اینت نمیادینا نمیخوام ، میخوام یه جوری تو مایه های این بشه :
این
دوباره آپلود کن!
اینت نمیادینا نمیخوام ، میخوام یه جوری تو مایه های این بشه :
این
شما این رام با آموزش رو امتحان کن ببین جواب میده یا نه:من یه گوشی htc wildfire s دارم ولی ساپورت فارسی نداره، یعنی کلمات فارسی رو به صورت جدا جدا نشون میده
چیکار باید بکنم تا درست شه؟
HTC One SVسلام من یه گوشی htc اندروید بین600تا900 تومان میخواهم لطفا راهنمایی کنید.
درودسلام دوستان . يك گوشي HTC هست يك مشكلي كه داره اينه كه نرم افزار فارسي كه مي ريزم حرف ها رو جدا جدا نشون ميده ! حتي براي ارسال SMS هم اين مشكل هست مثلا مي نويسي "سلام ولي نوشته ميشه س ل ا م "!!!! دقيقا توي نرم افزار ها هم به همين صورت هست ! حالا كسي اطلاع نداره چه طوري ميشه اين مشكل رو حل كرد ؟!
درود
برای SMS که میشه با نرم افزار Smart Keyboard Pro مشکل رو حل کرد؛ برای جا های دیگه هم لطفا مدل گوشی رو بگید تا راهنمایی کنیم.
شما ببین این به کارت میاد:خيلي ممنون راستش بيشتر هم براي جاهاي ديگه لازم دارم مدلش Wildfire S هست .
همونی که من صفحه قبل گذاشتمدستان من به هیچ وجه رو pc یم اینترنت ندارمو نمیخوام( با تبلتم همیشه اونم وایرلس و... ) نمیدونمم راهی هست که با پی سی بشه با وایرلس نت رفت یا نه پس این قضیه تمومه ، از همین نرن افزاری که علی گفت میخوام ( که فقط بشه فایلارو مستقیم از کامپیوتر رو دیوایس نصب کرد دیگه یه ساعت تو فایل منیجر نریم ) منتها این برنامه میخوام نیازی به اینترنت نداشته باشه ، میشناسید چیزی؟
ببین این برنامه هست که برای نصب کردن به صورت خیلی راحت هم ازش استفاده میشه!
گوشی رو وصل میکنی به PC و فایل apk رو روش دو تا کلیک میکنی و انتخاب میکنی بره تو حافظه گوشی یا SD بعد هم Install رو میزنی!
وقتی رو فایل apk کلیک میکنی این صفحه میاد که توش آیکون رو هم داره:![]()
لینک دانلود
* فقط حواست باشه بری به بخش application بعد developer و گزینه usb debugging رو فعال کنی! گرچه اگر برای نصب نمیخوای ازش استفاده کنی بدون وصل کردن گوشی هم میاره! مثل عکس بالا که هیچی به PC وصل نیست.