سوالات و مشکلات برنامه PSX Download Helper

• Thread starter Thread starter i-safe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
در واقع آخرین آپدیت همه آپدیت های قبلی رو هم شامل میشه،حجم همه آپدیت های قبلی رو هم داره
آقا آپدیت جدید رو دانلود کردم و ریختم موقع نصب ارور میده...!
Cannot Install
(CE-34016-4)
چیکار کنم؟ :(
c9i3qpw7110zs55ake5m.jpg

4 تا فایل اولی از بیرون گرفتم! 2 تا فایل آخری از آدرسی که برنامه PSX Download Helper بهم داد!
این اکانتی که من گرفتم از کسی خریدم فکر میکنم از این هکیا باشه! ممکنه مشکل از این باشه؟البته قاعدتا ربطی نداره ولی خب...

آقا آپدیت جدید رو دانلود کردم و ریختم موقع نصب ارور میده...!
Cannot Install
(CE-34016-4)
چیکار کنم؟ :(
c9i3qpw7110zs55ake5m.jpg

4 تا فایل اولی از بیرون گرفتم! 2 تا فایل آخری از آدرسی که برنامه PSX Download Helper بهم داد!
این اکانتی که من گرفتم از کسی خریدم فکر میکنم از این هکیا باشه! ممکنه مشکل از این باشه؟البته قاعدتا ربطی نداره ولی خب...

این مشکل بعضی موقع ها به وجود میاد، یک فایل DP هم بهت میده PSX اون رو هم دانلود کن
نه مشکل از اکانت نیست،از دیتا که از بیرون گرفتی هم نیست

به لینکهایی که برنامه میده دقت کنید متوجه میشید مشکل کجاس، ببینید شاید لینکی که میخاد رو ندارید یا اشتباه داده شده یا شاید ریجن دیتا با اکانت یکی نیست

این مشکل بعضی موقع ها به وجود میاد، یک فایل DP هم بهت میده PSX اون رو هم دانلود کن
نه مشکل از اکانت نیست،از دیتا که از بیرون گرفتی هم نیست

به لینکهایی که برنامه میده دقت کنید متوجه میشید مشکل کجاس، ببینید شاید لینکی که میخاد رو ندارید یا اشتباه داده شده یا شاید ریجن دیتا با اکانت یکی نیست

الان که بازی دانلود شده دیگه PSX هیچی بهم نمیده! چیکار کنم؟ فایل DP چیه؟ فرمتش DP هست؟ والا فایل آپدیتی که بهم داد همون بود! کدشون یکیه! نمیدونم حالا ممکنه چون اولش اون رو زدم آپدیت هم بهم اشتباه داده؟
الان چیکار کنم دقیقا؟ ممنون از راهنمایی ها

الان که بازی دانلود شده دیگه PSX هیچی بهم نمیده! چیکار کنم؟ فایل DP چیه؟ فرمتش DP هست؟ والا فایل آپدیتی که بهم داد همون بود! کدشون یکیه! نمیدونم حالا ممکنه چون اولش اون رو زدم آپدیت هم بهم اشتباه داده؟
الان چیکار کنم دقیقا؟ ممنون از راهنمایی ها

کامل تا آخر رفته؟؟ فایل DP بین فایل ها هست، آره پسوندش DPیه و حجم زیر 25 مگابایت هم داره

تست میکنی اینترنت درست به دستگاه میرسه؟

سلام مدیر محترم و دوستان خوب گیمر
مشکل من ذر رابطه با پیامی هست که وقتی نرم افزار رو باز میکنم(run as administraror هم میزنم) پیامی هست که من میده و متنش هم اینه
Input string was not in a correct format
قبلا وقتی من میخاستم لینک بگیرم و این پیام نبودش فایل ها با فرمت pkg تو دانلود منجر میومد و من هم میگیرفتم مشکلی نداشت.اما جدیدا فایل ها حجمشون درسته اما فرمتشون فرمتشون فرق میکنه.با این وضع اینترنت و حجم بالای بازی ها نمیصرفه حقیقتا که من بخام چند بار دانلود کنم با خود دستگاه هم که قربونش برم پیر میکنه ادم رو.
حالا میخاستم بدونم ایا راهی برای درست کردن این مشکل هستش یا نه؟؟
یا اینکه حالا من فایلارو همونجوری دانلود کنم بعد فرمتشون رو تغییر بدم چطور؟؟؟

سلام مدیر محترم و دوستان خوب گیمر
مشکل من ذر رابطه با پیامی هست که وقتی نرم افزار رو باز میکنم(run as administraror هم میزنم) پیامی هست که من میده و متنش هم اینه
Input string was not in a correct format
قبلا وقتی من میخاستم لینک بگیرم و این پیام نبودش فایل ها با فرمت pkg تو دانلود منجر میومد و من هم میگیرفتم مشکلی نداشت.اما جدیدا فایل ها حجمشون درسته اما فرمتشون فرمتشون فرق میکنه.با این وضع اینترنت و حجم بالای بازی ها نمیصرفه حقیقتا که من بخام چند بار دانلود کنم با خود دستگاه هم که قربونش برم پیر میکنه ادم رو.
حالا میخاستم بدونم ایا راهی برای درست کردن این مشکل هستش یا نه؟؟
یا اینکه حالا من فایلارو همونجوری دانلود کنم بعد فرمتشون رو تغییر بدم چطور؟؟؟

این پیام رو نادیده بگیر و مثل قبل از برنامه استفاده کن

اگه منظورت مشکل لینک دیتا هست این پست رو بخون

لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)

• Like
Reactions: behzad.sa
این پیام رو نادیده بگیر و مثل قبل از برنامه استفاده کن

اگه منظورت مشکل لینک دیتا هست این پست رو بخون

لینک بازی های PS4 استخراج شده با PSX از PSN (پست اول خوانده شود)
ممنون از راهنماییت دوست من.
یه سوال ذیگه هم همین الان برام پیش اومد من قبلا ای پی که میومد برام تو نرم افزار این بور 192.168.1.2
اما الان اینجوری میاذ مثلا 191.256.257.6 اینکه مشکلی نداره؟؟؟؟

کامل تا آخر رفته؟؟ فایل DP بین فایل ها هست، آره پسوندش DPیه و حجم زیر 25 مگابایت هم داره

تست میکنی اینترنت درست به دستگاه میرسه؟

بله دیگه! تا آخر رفته! دستگاه به اینترنت وصله بازی دانلود شده! توی Install اون ارور رو میده!دستگاه رو هم از طریق سیستم وصل کردم به نت هم از طریق مستقیم! اینطوری میشه...!

ممنون از راهنماییت دوست من.
یه سوال ذیگه هم همین الان برام پیش اومد من قبلا ای پی که میومد برام تو نرم افزار این بور 192.168.1.2
اما الان اینجوری میاذ مثلا 191.256.257.6 اینکه مشکلی نداره؟؟؟؟

تا زمانی که تست میگیرد و توی تست مشکلی نداره اشکال نداره

من فکر کنم توی تنظیمات مربوط به کانکشن با کابل حودتون IP وارد کردید

تا زمانی که تست میگیرد و توی تست مشکلی نداره اشکال نداره

من فکر کنم توی تنظیمات مربوط به کانکشن با کابل حودتون IP وارد کردید

آقا من الان بازیو پاک کردم باز رفتم توی اون اکانت و از اول زدم نصب بشه...! لینک هایی که میده دقیقا مثل همینایی هست که خودم دارم اسمش...!
آیپی رو رو کابل خودم هیچی نزدم! طبق آموزش ها! اینترنتم وصله! برنامه رو اجرا کردم آیپی 192.168.1.2 بهم داد!
توی کنسول به صورت Custom کانکت میشم و توی قیمت پروکسی اینو میزنم! پورت هم 8080!
الان من یه بار دیگه از اول فایلا رو بذارم بریزه بازی رو؟
از خود توی اکانت اصلی هم خواستم نصب رو کامل کنم نشد! ارور داد...!

آقا من الان بازیو پاک کردم باز رفتم توی اون اکانت و از اول زدم نصب بشه...! لینک هایی که میده دقیقا مثل همینایی هست که خودم دارم اسمش...!
آیپی رو رو کابل خودم هیچی نزدم! طبق آموزش ها! اینترنتم وصله! برنامه رو اجرا کردم آیپی 192.168.1.2 بهم داد!
توی کنسول به صورت Custom کانکت میشم و توی قیمت پروکسی اینو میزنم! پورت هم 8080!
الان من یه بار دیگه از اول فایلا رو بذارم بریزه بازی رو؟
از خود توی اکانت اصلی هم خواستم نصب رو کامل کنم نشد! ارور داد...!

فرقی نداره، باز همون ارور قبلی میده؟
ارور چی میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or