوقف می شن.....با این که خود فایل بازی تک پارته وسط نصب بازی تو خود psx دو یا سه تا لینک زیر لینک اصلی اضاف می شه و همون جاست که سرعت نصب می یاد پایین و متوقف می شه.....
دوستان چه کار باید کرد....؟!
سلام
ببین دوست گرامی
این روش رو اجرا کن
اول تمام دانلودهات رو متوقف کن بعد PSX رو فعال کن حالا بزن دانلود تمام لینکهایی که بهت داد تو PSX باید دانلود کنی ، که شامل خوده بازی ، آپدیت و بعضی مواقع یک فایل چند مگابایتی هم هست که باید دانلود بشه

بچه ها ارور 403 رو چطور میشه رفع کرد ؟
ارور مهمی نیست و فقط مربوط به " بروزرسانی خودکار برنامه" و فیلتر بودن سایت برنامست. میتونی توی تنظیمات برش داری، یا از قندشکن استفاده کنی ( که نیازی نداره).

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

دوستان گلم سلام
بچه ها من روش اتصال مستقیم pc به ps4 رو برای انتقال دیتا اجرا میکنم ولی سرعتش با کابل لن از نوع cat 6 بالاتر از 20 نمیره
بنظرتون مشکل از چیه ؟
کابلمم بی کیفیت نیست کابلو از روی ps3 fat سری اول ورداشتم یعنی سرور کابلای لنه روش هم واضح نوشه cat 6

سلام بچه ها من ویندوزم 10 هستش هرکاریم بگین کردم ولی لینک دانلودو نمیده بهم باید چیکارکنم حتا پورت 9090 تست کردم خیلی راه تست کردم نشد باید چیکار کنم :((

سلام دوستان . ممنون میشم راهنمایی کنید ...
بنده دیتا فیفا 17 رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره . ریجن بازی با اکانت اوکیه و کد و ایناش هم چک کردم درسته !
pc و ps4 هم با وای فای به برنامه psx وصل کردم ....
hEnKr.jpg

همونطور که توی عکس پیداست دیتا ها بعد از resume کردن دانلود اضافه نشدن ! از طرفی دانلود داره ادامه پیدا میکنه اما از حجم نت هم کم نمیشه !! سرعت بسیار پایین
مشکل از کجاس ؟

سلام دوستان . ممنون میشم راهنمایی کنید ...
بنده دیتا فیفا 17 رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره . ریجن بازی با اکانت اوکیه و کد و ایناش هم چک کردم درسته !
pc و ps4 هم با وای فای به برنامه psx وصل کردم ....
hEnKr.jpg

همونطور که توی عکس پیداست دیتا ها بعد از resume کردن دانلود اضافه نشدن ! از طرفی دانلود داره ادامه پیدا میکنه اما از حجم نت هم کم نمیشه !! سرعت بسیار پایین
مشکل از کجاس ؟
سرعت انتقال چقدره؟
تو قسمت ستینگ تیک گزینه یauto find replacefile فعال باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or