IMANOKA
کاربر سایت
دوستان من گوشیم قاط زده میخوام یه شماره رو سیو کنم تو کانتکتا نمیره یا میره بعد دو دقیقه انگار پاک میشه کسی میدونه چشه؟ (m8ـه)
رو برنامه کانتکت کلیر دیتا رو بزن
دوستان من گوشیم قاط زده میخوام یه شماره رو سیو کنم تو کانتکتا نمیره یا میره بعد دو دقیقه انگار پاک میشه کسی میدونه چشه؟ (m8ـه)
سلام. دنبال یه قسمت بگرد بنام پخش سلولی. انگلیسیش رو یادم نیست .کلمه Cell توشه. باید اونو غیرفعال کنی.دوستان یه LG l90 داریم , بعد این یه سیستمی داره از هر منطقه مخابراتی که رد میشی پیغام میده که کجا هستی . چجوری میشه غیر فعالش کرد ؟
دقت خاصی نمیخوادبرای آپدیت به 5 (اندروید) باید به چه چیز هایی دقت کنم ؟.
LG G3دقت خاصی نمیخواد
فقط باید بدونی اندروید 5 واسه گوشیت میاد یا نه؟
مدل گوشیت چی هست؟
برو Setting / about phone / update centerLG G3
فکر کنم چند روز دیگه آپدیت بیاد منتها از نحوه انجامش خبر ندارم.
LG G3
فکر کنم چند روز دیگه آپدیت بیاد منتها از نحوه انجامش خبر ندارم.
سلام. راهنماییت درسته ولی چندتا نکته:برو Setting / about phone / update center
و بزن چک کنه اپدیت اومده یا نه .. اگر اومده باشه میزنه
فقط موقع اپدیت به 2 نکته توجه کن
1- حتما شارژ گوشیت کامل باشه و حتی المکان موقع اپدیت گوشیت به برق وصل باشه
2- از وای فای استفاده کن و مطمئن بشو حجم کافی برای دانلود اون مقدار اپدیت داری
به هر دلیلی وسط اپدیت گوشی، اپدیت کنسل بشه دیگه گوشیت مرده حساب میشه که برگردوندنش کار واقعا سختی هست
گاهی اوقات پیش میاد یا به خاطر ناقص بودن فایل apk یا بخاطر سازگار نبودن دستگاه هست. مثلا برای شما فک میکنم چون از پردازنده های intel استفاده میکنه نصب نمیشه . حالا ریز اطلاعاتشو ندارم.دوستان قضیه این موضوع چیه که موقع نصب برخی از برنامه ها یا بازی ها می نویسه که نصب نشد?
مثلا الان هی می خوام این نرم افزار antutu benchmark رو نصب کنم تو asus phonpad 7 ولی نمیشه