سوالات شما در مورد PlayStation 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این قابلیتش خیلی جالبه ! :دی در حال بازی کردن هستیم و دوستامون میتونن راحت بازی ما رو ببینن و اون گوشه با هم صحبت کنن و نظر بدن و ...
البته فکر میکنم کوچیک ترین سودی برای ما با این سرعت اینترنت نداشته باشه ! :|

کاملا واقعی!
زشت نیست ولی کلاس نداره:| محیط Home تو PS3 یه ابهت خاصی داشت و خیلی با کلاس و شیک بود ولی منم از این زیاد خوشم نمیاد:|

اینطوری که از عکسا پیداست کمی منو هاش پیچیدست

بعد امیر حسین بنویس خب منو دیگه ای بابا:d

---------- نوشته در 02:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

این قابلیتش خیلی جالبه ! :دی در حال بازی کردن هستیم و دوستامون میتونن راحت بازی ما رو ببینن و اون گوشه با هم صحبت کنن و نظر بدن و ...
البته فکر میکنم کوچیک ترین سودی برای ما با این سرعت اینترنت نداشته باشه ! :|

داداش فکر نکن مطمعن باش مثلا من با سرعت نهایت 16 کیلوبایت چه جوری میتونم بازی کردن دوستم ببینم و همزمان باهاش چت کنم ؟:(

اینطوری که از عکسا پیداست کمی منو هاش پیچیدست

بعد امیر حسین بنویس خب منو دیگه ای بابا:d
نوشتم صفحه اصلی یا همون Home دیگه:دی
اتفاقا یکی از شعار های نسل بعد سونی، سادگی در معماری کنسول و منو هاس:دی

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

به یه نکته دقت کردید؟!
دوباره مثل قبل شده و دستگاه با X کار ها رو انجام می‌ده نه با O
تو PS3 برای انتخاب گزینه یا همون Enter باید O رو می‌زدیم الان دوباره مثل زمان PS1 و PS2 شده X

نوشتم صفحه اصلی یا همون Home دیگه:دی
اتفاقا یکی از شعار های نسل بعد سونی، سادگی در معماری کنسول و منو هاس:دی

---------- نوشته در 02:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:11 PM ارسال شده بود ----------

به یه نکته دقت کردید؟!
دوباره مثل قبل شده و دستگاه با X کار ها رو انجام می‌ده نه با O
تو PS3 برای انتخاب گزینه یا همون Enter باید O رو می‌زدیم الان دوباره مثل زمان PS1 و PS2 شده X

نه بابا من تو ps3 برای انجام کاری X میزنم از اولم اینجوری بود

برای بقیه نمیدونم اخه ps3 من خارجیه =))

نه بابا من تو ps3 برای انجام کاری X میزنم از اولم اینجوری بود

برای بقیه نمیدونم اخه ps3 من خارجیه =))
احتمالا تو رابط کاربریش عوضش کردی یا من حواسم نبوده عوض کردم:دی
دو نکته دیگه:
1) تمام تروفی ها به صورت منسجم و یک جا تو خود کنسول نشون داده میشه!

2) قابلیت های Share به شرح تصویر:

کلا PS3 هایی که برای ژاپن هستن به جای X با O کار هارو انجام میدن

ببخشید وقتی میاد ژاپنی این کنسول پیدا میشه یا فقط چینی هست؟

ببخشید وقتی میاد ژاپنی این کنسول پیدا میشه یا فقط چینی هست؟
فعلا هیچ چیزی نمی‌شه گفت! چون هنوز خود کنسول رو هم ندیدیم چه برسه به این که بدونیم ژاپنیش بیشتره یا چینی!

1 سوال جایی حرفی چیزی نشده که ما از نسخه های فیزیکی گیمهای PS3 ـمون در کنسول جدید میتونیم استفاده کنیم یا نه؟
چندتا نظر دارم
1- توی تبدیل شدن نسخه های PS به نسل بعدیشون خوراک گیم (یا همون تبدیل شدن CD در PS به DVD در PS2 و از اون به B-R در PS3 )نیز تغییر کرده ولی توی این کنسول قراره از همون تکنولوژه B-R در PS3 استفاده بشه
2- قرار نیست ما با بازی کردن بازیهای ps3 روی کنسول جدید به کسی ضرر برسونیم (به نظر شما اشکالی داره؟)
3-همنطوری که دیدیم می تونیم از پی اس ان ای دی هامون هم توی کنسول جدید استفاده کنیم یعنی بازی های PSــی هم که خریدم روی PS4 بازی می کنیم چه برسه به بازی های کنسول نسل قبل ها؟

اگه کسی از خود کنسول عکسی چیزی داره بذاره , و اینکه الان دقیقا چقد باید پول واسه خریدش جور کنیم
connie_twiddle.gif

1 سوال جایی حرفی چیزی نشده که ما از نسخه های فیزیکی گیمهای PS3 ـمون در کنسول جدید میتونیم استفاده کنیم یا نه؟
خیر به صورت فیزیکی نمی‌شه!
اگه کسی از خود کنسول عکسی چیزی داره بذاره , و اینکه الان دقیقا چقد باید پول واسه خریدش جور کنیم
connie_twiddle.gif
نه عکسی منتشر شده و نه قیمت!

یه جورایی رابط کاربری جدید ساختارش شبیه فیسبوکه با ظاهر ویندوز8!!
منکه خیلی خوشم اومده مخصوصا که عکس پروفایل هم میشه گذاشت:d

یه جورایی رابط کاربری جدید ساختارش شبیه فیسبوکه با ظاهر ویندوز8!!
منکه خیلی خوشم اومده مخصوصا که عکس پروفایل هم میشه گذاشت:d

تو PS3 هم میشه برای user ها عکس گذاشتا!!!!! فکر نمیکنم جدید باشه.

---------- نوشته در 02:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:34 AM ارسال شده بود ----------

البته اگه بشه عکس خودمونو رو آواتار PSN بزاریم خوب میشه. :)

چندتا نظر دارم
1- توی تبدیل شدن نسخه های PS به نسل بعدیشون خوراک گیم (یا همون تبدیل شدن CD در PS به DVD در PS2 و از اون به B-R در PS3 )نیز تغییر کرده ولی توی این کنسول قراره از همون تکنولوژه B-R در PS3 استفاده بشه
2- قرار نیست ما با بازی کردن بازیهای ps3 روی کنسول جدید به کسی ضرر برسونیم (به نظر شما اشکالی داره؟)
3-همنطوری که دیدیم می تونیم از پی اس ان ای دی هامون هم توی کنسول جدید استفاده کنیم یعنی بازی های PSــی هم که خریدم روی PS4 بازی می کنیم چه برسه به بازی های کنسول نسل قبل ها؟
بازیهای PS3 نمیشه تو حالت معمول

1 چون احتمالا لازم نیست و دوم بخاطر کم شدن هزینه
2 اشکال نداره و ضرریم نداره ولی بخاطر ساختار ریشه ای متفاوت که جای بحثش اینجا نیست نمیتونه همچین کاری کنه pS4
3؟؟؟نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟ :دی

مگه اومده اين كنسول؟ بچه ها حتي بتلفيلد ٤ رو هم واسه اين كنسول تاپيك زدن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or