سوالات متداول درباره ی خرید 3ds

سلام
من یه 3ds xl گرفتم میخواستم ببینم تبدیل خاصی احتیاج داره واسه شارژرش

روی شارژر رو باید نگاه کنید ببینید 220 هست یا 110
اگر 220 بود یک تبدیل 3 به 2 کفایت می کنه، اگر 110 بود که باید تبدیل 220 به 110 خریداری کنید که نوع آداپتوری با توان 30-40 وات کفایت می کنه

سلام چندتا سوال دارم میخوام 3ds بخرم سوال پیش اومده که
3ds-1 بخرم یا 3ds xl ؟ از نظر امکانات و راحت تر اجرا کردن بازی های کپی (یعنی راحت تر هک شدن) کدوم بهتره؟
2-میگن 3ds xl شارژر نداره و باید جدا بخریم این درسته؟
3-هنوز هک نرم افزاری نیومده و باید سخت افزار جدا بخریم؟ هک نرم افزاری میاد که مثلا روی sd کارت بریزیم بعد نصبش کنیم 3ds هک بشه؟
4-داستان شارژر و ادابتور چیه...یعنی اگه اشتباه بشه ممکنه بسوزه؟
5-برام خیلی مهم هستش که کنسول دستی بگیرم که امکاناتی مثل پخش فیلم و موسیقی داشته باشه و بتونه بازی های نسل قبلی خودش رو راحت اجرا کنه.آیا 3ds الان این امکانات رو داره؟

• Like
Reactions: bazicon
سلام چندتا سوال دارم میخوام 3ds بخرم سوال پیش اومده که
3ds-1 بخرم یا 3ds xl ؟ از نظر امکانات و راحت تر اجرا کردن بازی های کپی (یعنی راحت تر هک شدن) کدوم بهتره؟
2-میگن 3ds xl شارژر نداره و باید جدا بخریم این درسته؟
3-هنوز هک نرم افزاری نیومده و باید سخت افزار جدا بخریم؟ هک نرم افزاری میاد که مثلا روی sd کارت بریزیم بعد نصبش کنیم 3ds هک بشه؟
4-داستان شارژر و ادابتور چیه...یعنی اگه اشتباه بشه ممکنه بسوزه؟
5-برام خیلی مهم هستش که کنسول دستی بگیرم که امکاناتی مثل پخش فیلم و موسیقی داشته باشه و بتونه بازی های نسل قبلی خودش رو راحت اجرا کنه.آیا 3ds الان این امکانات رو داره؟

1- سلیقه ایه، New 3DS و New 3DS XL هم هست تازه، بازی کپی ربط به فرم ویر داره نه خود دستگاه
2- New 3DS XL هست که شارژر نداره، 3DS XL نسخه آمریکا اش شارژر داره انگلیس اش نداره، کلا بسته به این که براش چه کشوری باشه ممکنه نداشته باشه
3- هک نرم افزاری هست، به فرم ویر دستگاه بستگی داره
4- شارژر و آداپتور یکی هستن، اگر 110 ولت بگیری شارژرت می ره روی هوا، یا باید با تبدیل بزنی به برق یا شارژر 220 بگیری
5- روی امکانات موسیقی و فیلم و ... کلا حساب نکن، بازی های نسل قبلش رو اجرا می کنه

مسئول اینجا زندست ایا؟

مسئول نداره اینجا!!!!

من یک New 3ds XL از آمریکا برام آوردن. نه از هکش اطلاعی دارم نه از بقیه چیزهای مربوط به این کنسول. هر چی هم گشتم محافظ صفحه اشو پیدا نکردم. شیراز هستم.
کسی میدونه که برای محافظ صفحه ش و شارژ 220 به کجا میتونم رجوع کنم؟ وب سایتی معتبری برای خرید میشناسید؟
بازی هاش چه جوری اند؟ آیا حتما باید کارت ار4 بخرم؟ با باید از فروشگاهش آنلاین خرید کنم؟
اگه بخوام آنلاین بخرم باید از چیز پی ان استفاده کنم یا راحت میشه از فروشگاهش با اعتبار دلاری خرید کرد؟

• Like
Reactions: che-jaleb
لطفا خیلی سریع یکی به من جواب بده چون میخوام امروز یا فردا یه 3ds xl بخرم ولی به مشکل خوردم.
اوایل بین خرید 3ds و 3ds xl مونده بودم کدوم رو بخرم بعد تصمیم گرفتم 3ds xl بخرم. حالا موندم new 3ds xl بخرم یا همون 3ds xl ?
new xl بهتره یا xl ? هرجفتش شارژر داره؟ اگه نداشت وقتی شارژ دستگاه تموم میشه باید چیکار کرد؟ new هم هک شده و gataway کپی بهش میخوره؟

لطفا خیلی سریع یکی به من جواب بده چون میخوام امروز یا فردا یه 3ds xl بخرم ولی به مشکل خوردم.
اوایل بین خرید 3ds و 3ds xl مونده بودم کدوم رو بخرم بعد تصمیم گرفتم 3ds xl بخرم. حالا موندم new 3ds xl بخرم یا همون 3ds xl ?
new xl بهتره یا xl ? هرجفتش شارژر داره؟ اگه نداشت وقتی شارژ دستگاه تموم میشه باید چیکار کرد؟ new هم هک شده و gataway کپی بهش میخوره؟

تو پست ها بالا دوستان کامل توضیح دادن
ببین من خودم 3ds معمولی داشتم xl هم برای دوستم از نزدیک دیدم باهاش بازی کردم اما سری new نداشتم
سلیقه ایه که کدومو میخوای بخری اگر کنسول دستی برات مفهوم اینو داره که کنسولی باشه که دستی و جمع و جوور باشه باید سری معمولی بخری اما اگر میخوای کنسول دستی اندازه مینی لپتاپ باشه که تو جیب جا نشه باید xl بخری
تعداد پیکسل ها در مدل معمولی و xl یه تعداده پس مدل معمولی چون صفحه کوچیکتره تصویر شارپ تره
تا اونجایی که میدونم مدل ها new شارژر ندارن و باید از بازار شاژر بخری - تو بازار هم شارژر فیک ds هست اما خبری از شارژر اصلی واسه 3ds نیست -- تنها جایی که زده شاژر اصلی 3ds xl داره فروشگاه dc ه که قیمت 49 هزار تومنی گذاشته
سری ها new فرق نداره کدوم باشه شارژر ندارن سری ها اولی همشون شارژر دارن مثلا مدل سری اولی مدل معمولی هم شارژر داره هم استند شارژ

تو پست ها بالا دوستان کامل توضیح دادن
ببین من خودم 3ds معمولی داشتم xl هم برای دوستم از نزدیک دیدم باهاش بازی کردم اما سری new نداشتم
سلیقه ایه که کدومو میخوای بخری اگر کنسول دستی برات مفهوم اینو داره که کنسولی باشه که دستی و جمع و جوور باشه باید سری معمولی بخری اما اگر میخوای کنسول دستی اندازه مینی لپتاپ باشه که تو جیب جا نشه باید xl بخری
تعداد پیکسل ها در مدل معمولی و xl یه تعداده پس مدل معمولی چون صفحه کوچیکتره تصویر شارپ تره
تا اونجایی که میدونم مدل ها new شارژر ندارن و باید از بازار شاژر بخری - تو بازار هم شارژر فیک ds هست اما خبری از شارژر اصلی واسه 3ds نیست -- تنها جایی که زده شاژر اصلی 3ds xl داره فروشگاه dc ه که قیمت 49 هزار تومنی گذاشته
سری ها new فرق نداره کدوم باشه شارژر ندارن سری ها اولی همشون شارژر دارن مثلا مدل سری اولی مدل معمولی هم شارژر داره هم استند شارژ

راجع به معمولیش که نظر نخواستم من تصمیم گرفتم بزرگش رو بگیرم یعنی xl . ولی گفتم بین new xl و xl معمولی کدومش بهتره . اینکه شارژر نداره یعنی چی اون وقت؟ مگه میشه یه کنسول رو بفروشن بدون شارژر.معنیش چیه؟ مگه نباید حتما شارژ بشه تا کار کنه اون وقت چرا جدا میفروشنش؟بخاطر همین موندم کدوم رو بگیرم نگرانم new بخرم 1.شارژرش گیر نیاد 2. کپی خور نباشه 3. بعضی بازی های قدیمی رو اجرا نکنه ...لطفا هرکسی اطلاعاتی داره که باعث بشه این نگرانی ها برطرف بشه راهنمایی کنه.

سلام
دوستان کسی میدونه 3ds جدید مدل کوچیکش رو از کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون

سلام
سری new مدل استاندارد قبلا dc داشت که تموم کرده به dc سفارش بده برات میاره قیمت استاندارد 30 تا 40 هزار تومن کمتر از مدل xl ه
البته 50 هزار تومنم بزار کنار واسه خرید شارژر اصلی new 3ds چون تو پک new 3ds شارژر وجود نداره و حذف شده و باید جدا تهیه کنی
یه 350 هزارم واسه sky بازر کنار + یه مموری کارتم باید بخری

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان کسی میدونه 3ds جدید مدل کوچیکش رو از کجا میشه پیدا کرد؟
ممنون
من یکی جدیدا سفارش دادم از DCinPC
گفت حدود ۸۵۰ تومن میشه و ۵۰۰ بیعانه گرفت و گفت قبل عید میرسه.
دیروز یکی دیگه هم میخواستم که گفتن با بار بعدی میاد، یعنی خرداد ماه!!!

عجیبه تو ایران سایز استاندارد وجود نداره.
تو پاساژ لباف هم که فقط یه مغازه نینتندو داشت، اونم new 3ds نداشت.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

دقیقا نیست من سوال کردم چند نفری میارن
نتیم بخریم ۷۵۰ اینا میشه حدودا

Sent from my ASUS_Z00ED using Tapatalk

دلیلش اینه که فقط برای اروپا هست و NTSC نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or