سوالات من درباره PSP GO

اگه کسی در مورد pspgodownloadcenter.com چیزی لطفا توضیح بده. راسته که میگه با 39$ مادام العمر هر چی بازی PSP Go که میخوای میتونی دانلود کنی؟!!

سلام..........
تو فکرم افتاده 3000 رو بفروشم یه PSP Go بخرم...
به نظرتون میارزه؟؟
PSP Go تو خودش هدفون داره؟؟
شارژر قبلیا بهش میخوره؟؟
همه بازیارو راحت اجرا میکنه؟؟
تو جیب شلوار راحت جا میشه؟؟ ( 3000 رو که نمیشه گذاشت تو جیب )x )

سلام..........
تو فکرم افتاده 3000 رو بفروشم یه PSP Go بخرم...
به نظرتون میارزه؟؟
PSP Go تو خودش هدفون داره؟؟
شارژر قبلیا بهش میخوره؟؟
همه بازیارو راحت اجرا میکنه؟؟
تو جیب شلوار راحت جا میشه؟؟ ( 3000 رو که نمیشه گذاشت تو جیب )x )
من که خودم به همین فکر بودم ولی بیخیل شدم چون صبر می کنم PSP2 می خرم!
اگر PSP2 نمی خرید آره
نه
نه
هیچ پی اس پی وجود نداره که همه بازی هارو 100درصد اجرا کنه!(ولی با 1000.2000.3000 که فرم ور 6.20 یا 6.35 دارن تو اجرای بازی تفاوتی نیست!)
آره

من که خودم به همین فکر بودم ولی بیخیل شدم چون صبر می کنم PSP2 می خرم!
اگر PSP2 نمی خرید آره
نه
نه
هیچ پی اس پی وجود نداره که همه بازی هارو 100درصد اجرا کنه!(ولی با 1000.2000.3000 که فرم ور 6.20 یا 6.35 دارن تو اجرای بازی تفاوتی نیست!)
آره

1.تا کپی نشه تو فکر خریدش نیستم.
2. آخه من خودم همه بازیهارو راحت با 3000 اجرا میکنم ، قدیمیهارو با MHU ، جدیدارو با Gen

پ.ن: بازیهای PSP رو NGP هم اجرا میشه؟؟ ( باید از طریق PSN خرید؟)

1.تا کپی نشه تو فکر خریدش نیستم.
2. آخه من خودم همه بازیهارو راحت با 3000 اجرا میکنم ، قدیمیهارو با MHU ، جدیدارو با Gen

پ.ن: بازیهای PSP رو NGP هم اجرا میشه؟؟ ( باید از طریق PSN خرید؟)
به احتمال زیاد می تونه اجرا کنه!
آره دیگه حتما از طریق PSN مگر اینکه هک بشه!

• Like
Reactions: Farh@d
سلام من یه psp go فریمور 6.20 دارم اما هر بازی که تو پوشه ISO میریزم اصلا دیده نمیشه لطفا کمک کنید :(=((
شما باید با برنامه ی ISO LOADER بازی هاتون رو اجرا کنید
آموزشش تو سایت هست!
اگر نمی خواهید از این برنامه استفاده کنید و می خواهید بازی ها از منوی XMB اجرا بشن باید به 6.35 آپدیت کنید که باز هم آموزشش تو سایت هست!

درود خدمت دوستان عزیز psp go بلوتوث نمیشه استفاده کرد ؟؟؟ یعنی نمیشه با موبایل چیزی فرستاد یا از طریق خود psp فرستاد؟؟ میشه کامل توضیح بدید؟؟ واینکه
بعد از هک میشه به psn وصل شد؟؟ بن نمیشیم؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم

درود خدمت دوستان عزیز psp go بلوتوث نمیشه استفاده کرد ؟؟؟ یعنی نمیشه با موبایل چیزی فرستاد یا از طریق خود psp فرستاد؟؟ میشه کامل توضیح بدید؟؟ واینکه

یکی جواب منو بدههههههههههههههههههههه

سلام.
من میخواستم بدونم psp go هک شده؟هکش دائمی یا نه؟
بازی هاش چه حوری هست؟
بازی های psp 2000 میخوره بهش یا نه؟

بله رفیق هک شده بازی ها psp 2000 هم بهش میخوره

نه عزیز . از بلوتوث PSP go میشه فقط به عنوان Headset Bluetooth و اینجور چیزا استفاده کرد و فایل نمیشه با موبایل و اینجور چیزا فرستاد و شما میتونی از بلوتوث PSP go وصل شی به موبایل و از اینترنت موبایلت استفاده کنی ( که البته با این کار هم نمیتونی آنلاین بازی کنی چون بهت اجازشو نمیده و فقط میتونی وبگردی کنی )
در رابطه با هک PSP go هم یک برنامه یادمه بود ( یه بازی ژاپنیه ) که وقتی باهاش هک میکنی دستگاه رو ، frimware ات میشه 6.35 PRO که میتونی بازی هاتو آنلاین بازی کنی ( به احتمال 99% بن نمیشی چون سونی فقط مشکلش کپی دارای PS3 هست نه PSP go که فروش زیادی نکرده )

نه عزیز . از بلوتوث PSP go میشه فقط به عنوان Headset Bluetooth و اینجور چیزا استفاده کرد و فایل نمیشه با موبایل و اینجور چیزا فرستاد و شما میتونی از بلوتوث PSP go وصل شی به موبایل و از اینترنت موبایلت استفاده کنی ( که البته با این کار هم نمیتونی آنلاین بازی کنی چون بهت اجازشو نمیده و فقط میتونی وبگردی کنی )
در رابطه با هک PSP go هم یک برنامه یادمه بود ( یه بازی ژاپنیه ) که وقتی باهاش هک میکنی دستگاه رو ، frimware ات میشه 6.35 PRO که میتونی بازی هاتو آنلاین بازی کنی ( به احتمال 99% بن نمیشی چون سونی فقط مشکلش کپی دارای PS3 هست نه PSP go که فروش زیادی نکرده )

ممنون رفیق لطف کردی

مشکل دمز

سلام خدمت دوستان گلم
اگه میشه راهنمایی کنید
من psp go گرفتم میخواهم دمزشو عوض کنم
دمز از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو خوده پوشه دمز
ولی داخل psp که میشم دمزه نیست یعنی نمی تونم اجراش کنم :((:((:((:((:((
کمک کنید
help meeeeeeeeee

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟