سوالات شما در مورد PlayStation 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من یه اکانت us موقع بازی با ps3 ساختم. از اون اکانت می تونم برای ps4 هم استفاده کنم؟

چرا باید ps4 خرید؟
خب با 2 میلیون میشه همین pc خودمون رو یک آپگرید فضایی کرد

با درود
میشه از مدیران و دوستان یکی درست بنده رو راهنمایی کنه
من قصد خرید کنسول
ps3 160 silm کپی خور رو داشتم با توجه به اومدن کنسول ps4 میخوام دقیقا اینو یدونم تفاوت کیفیت بازیه های این دو کنسول با هم چقدره ؟ از نظر زیبایی و گرافیکی ؟ من تا حالا کنسول نداشتم یکی از دوستان میگفت اختلاف کیفیت بازیهاشون مثل تفاوت بازی های سگا هست با ps3 آیا واقعا همینطوره یا اینکه اینجوری نیست ؟ برا منی که تا حالا کنسول نداشتم آیا کیفیت بازی های ps3 میتونه تا یک دو سال منو راضی کنه ؟ آیا اگه انقد از نظر کیفیتی با هم اختلاف داشته باشن بهتره وایسم تا کنسول جدید قیمتش بیاد پایین و اگه قابل کپی خور شدن بشه اونوقت اونو بخرم آخه عجله ای واسه خرید ندارم ، من مد نظرم این بود الان ps3 کپی خور تر و تمیز حدود یک تومنه اگه ps4 بعد افت قیمت به حدود 1800 برسه انقد اختلاف قیمت ارزش صبر کردن و خریدن اونو داره ؟ مزایا و معایب ps3 نبت به ps4 چیاست ؟ اگه دوستان به تک تک سوالاتم پاسخ بدن ممنون میشم .
با سپاس مجدد

اقا بالاخره من هدفون براش بخرم یانه?:d
یکی میگه ساپرت میکنه یکی میگه ساپورت نمیکنه!:d

اقا بالاخره من هدفون براش بخرم یانه?:d
یکی میگه ساپرت میکنه یکی میگه ساپورت نمیکنه!:d

یادمه اخباری بود مبنا بر اینکه در ابتدا همه هدستها رو ساپورت نخواهد کرد
اما DayOne Patch شامل اپدیت برای ساپورت third party ها بوده.

با درود
میشه از مدیران و دوستان یکی درست بنده رو راهنمایی کنه
من قصد خرید کنسول
ps3 160 silm کپی خور رو داشتم با توجه به اومدن کنسول ps4 میخوام دقیقا اینو یدونم تفاوت کیفیت بازیه های این دو کنسول با هم چقدره ؟ از نظر زیبایی و گرافیکی ؟ من تا حالا کنسول نداشتم یکی از دوستان میگفت اختلاف کیفیت بازیهاشون مثل تفاوت بازی های سگا هست با ps3 آیا واقعا همینطوره یا اینکه اینجوری نیست ؟ برا منی که تا حالا کنسول نداشتم آیا کیفیت بازی های ps3 میتونه تا یک دو سال منو راضی کنه ؟ آیا اگه انقد از نظر کیفیتی با هم اختلاف داشته باشن بهتره وایسم تا کنسول جدید قیمتش بیاد پایین و اگه قابل کپی خور شدن بشه اونوقت اونو بخرم آخه عجله ای واسه خرید ندارم ، من مد نظرم این بود الان ps3 کپی خور تر و تمیز حدود یک تومنه اگه ps4 بعد افت قیمت به حدود 1800 برسه انقد اختلاف قیمت ارزش صبر کردن و خریدن اونو داره ؟ مزایا و معایب ps3 نبت به ps4 چیاست ؟ اگه دوستان به تک تک سوالاتم پاسخ بدن ممنون میشم .
با سپاس مجدد

کیفیت بازیا همونطوری متفاوت هست که بین PS2 و PS3 هست. تعدادی Video هست که مقایسه بین بازیهای مثل BT4 و Ghost رو نشون میده که طبیعتا تفاوتش خیلی زیاد هست و البته خیلی هم زیادتر میشه. PS4 چندین برابر قویتر از PS3 هست و DX11 و TEssellation و این سری افکتهای سنگین رو support میکنه. فرقی توی بازیهای online هم هست. مثلا BT توی کنسول قکر کنم 32 نفر هست اما توی PS4 تعداد 64 نفر هست. COD توی PS3 فکر کنم 12 هست و توی Ps4 هم 18 نفر و باز هم همین COD واقعا گرافیکش به نظرم فرقش بین شب و روز هست .

Ps3 خودش تا 1 سال واقعا راحت جا داره و ممکنه راضیت کنه اگر به گرافیک و بازیهای انحصاری sony اهمیتی نمیدی و میخوای قبلیها رو بازی کنی.
اگر از من میرپسی بهتر هست برای نسل بعد وایسی چون دیگه بهتره اما در نظر بگیر که ps4 ممکنه حالاحالاها کپی خور نشه و بین 200 تا 250 اینا باید برای بازی در نظر بگیری. ps3 هم فعلا کپی خور داره .
PS4 دیگه همش معایب هست نسبت به ps3 . از بهتر بودن گرافیک بازیا و انحصاریهای انیده گرفته تا سیستم عامل و Social netwroking و Remote Play و سرعت گرفته تا Dualshock 4 - Camera و همه چیزش بهتر هست و اینکه اکثریت بازیهای ps4 همه روی 1080 به صورت 30 یا 60 فریم اجرا میشن در قبال ps3 که بیشتر روی 720 یا پایینتر و 30 هستن ( بازیهای محدودی 60 هستن ... مثلا خوده bt3 هم 30 فریم هست در حالی که توی ps4 با گرافیک خیلی خیلی بالاتر 45-60 فریم هست و 900p هم هست ).

قیمتش احتمالا میاد پایین توی ماه های اینده

چرا باید ps4 خرید؟
خب با 2 میلیون میشه همین pc خودمون رو یک آپگرید فضایی کرد
چون با 2 ملیون تومن هم نمیشه کیفیت و فریم ریتی که bt4 مثلا توی ps4 میده رو با pc ردیف کنی . !
همین حالا کارتی که BT4 رو کلا روی MAx setting و 1080 فریم ثابت 60 بده قیمتش از 2 ملیون خیلی بالاتره .
به نظره من برای کسایی که میخوان با گرافیک خیلی نزدیک به pc بازی کنن بهتره پول برای ps4 بدن تا برای pc بازیها رو روی medium برن.
D:.

سلام به همه دوستداران پی اس :bighug:

من کنسولمو انتخاب کرده بودم ps4 ولی خب الان دو دل شدم:>
یک از سه سایت معتبر دنیا که من تقریبا همه چی از تلویزیونم و موبایلم (( نوت 2 و ای اچ 5000 )) تا غیره رو از اون سایت استخراج کردم و خریدم theverge

متاسفانه الان دیدم این سایت نسبت به کنسول Xbox one هر چند کم ولی نظر مثبت تری داره
از اینطرف من عاشق GOW هستم و هیچ بازی و هیچ سرگرمیی نمیتونه منو تا این حد سرحال و ارضام کنه

پلی استیشن 1،2 رو داشتم نسخه خدایان جنگ پی اس 3 رو رو کنسول دوستم بازی کردم و خودم چندوقتی با پی سی بازی میکردم
الان دوباره برگشتم تو نخ کنسول بازی

و
حالا واقعا سردرگمم ؛ قرار هفته اینده برم قشم از اونجا یکی از دو کنسول رو بگیرم
به شما هم توصیه میکنم حتی المکان کنسولتون رو از جزایر ازاد بگیرین چون قیمتها نجومی فرق میکنه

با این حال بین دو کنسول گیر افتادم=((

اگه بگین چه سبک بازی های رو دوست دارم هم جوابم اینه فوتبال ، کشتی کج و بازی های هک&اسلش

یه توصیه
من 9 ماه پیش نوت 2 رو با 270 هزارتومن ارزونتر از بندر پاساژ رویال رفتم خریدم
درسته شاید رفتو برگشتت سخت باشه ولی باز اینقد تفاوت میارزید

یک از سه سایت معتبر دنیا که من تقریبا همه چی از تلویزیونم و موبایلم (( نوت 2 و ای اچ 5000 )) تا غیره رو از اون سایت استخراج کردم و خریدم theverge

متاسفانه الان دیدم این سایت نسبت به کنسول Xbox one هر چند کم ولی نظر مثبت تری داره
از اینطرف من عاشق GOW هستم و هیچ بازی و هیچ سرگرمیی نمیتونه منو تا این حد سرحال و ارضام کنه

پلی استیشن 1،2 رو داشتم نسخه خدایان جنگ پی اس 3 رو رو کنسول دوستم بازی کردم و خودم چندوقتی با پی سی بازی میکردم

و
به شما هم توصیه میکنم حتی المکان کنسولتون رو از جزایر ازاد بگیرین چون قیمتها نجومی فرق میکنه

اگه بگین چه سبک بازی های رو دوست دارم هم جوابم اینه فوتبال ، کشتی کج و بازی های هک&اسلش

یه توصیه
هر کدوم از کنسولها نکات مثبت و منفی خودشونو دارن . باید ببینی علایق تو بیشتر روی نقطه قوت کدوم کنسول هستش
( بازی مهمترین بخشه ولی منظورم فقط بازی نیست )

و

یه توصیه

یک نکته رو بگم
Review کردن کنسول و امتیاز دادن بشه برای زمان launch واقعا دلالتی بر کیفیت کلی یک کنسول نداره. از نظر ساختر چه بخوایم جه نخوایم روی هم رفته هردو کنسول عالی هستن .... حالا به کنار از مشکلاتی که هر کدوم دارن و یا review های پایین بالا هستن مسعله این هست که از نظر سخت افزاری و نرم افزاری هیچ کدوم از این کنسولها در زمان عرضه کامل نیستن ( نرم افزاری منظور به اینکه تو 1-2 ساله اینده سازنده ها تلاش میکنن تا جایی که میشه OS رو گسترش بدن بنا بر این توی اینده خیلی چیزها اضافه میشه ) ( از نظر سخت افزاری هم بالطبع سازنده های الان هیچ اشنایی برای استفاده از تمام توان کنسولهای ندارن مخصوصا با حجم بازیاهی Cross Gen لول ) بنابراین به نظره من هر کنسولی رو انتخاب میکنی نهایتا برمیگرده به خود و اینکه بازیهایشون رو دوست داری یا نه
من خودم الان ps4 رو خریدم و تا 20-25 روز دیگه میرسه دستم اما خب بازی خاصی نداره !!!! D: خودم خیلی DR3 رو دوست دارم لول

متاسفانه تنوع و انحصاریهای PS4 خیلی پایینه و واقعا الا بازی killzone که فقط گرافیکش به نسبت لانچ خیلی خوبه و bt4 که نسل بعده و مولتی جذابی داره دیگه چیزه خاصی نداره تا ساله اینده D: پس هنوز زمان برای انتخاب کردنت هم هست - عجله نکن :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or