aliahmadi2
کاربر سایت
دوستان نظری ندارید؟
بزارش روی اتوماتیک، لینک آپدیت بازیو میخاد که فکر کنم شما نداریش
دوستان نظری ندارید؟
گذاشتم بازم نشدبزارش روی اتوماتیک، لینک آپدیت بازیو میخاد که فکر کنم شما نداریش
یه باز پاک کن دوباره دیتا بریز درست میشهاقا یکی به منم کمک کنه من دیتای battlefront رو دانلود کردم تو نصب روی درصد 99 ارور cannot install میده!چیکار کنم!کمکم کنید!ارورش اینه: CE-34016-4
دروددوستان سلام من چند وقت پیش دیتا استار وارز ریجن یک رو خریدم وقتی داشتم دیتا میریختم اپدیت داد و زد کنات دانلود گذشت تا 3 روز پیش من اپدیت بازی رو دانلود کردم و ریخم روی دیتای بازی الان لینکایی که تو psx نشون میده و فایلای من اسمشون فرق میکنه. به نظرتون میشه اسم رو تغییر بدم به چیزی که تو psx نشون میده؟یا راح حل دیگه ای؟ لطفا جواب بدین.8 گیگ دان کردم
والا دقیق متوجه نشدم منظورتون از داشتن اکانت چیه ولی خب برای استفاده از PS4 باید اکانت داشته باشین اگر منظورتون اکانت های اشتراکیو و هکیه که بله باید داشته باشین.سلام خسته نباشید من تازه کنسول ps4 خریدم
دیتای بازی uncharted 4 رو کامل دانلود کردم فقط یه مسیله برام مبهم مونده و هنوز متوجه نشدم
من برای ریختن بازی روی کنسول حتما به اکانت احتیاج دارم؟؟؟
یا وقتی دیتای بازی رو دارم با همین برنامه psx به همین روش میتونم بریزم؟
حتما باید اینترنت داشته باشم؟
اگر امکانش هست از دوستانی که این کارو انجام دادن راهنمایی کنن
یا اگر شماره تماس دارن من تلفنی مزاحم بشم و راهنمایی بگیرم
سلام ممنون از بابت پاسختونوالا دقیق متوجه نشدم منظورتون از داشتن اکانت چیه ولی خب برای استفاده از PS4 باید اکانت داشته باشین اگر منظورتون اکانت های اشتراکیو و هکیه که بله باید داشته باشین.
دیتای بازی اگر با ریجن بازی یکی باشه و آخرین آپدیت رو داشته باشین بله میشه.
برای ریختن دیتا روی کنسول باید کنسول و PC به یه وای فای وصل باشن یا لن باشن.
میتونین اکانت های اشتراکی رو از وبسایت ها یا کانال های تلگرام پیدا کنید. یه سرچ بزنیدپیدا میشه.اگر هم میخواین قانونی بازیو بخرین باید حساب PSNتون رو شارژ کنید بعد از طریق استور پلی استیشن بازی رو بخریدسلام ممنون از بابت پاسختون
اما باز متوجه نشدم سوال من این بود که من دیتای فلان بازی رو دارم برای ریختن بازی هم که تمام مراحل که گفته شد رو دنبال میکنیم و منتقل میکنیم فقط این قضیه این اکانت اشتراکیو نمیدونم و نمیفهمم من خودم اکانت دارم که به اسم خودم هست و دیگه هیچ اکانتی ندارم حالا(اکانت از کجا بیارم و چجور تهیه کنم رو نمیدونم )