یک فولدر در روت مموری درست کنید به نام ISO هرچی بازی دارید بریزید اونجادرود
من یک سوال داشتم
بعد از هک ورژن 6.35 توی کدوم فولدر بازی باید کپی بشه و آیا با فایل cso مشکلی داره؟
من که خودم به همین فکر بودم ولی بیخیل شدم چون صبر می کنم PSP2 می خرم!سلام..........
تو فکرم افتاده 3000 رو بفروشم یه PSP Go بخرم...
به نظرتون میارزه؟؟
PSP Go تو خودش هدفون داره؟؟
شارژر قبلیا بهش میخوره؟؟
همه بازیارو راحت اجرا میکنه؟؟
تو جیب شلوار راحت جا میشه؟؟ ( 3000 رو که نمیشه گذاشت تو جیب )x )
من که خودم به همین فکر بودم ولی بیخیل شدم چون صبر می کنم PSP2 می خرم!
اگر PSP2 نمی خرید آره
نه
نه
هیچ پی اس پی وجود نداره که همه بازی هارو 100درصد اجرا کنه!(ولی با 1000.2000.3000 که فرم ور 6.20 یا 6.35 دارن تو اجرای بازی تفاوتی نیست!)
آره
به احتمال زیاد می تونه اجرا کنه!1.تا کپی نشه تو فکر خریدش نیستم.
2. آخه من خودم همه بازیهارو راحت با 3000 اجرا میکنم ، قدیمیهارو با MHU ، جدیدارو با Gen
پ.ن: بازیهای PSP رو NGP هم اجرا میشه؟؟ ( باید از طریق PSN خرید؟)
شما باید با برنامه ی ISO LOADER بازی هاتون رو اجرا کنیدسلام من یه psp go فریمور 6.20 دارم اما هر بازی که تو پوشه ISO میریزم اصلا دیده نمیشه لطفا کمک کنید
درود خدمت دوستان عزیز psp go بلوتوث نمیشه استفاده کرد ؟؟؟ یعنی نمیشه با موبایل چیزی فرستاد یا از طریق خود psp فرستاد؟؟ میشه کامل توضیح بدید؟؟ واینکه
بعد از هک میشه به psn وصل شد؟؟ بن نمیشیم؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام.
من میخواستم بدونم psp go هک شده؟هکش دائمی یا نه؟
بازی هاش چه حوری هست؟
بازی های psp 2000 میخوره بهش یا نه؟
درود خدمت دوستان عزیز psp go بلوتوث نمیشه استفاده کرد ؟؟؟ یعنی نمیشه با موبایل چیزی فرستاد یا از طریق خود psp فرستاد؟؟ میشه کامل توضیح بدید؟؟ واینکه
بعد از هک میشه به psn وصل شد؟؟ بن نمیشیم؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
نه عزیز . از بلوتوث PSP go میشه فقط به عنوان Headset Bluetooth و اینجور چیزا استفاده کرد و فایل نمیشه با موبایل و اینجور چیزا فرستاد و شما میتونی از بلوتوث PSP go وصل شی به موبایل و از اینترنت موبایلت استفاده کنی ( که البته با این کار هم نمیتونی آنلاین بازی کنی چون بهت اجازشو نمیده و فقط میتونی وبگردی کنی )
در رابطه با هک PSP go هم یک برنامه یادمه بود ( یه بازی ژاپنیه ) که وقتی باهاش هک میکنی دستگاه رو ، frimware ات میشه 6.35 PRO که میتونی بازی هاتو آنلاین بازی کنی ( به احتمال 99% بن نمیشی چون سونی فقط مشکلش کپی دارای PS3 هست نه PSP go که فروش زیادی نکرده )