بله میتونیمن یه اکانت us موقع بازی با ps3 ساختم. از اون اکانت می تونم برای ps4 هم استفاده کنم؟
اقا بالاخره من هدفون براش بخرم یانه?:d
یکی میگه ساپرت میکنه یکی میگه ساپورت نمیکنه!:d
با درود
میشه از مدیران و دوستان یکی درست بنده رو راهنمایی کنه
من قصد خرید کنسول ps3 160 silm کپی خور رو داشتم با توجه به اومدن کنسول ps4 میخوام دقیقا اینو یدونم تفاوت کیفیت بازیه های این دو کنسول با هم چقدره ؟ از نظر زیبایی و گرافیکی ؟ من تا حالا کنسول نداشتم یکی از دوستان میگفت اختلاف کیفیت بازیهاشون مثل تفاوت بازی های سگا هست با ps3 آیا واقعا همینطوره یا اینکه اینجوری نیست ؟ برا منی که تا حالا کنسول نداشتم آیا کیفیت بازی های ps3 میتونه تا یک دو سال منو راضی کنه ؟ آیا اگه انقد از نظر کیفیتی با هم اختلاف داشته باشن بهتره وایسم تا کنسول جدید قیمتش بیاد پایین و اگه قابل کپی خور شدن بشه اونوقت اونو بخرم آخه عجله ای واسه خرید ندارم ، من مد نظرم این بود الان ps3 کپی خور تر و تمیز حدود یک تومنه اگه ps4 بعد افت قیمت به حدود 1800 برسه انقد اختلاف قیمت ارزش صبر کردن و خریدن اونو داره ؟ مزایا و معایب ps3 نبت به ps4 چیاست ؟ اگه دوستان به تک تک سوالاتم پاسخ بدن ممنون میشم .
با سپاس مجدد
چون با 2 ملیون تومن هم نمیشه کیفیت و فریم ریتی که bt4 مثلا توی ps4 میده رو با pc ردیف کنی . !چرا باید ps4 خرید؟
خب با 2 میلیون میشه همین pc خودمون رو یک آپگرید فضایی کرد

هر کدوم از کنسولها نکات مثبت و منفی خودشونو دارن . باید ببینی علایق تو بیشتر روی نقطه قوت کدوم کنسول هستشسلام به همه دوستداران پی اس :bighug:
من کنسولمو انتخاب کرده بودم ps4 ولی خب الان دو دل شدم
یک از سه سایت معتبر دنیا که من تقریبا همه چی از تلویزیونم و موبایلم (( نوت 2 و ای اچ 5000 )) تا غیره رو از اون سایت استخراج کردم و خریدم theverge
متاسفانه الان دیدم این سایت نسبت به کنسول Xbox one هر چند کم ولی نظر مثبت تری داره
از اینطرف من عاشق GOW هستم و هیچ بازی و هیچ سرگرمیی نمیتونه منو تا این حد سرحال و ارضام کنه
پلی استیشن 1،2 رو داشتم نسخه خدایان جنگ پی اس 3 رو رو کنسول دوستم بازی کردم و خودم چندوقتی با پی سی بازی میکردم
الان دوباره برگشتم تو نخ کنسول بازی
و
حالا واقعا سردرگمم ؛ قرار هفته اینده برم قشم از اونجا یکی از دو کنسول رو بگیرم
به شما هم توصیه میکنم حتی المکان کنسولتون رو از جزایر ازاد بگیرین چون قیمتها نجومی فرق میکنه
با این حال بین دو کنسول گیر افتادم
اگه بگین چه سبک بازی های رو دوست دارم هم جوابم اینه فوتبال ، کشتی کج و بازی های هک&اسلش
یه توصیه
من 9 ماه پیش نوت 2 رو با 270 هزارتومن ارزونتر از بندر پاساژ رویال رفتم خریدم
درسته شاید رفتو برگشتت سخت باشه ولی باز اینقد تفاوت میارزید
سلام به همه دوستداران پی اس :bighug:
من کنسولمو انتخاب کرده بودم ps4 ولی خب الان دو دل شدم
یک از سه سایت معتبر دنیا که من تقریبا همه چی از تلویزیونم و موبایلم (( نوت 2 و ای اچ 5000 )) تا غیره رو از اون سایت استخراج کردم و خریدم theverge
متاسفانه الان دیدم این سایت نسبت به کنسول Xbox one هر چند کم ولی نظر مثبت تری داره
از اینطرف من عاشق GOW هستم و هیچ بازی و هیچ سرگرمیی نمیتونه منو تا این حد سرحال و ارضام کنه
پلی استیشن 1،2 رو داشتم نسخه خدایان جنگ پی اس 3 رو رو کنسول دوستم بازی کردم و خودم چندوقتی با پی سی بازی میکردم
الان دوباره برگشتم تو نخ کنسول بازی
و
حالا واقعا سردرگمم ؛ قرار هفته اینده برم قشم از اونجا یکی از دو کنسول رو بگیرم
به شما هم توصیه میکنم حتی المکان کنسولتون رو از جزایر ازاد بگیرین چون قیمتها نجومی فرق میکنه
با این حال بین دو کنسول گیر افتادم
اگه بگین چه سبک بازی های رو دوست دارم هم جوابم اینه فوتبال ، کشتی کج و بازی های هک&اسلش
یه توصیه
من 9 ماه پیش نوت 2 رو با 270 هزارتومن ارزونتر از بندر پاساژ رویال رفتم خریدم
درسته شاید رفتو برگشتت سخت باشه ولی باز اینقد تفاوت میارزید
فعلا هیچ هارد و فلشی نمیخونه.حتی موزیکامکان پخش موزیک در حین بازی کردن هست؟
امکان پخش موزیک در حین بازی کردن هست؟