نه مموریم تقلبی نیست.من دو تا مموری 2 گیگ دارم رو جفتشون امتحان کردم اما نشد.در هر حال مرسی.فكر كنم مشكل از مموريه شما باشه، چون اين جوري كه اين خطا ميگه مموري تقلبي هست.
ميگم شما اگه كسي يه مموري داره با مموري اون هم يه تست كن ببين اجرا نميشه، اگه روي يه مموري ديگه اجرا شد پس مطمئنا مموريت مشكل داره.
ميخواي قبلش يه دور مموري رو از داخل ويندوز فرمت كن بعد از داخل PSP دوباره فرمت كن بعد بازي رو بريز.
این معمارو از اون 5 تا اتاق میتونی حل کنی تو یکی از اتاقها مثلا غذا و خوردنی و....اون یارو که لباس پوشیده مربوط به اون اتاق و ........سلام
من توی معمای اون قرص ها و مجسمه ها گیر کردم!
توی یه کاغذ این طوری ترتیبش رو داده ولی این طوری اصلا چیزی عمل نمیکنه!!!
room1: red
room2: blue
room3: yellow
room4: green
room5: blue
البته به جای رنگ ها اسم یه سری دارو رو با این رنگ ها نوشته!
حالا یکی میگه ترتیبش رو از کجا پیدا کنم؟!
با تشکر
یعنی هنوز در Exam Room رو باز نکردی؟یا ماکت رو کامل نکردی؟کلید Exam Room رو تو یه اتاق تو Other world میتونی پیدا کنی.نقشه که داری همه ی اتاق هارو دقیق بگرد.نهایتش اگه باز نتونستی save خودت رو Upload کن برات اون قسمت رو رد کنم Save کنم.ککککککککککممممممک من هنوز از اون ماکته رد نشودم
یکی بگه چی کار کنم ؟؟؟؟
مطمعنی تو اون ساختمون جایی هست که برای دریافت کلید,کد میخواد؟منظورت همون کلیدیه که تو یه وان هستش و سویچ کنارش رو میزنی میره پایین؟اونجا باید به Other world بری تا بتونی کلید رو برداری.بچه ها من شهر رو رد كردم و رسيدم به اون ساختمان 3 طبقه . همه طبقه ها رو هم رفتم و همه رو هم كشتم و حالا هيج جا نميره بغير از اون اتاقي كه توش يه دستگاه هست و تو دستگاه هم يه كليده ولي مثل اينكه كد ميخاد . ميدونيد چه جوري اون كليد رو بايد در بيارم ؟
مرسي
برو به Other world با استفاده از یه آیینه که تو یه دستشویی هست.از نقشه ببین یه جا 5 تا اتاق کنار هم هستش خودت رو برسون به اونجا اون متال رو که میگی پیدا کردی رو در امتحان کن در باز میشه و ...آقا من باز گیر افتادم!!!
این کلید رو از اون قرص ها و مجسمه ها در آوردم و رفتم تو اتاق مورد نظر و اون متال رو که یه شمایله برداشتم!
ولی نمیدونم باید چی کارش کنم!!! همه جا رو سر زدم!
پیش اون موتور هم که میگه جای فلز خالیه رفتم ولی استفادش نمیکنه!!!
کمک!
06/12/1961سلام
آقا من رسیدم به motel و همه جاش رو سر زدم ولی نفهمیدم اون تاریخ که دستگها میخاد چیه؟!
اون چیه و از کجا باید پیداش کنم؟! (تاریخ)
راستی این فکر کنم آخرین لوکیشن بازی هست! درسته؟!
يكي در ميون روي دكمه ها كليك كن، عقربه ها ميان وسط بعد دوباره روي همونايي كه كليك كرده بودي كليك كن تا عقربه ها بچسبن به آخر.آقا سمير يا آقا مهدي من اونجايي گير كردم كه بعد از بيمارستان هست . يعني شهر رو هم رد كردم و وارد اون ساختمان شدم . و حالا يه كليد يا يه چيز شبيه به اين توي دستگاهه و 5 تا درجه هم وجود داره كه بايد اونارو فعال كنيم ولي فعال نميشه . اگه راهنماييم كنيد ممنون ميشم . مرسي