باید دوباره با اطلاعات الکی پر کنی تا سر جای قبلی دوباره نوشته بشه که اگر کسی ریکاوری کرد این اطلاعات جدید بیاد نه قبلی هادوستان راهي هست كه اطلاعات موبايل اندروييدي رو طوري پاك كرد كه ديگه ريكاوري نشه،
حتي ريست فكتوري هم بشه باز برميگرده؟باید دوباره با اطلاعات الکی پر کنی تا سر جای قبلی دوباره نوشته بشه که اگر کسی ریکاوری کرد این اطلاعات جدید بیاد نه قبلی ها
اصولا شما وقتی حذف میکنی، فقط لیست ادرس اون فایل که در کجا قرار داره، حذف میشه .. برای همین این برنامه ها ریکاوری طبق روشهایی فایل هایی که لیستشون حذف شده ولی هنوز هستند را پیدا میکنندحتي ريست فكتوري هم بشه باز برميگرده؟
سلام
اقا من دیروز یه گوشی گرفتم ... دیشب یه بسته فعال کردم و اپ های مورد نظرمو دانلود کردم این وسط توئیتر رو مجبور شدم از سایت های ایرانی بگیرم چون گوگل پلی فکر میکنه ما با توئیتر تو ایران بمب اتمی میسازیم و اجازه دانلود نمیده تو مارکت های ایرانی هم نیست! حالا مشکلی که الان دارم اینه که نصب نمیشه! کسی میدونه علت چیه؟
دوست عزیز من میگم سامسونگ بگیر.بین شیائومی نوت ۱۱ با ۱۲۸ گیگ حافظه و رم ۶ و سامسونگ A32 کدوم بهتره ؟
با چیز پی ان میگیره.سلام دوستان یه راهنمایی میخواستم
تو پلی استور آپدیت برای یوتیوب اومده اما اپدیت نمیشه, میخواستم ببینم چکار کنم آپدیت رو بگیره