سوالات شما در مورد PlayStation 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام دوستان قراره امشب ps4 ریجن 2برام بیارند فقط یک سوال مهم داشتم اینکه از کجا بفهمم ریجن 1 هست یا 2؟ ممنون میشم توضیحتون با عکس باشه (اگه تو جعبه نوشته باشه )

1- به نظر شما بهترین بازی که هم سینگل و هم انلاین بترکونه چی هست....؟
اسسینز و فیفا!
2- دستگاه من ریجن 2 هست خوبه ؟ خرابی رو از کجا بفهمم /؟​

خرابی کنسول 2 نوعه! یا چراغ آبی مدام میزنه و سفید نمیشه(سفید یعنی کنسول بدون مشکل روشن شد) یا led کنسول قرمز میشه که امکان نداره به شما بخوره(بخاطر گرمای بیش از حده!)
سری اول رو هم که hdmi ـتو میزنی با دقت بزن چون یه سری مشکلات هم از کج شدن فلز داخل سوکت hdmi هست!
از کجا بفهمم ریجن 1 هست یا 2
روی جعبه کنسول عکس یه کره زمین هست که کنارش ریجن رو مینویسه!
در ضمن بین ریجن 2 و 1 تفاوتی نیست زیاد نگران این چیزا نباشید

سلام دوستان قراره امشب ps4 ریجن 2برام بیارند فقط یک سوال مهم داشتم اینکه از کجا بفهمم ریجن 1 هست یا 2؟ ممنون میشم توضیحتون با عکس باشه (اگه تو جعبه نوشته باشه )

برای اروپا جعبه این شکلی است و پشت آن اوگوی کره زمین با شماره ۲

-----------------------------------------
برای امریکا

کره زمین با شماره ۱

قیمت PS4 در کشورهای مختلف از گران ترین تا ارزان ترین

آخرین ویرایش:
از همه بچه های گل تقاضا دارم به محض ورود کنسول ها به ایران خریداری نکنن و اطلاع رسانی کنن بقیه هم نخرن به دو دلیل:
1.دلال ها قیمت کنسول ها رو الکی بالا می برن و دقیقا می شه بازار سیاه ماشین الآن،پس سعی کنید چند ماه خریدتون رو عقب بیاندازید تا مجبور بشن قیمت رو پایین بیارن
2.ممکنه کنسول ها فعلا خیلی مشکلات داشته باشن پس خواهشا دقت کنید

از همه بچه های گل تقاضا دارم به محض ورود کنسول ها به ایران خریداری نکنن و اطلاع رسانی کنن بقیه هم نخرن به دو دلیل:
1.دلال ها قیمت کنسول ها رو الکی بالا می برن و دقیقا می شه بازار سیاه ماشین الآن،پس سعی کنید چند ماه خریدتون رو عقب بیاندازید تا مجبور بشن قیمت رو پایین بیارن
2.ممکنه کنسول ها فعلا خیلی مشکلات داشته باشن پس خواهشا دقت کنید
داداش کجای کاری سودشون رو کردند وتمام تازه چند روزی ps4به قیمت خوبش رسیده

مگه به طور رسمی هم ایران میاد؟

نحیر، به صورت رسمی وارد ایران نخواهد چون سونی نمایندگی در ایران نداره.
منظورشون این بود که به تولید انبوه تری می رسه کنسول و وارد بازارهای رسمی امارات و نقاط دیگر خواهد شد و این باعث افت شدید قیمت و رسیدن به یک قیمت منطقی در ایران خواهد شد.

اون قیمتی که شما فکر میکنید تو ایران دیگه مرد تو ایران همون طور که نصل قبل ارزون نشد اینم ارزون نمیشه
امیدتون به چیزای الکی نباشه
وقتی بانک مرکزی ایران میگه نمیزاریم دلار از ۳۰۰۰ ارزونتر بشه پس نمیشه کنسولم ارزون نمیشه

اون قیمتی که شما فکر میکنید تو ایران دیگه مرد تو ایران همون طور که نصل قبل ارزون نشد اینم ارزون نمیشه
امیدتون به چیزای الکی نباشه
وقتی بنک مرکزی ایران میگه نمیزاریم دلار از ۳۰۰۰ ارزونتر بشه پس نمیشه کنسولم ارزون نمیشه

دوستان یه لطفی کنید و در مورد قیمت کنسول در این تاپیک صحبت نکنید ( قیمت اعلام نکنید )، تا باز شدن دوباره تاپیک " قیمت PS4 " صبر کنید.
دلیلش هم قیمت پرانی دوستانیه که مشخص مقصودشون از این کار چیه. پس به نفع همه ماست فعلاً در مورد قیمت صحبتی نشه.

آخرین ویرایش:
درود
یه سوال
یکی از اقوام داره میه مکه . اونجا برای خرید ps4 مناسب هست ؟ :-/

به نام حضرت پاسخ :d
دوستان احتمال وجود این مشکلات ( همین مشکلات که تو لانچ ریجن 1 بود ) تو ریجن 2 هم هست ؟ فروشنده تست کنه بعدش تحویل بده بازم ممکنه مشکل داشته باشه ؟

به نام حضرت پاسخ :d
دوستان احتمال وجود این مشکلات ( همین مشکلات که تو لانچ ریجن 1 بود ) تو ریجن 2 هم هست ؟ فروشنده تست کنه بعدش تحویل بده بازم ممکنه مشکل داشته باشه ؟

این مشکلات برای هر دو هست

برای من ۶ ساعت کار کرد .برای یک نفر دیگه گفت همان ثانیه اول که کنسول را روشن کرد کار نمیکرد کلا شانسی است از یک ثانیه تا چند سال ممکنه دستگاه ایراد پیدا کنه

یه بزرگواری که الان کنسول رو داره میتونه به من ابعاد دقیق جعبه کنسول رو اعلام کنه لطفا.

X x Y x Z؟

جسارتا برا محاسبه هزینه پست میخوای ؟ پیشتازش 20-25 تومن میشه

نه چون باید برای تحویل گرفتن کنسول ها به شهر دیگه ای برم میخوام محاسبه کنم با سواری برم با وانت برم با کامیون برم با چی برم :d

بار فیزیکی زیاد مهم نیست ، بار احساسی روی اون کنسولا حمل کردنش ناوگان نیاز داره

آره واقعا خودم که این چند وقته هر وقت خوابیدم، خواب اونروزو میبینم که اینا میرسه.

آخرین ویرایش:
یه بزرگواری که الان کنسول رو داره میتونه به من ابعاد دقیق جعبه کنسول رو اعلام کنه لطفا.

X x Y x Z؟
درود پیام جان
طبق گفته آمازون در لینک زیر :
Amazon.com: PlayStation 4: Video Games

مشخصات وزن و ابعاد به شرح زیر هست :

Code:
[B]Product Dimensions:      [/B]     18.8 x 13.4 x 4.2 inches ; 9.2 pounds

جسارتا برا محاسبه هزینه پست میخوای ؟ پیشتازش 20-25 تومن میشه :d

نه چون باید برای تحویل گرفتن کنسول ها به شهر دیگه ای برم میخوام محاسبه کنم با سواری برم با وانت برم با کامیون برم با چی برم
yahoo_4.gif

بار فیزیکی زیاد مهم نیست ، بار احساسی روی اون کنسولا حمل کردنش ناوگان نیاز داره :d

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or