*Black Roze*
کاربر سایت
نه.بچه ها ی سوال
رو حافظه جانبی نمیشه بازی ریخت؟ یا مثلا دیتاشو رو اون ریخت؟
من رو هواوی دیدم میشه البته دقیق بررسی نکردم. ولی در کل نمیشه ریخت. ضمنا روی اندروید 4.4 غیر از فایل منیجر گوشی و برنامه هایی که سازنده رو گوشی نصب کرده تو به حافظه sd دسترسی کامل نداری و خیلی عذابه...بچه ها ی سوال
رو حافظه جانبی نمیشه بازی ریخت؟ یا مثلا دیتاشو رو اون ریخت؟
اونی که شما میگی رو نمیدونم و بعید میدونم بشه. اگه چیزی فهمیدی به ما هم بگو.:dبچه ها یه تاپیکی بود در رابطه با گرفتن شبکه های دیجیتال بر روی موبایل،کسی آدرسش رو داره؟
ممنون
SONY XPERIA Z3
درودمن رو هواوی دیدم میشه البته دقیق بررسی نکردم. ولی در کل نمیشه ریخت. ضمنا روی اندروید 4.4 غیر از فایل منیجر گوشی و برنامه هایی که سازنده رو گوشی نصب کرده تو به حافظه sd دسترسی کامل نداری و خیلی عذابه...
---------
حالا سوال اینجاست که تو اندروید 5 این دو مشکل حل شده یا نه ؟!
- - -ویرایش - - -
اونی که شما میگی رو نمیدونم و بعید میدونم بشه. اگه چیزی فهمیدی به ما هم بگو.:d
ولی حتما در جریان هستی که نرم افزارش که از طریق اینترنت بگیره برات هست. نمونه اش سیمای همراه و ...
تنها راه حل ریست فکتوری هستدوستان بردارم یه گوشی هوآوی y210d داره گوشی قاط زد گفت حافظه داخلی پر است بعد گوشی خاموش کرد الان روشنش میکنه روی لگو اصلی هوآوی مونده لگو میاد میمونه دوباره لگو نمایش داده میشه
میکرو اس دی در آوردم باتری در آوردم درست نشد چیکارش کنیم؟
تنها راه حل ریست فکتوری هست
مرسی عزیز تو نت سرچ کردم ریست فکتوری یه سایت تخصصی گوشی بود زد دکمه صدا بالا با پاور نگه دار منو میاد بعد وایپ فکتوری انتخاب کن درست میشه
منم انجام دادم درست شد گوشی مثل روز اولش شد
دمت گرم یه دنیا ممنون
این گوشی Y210D خیلی ضعیفه اگر میخواد وایبر و لاین نصب کنه روش نسخه مخصوصی داره که بدرد این گوشی بخوره؟ چون اندرویدش 2.2.3 و رمش پایینه 256 مگابایته
Other مربوط به فایل های tempو cache و خیلی از فایل های اضافی و بیهوده ی دیگه هست. پاکشون کنآقا این گوشی من M8 هست مدل 16 گیگ رم هم براش فعلا نخیرم با این برنامه AirDriod که جزئیات حافظه داخلی رو میبینم اینجوری نشون میده:
حالا این نرمال هست؟ اون بخش Other چیه که این همه حجم گرفته نسبت به بقیه؟!!
[/URL][/IMG]
مشکل همین جاست نمیشه کاریش کرد.Other مربوط به فایل های tempو cache و خیلی از فایل های اضافی و بیهوده ی دیگه هست. پاکشون کن
آپدیت های OTA تو گوشی دیگه نمیمونن. مستقیم به فایل های سیستم گوشی منتقل میشنمشکل همین جاست نمیشه کاریش کرد.
حالا اون بیخیال این 16 گیگ رم داخلی درسته دیگه 10 گیگ در دسترس هست؟
ی سوال دیگه گوشی رو اپدیت کنم حجمش میره تو همین فایل Other یا نه مخفیه نمیشه بهش دست زد؟
ممنونم
----------
ویرایش:الان گوشیمو ربست کردم باز دوباره همون فایل Other حدود 5 گیگ هست و 10 گیگ هم در دتسرس هم هست.
فکر کنم Other اینجا همون فایل های سیستمی هست.