سوالات شما در باره ي اندرويد و گوشي هاي مرتبط

درود
آقا یه Note 3 N900 دست دوم پیدا کرده بودم شاید بخرم. طرف میگه رام عربستان نصب کرده! یعنی چی؟ روت شده الان؟ سیستم عامل اصل خودش نیست؟ مشکل نرم افزاری پیدا نمیکنه؟
خواهشا جواب بدید ... من از آندروید در حال حاضر زیاد سر در نمیارم و نمی خوام برام شر بشه
ممنون
-------
بعد که گوشی خریداری شد، راهی هستش کلا هر چی داخلش بوده پاک بشه و عین روز اول بدون برنامه و تغییرات بمونه؟

عوض شدن رام لزوما معنیش روت شدن نیستش آرش،ولی خب طبق حرف دوست قبلیمون ممکنه همون رام‌همروت شده باشه...
ب نظر منی ک تا حالا هرچی دیوایس اندرویدی اومده زیر دستم روتش کردم،روت هیچ ایراد نرم‌افزاری‌ای ایجاد نمیکنه...ولیاگه منظورت رام عربستان بودنشه ک باس بگم اونم مشکلی نداره و اومد زیر دستت،سه سوت میتونی رامش رو عوض کنی...
برای پاک کردن هم ریست فکتوری هست ک کامل گوشی ریست میشه ولی یه سری چیزا باقی میمونن هم یه روش دیگه هست ک با کامپیوتر انجام میشه و درواقع پارتیشن گوشی رو کامل فرمت و از نو میسازه...
اطلاعاتت راجع ب گوشیا ک اونجور ک من میدونم بد نیست،بنابراین اگه گوشیه سالم بود و عیبی توش ندیدی بگیر حالشو ببر:دی...

سلام . اقا میخوام اچ تی سی وان رو اندرویدشو اپ دیت کنم با وای فای اما رو درصد 33 ارور انساکسیسد فولید میده . چی کار کنم ؟

اول اینکه خیلی بهتره متن ارور رو انگلیسی تایپ کنید به غیر از خودت ما هم بفهمیم ولی فکر میکنم اگه اون که من حدس میزنم باشه با چیز پی ان حل بشه

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

درود
آقا ما LG G2 خریدیم و اون رو به PC وصل کردم برای تبادل اطلاعات. دائما قطع و وصل میکنه و حتی موقع نصب درایور هم هی قطع میشه و ناقص میمونه کار. حتی یک عکس هم نتونستم بریزم :|
شانس گند ما LG اینجا نمایندگی موبایل نداره و بردم یه نمایندگی سامسونگ (که البته تمامی گوشی ها رو هم تعمیر می کنند) طرف توی تنظیمات Developer گزینه USB Debug رو فعال کرد گفت الان بری درست میشه. هیچ فرقی نکرده.
به دادمون برسید زیرا:
گوشی هوشمند بدون اتصال به کامپیوتر = Nokia 1100 :-<

درود
آقا ما LG G2 خریدیم و اون رو به PC وصل کردم برای تبادل اطلاعات. دائما قطع و وصل میکنه و حتی موقع نصب درایور هم هی قطع میشه و ناقص میمونه کار. حتی یک عکس هم نتونستم بریزم :|
شانس گند ما LG اینجا نمایندگی موبایل نداره و بردم یه نمایندگی سامسونگ (که البته تمامی گوشی ها رو هم تعمیر می کنند) طرف توی تنظیمات Developer گزینه USB Debug رو فعال کرد گفت الان بری درست میشه. هیچ فرقی نکرده.
به دادمون برسید زیرا:
گوشی هوشمند بدون اتصال به کامپیوتر = Nokia 1100 :-<

از برنامه airdroid هم میتونید استفاده کنید.
احتمالا پورت کامپیوتر یا لپ تاپ قطعی داره.
با سیم رابط گوشی بازی بازی کنید شاید مشکل از سیم باشه.
از تنظیمات داخل گوشی درایور هاش رو میتونید نصب کنید.
موارد بالا رو تست کنید باید ورست بشه.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

احتمالا پورت کامپیوتر یا لپ تاپ قطعی داره.
با سیم رابط گوشی بازی بازی کنید شاید مشکل از سیم باشه.
همین کابل رو هم به Nokia N8 میزنم و خیلی راحت تبادل اطلاعات شکل می گیره
از تنظیمات داخل گوشی درایور هاش رو میتونید نصب کنید.
به قدری قطع و وصل میکنه اصلا اجازه نصب رو نمیده
از برنامه airdroid هم میتونید استفاده کنید.
اینو باید یه امتحان کنم

درود
1- راهی هستش برای اینکه بفهمیم گوشی روت هستش یا نه؟
2- برای تشخیص رام چطور؟ میشه فهمید که طرف عوض کرده یا نه؟
ممنون
1.اگه روت باشه باید برنامه ایی به نام superuser یا super suoeruser یا vroot تو گوشی نصب باشه.
2.از قسمت About میشه فهمید دیگه اسم رام و اینا رو اونجا زده.

درود
1- راهی هستش برای اینکه بفهمیم گوشی روت هستش یا نه؟
2- برای تشخیص رام چطور؟ میشه فهمید که طرف عوض کرده یا نه؟
ممنون

دوست عزیز اگه اطلاعات کافی در این زمینه ندارید حتما کامل تحقیق کنید بعد دست به روت کردن و نصب رام بزنید چون بدون آگاهی کمترین مشکل پاک شدن کلیه اطلاعات شما خواهد بود

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام. دوستان این چند وقته همش خبر میاد از چیپ tegera k1 که قدرتش از کنسول بیشتره و خیلی خفنه و اینا :d بنچمارکارو دیدم دیدم! snapdragon 800 خیلی پایین تر نیست! پس چطوریه که اینجوری میگن؟ معماریش فضایه؟ چیه؟ واقعا خیلی فرق میکنه با snapdragon 800-801-805 ? یعنی اگه note4 بیاد و snap805 باشه جلو k1 کم میاره؟ میخوام note 3 بگیرم بعد این اخبار k1 منو ترسوند. یعنی با اومدن این چیپ گوشیای حال حاضر 1100 میشن یا تبلیغاته؟
HELP!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or