این قابلیتش خیلی جالبه !
البته فکر میکنم کوچیک ترین سودی برای ما با این سرعت اینترنت نداشته باشه !

این قابلیتش خیلی جالبه !

کاملا واقعی!
زشت نیست ولی کلاس ندارهمحیط Home تو PS3 یه ابهت خاصی داشت و خیلی با کلاس و شیک بود ولی منم از این زیاد خوشم نمیاد
این قابلیتش خیلی جالبه !در حال بازی کردن هستیم و دوستامون میتونن راحت بازی ما رو ببینن و اون گوشه با هم صحبت کنن و نظر بدن و ...
البته فکر میکنم کوچیک ترین سودی برای ما با این سرعت اینترنت نداشته باشه !![]()

نوشتم صفحه اصلی یا همون Home دیگهاینطوری که از عکسا پیداست کمی منو هاش پیچیدست
بعد امیر حسین بنویس خب منو دیگه ای بابا:d
نوشتم صفحه اصلی یا همون Home دیگه
اتفاقا یکی از شعار های نسل بعد سونی، سادگی در معماری کنسول و منو هاس
---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------
به یه نکته دقت کردید؟!
دوباره مثل قبل شده و دستگاه با X کار ها رو انجام میده نه با O
تو PS3 برای انتخاب گزینه یا همون Enter باید O رو میزدیم الان دوباره مثل زمان PS1 و PS2 شده X

فعلا هیچ چیزی نمیشه گفت! چون هنوز خود کنسول رو هم ندیدیم چه برسه به این که بدونیم ژاپنیش بیشتره یا چینی!ببخشید وقتی میاد ژاپنی این کنسول پیدا میشه یا فقط چینی هست؟
خیر به صورت فیزیکی نمیشه!1 سوال جایی حرفی چیزی نشده که ما از نسخه های فیزیکی گیمهای PS3 ـمون در کنسول جدید میتونیم استفاده کنیم یا نه؟
نه عکسی منتشر شده و نه قیمت!اگه کسی از خود کنسول عکسی چیزی داره بذاره , و اینکه الان دقیقا چقد باید پول واسه خریدش جور کنیم![]()
یه جورایی رابط کاربری جدید ساختارش شبیه فیسبوکه با ظاهر ویندوز8!!
منکه خیلی خوشم اومده مخصوصا که عکس پروفایل هم میشه گذاشت:d
بازیهای PS3 نمیشه تو حالت معمول1 سوال جایی حرفی چیزی نشده که ما از نسخه های فیزیکی گیمهای PS3 ـمون در کنسول جدید میتونیم استفاده کنیم یا نه؟
چندتا نظر دارم
1- توی تبدیل شدن نسخه های PS به نسل بعدیشون خوراک گیم (یا همون تبدیل شدن CD در PS به DVD در PS2 و از اون به B-R در PS3 )نیز تغییر کرده ولی توی این کنسول قراره از همون تکنولوژه B-R در PS3 استفاده بشه
2- قرار نیست ما با بازی کردن بازیهای ps3 روی کنسول جدید به کسی ضرر برسونیم (به نظر شما اشکالی داره؟)
3-همنطوری که دیدیم می تونیم از پی اس ان ای دی هامون هم توی کنسول جدید استفاده کنیم یعنی بازی های PSــی هم که خریدم روی PS4 بازی می کنیم چه برسه به بازی های کنسول نسل قبل ها؟