این دیگه نیازی به سوال نداره معلومه که با مانیتور کیفیت چند برابر بهتر از تلویزیون رزولوشن 480i است . برو اون مانیتور را بخر حالشو ببر اگه می تونی LCD بگیر خیلی کیفیتش از CRT بهتره ببینم چقدر می تونی هزینه کنی برای مانیتور ؟آقا سلام مانیتور من FLATRON ez T730PU الجی هست و اخرین روزلوشنش1600*900این چه رزولوشنی میده در ضمن من یک تلوزیون دارم 480iرا به صورت واید نشون میده ایا با همین بازی کنم بهتره یا این مانیتور را vga بخرم تلوزیون 21 هست ولی مانیتورم 17
من تا جايي كه ميدونم مايكروسافت قراره از اين به بعد روي كنسول هاي Premium و Elite از درايو هاي جديد PHILIPS - BENQ-LITE ON استفاده كنه كه صداي بسيار كمي توليد ميكنندآقا این 360 های Elite مگه قرار نبود از درایو Benq استفاده کنه چرا کسی ازش حرف نمی زنه نکنه از همون درایوهای قدیمی استفاده می کنه .
منبع شما برای خبر تولید دسته های موشن سنسوری کجاست ؟دوستان خط توليد Elite رو به تمامي طرفدارن با حال X360 تبريك ميگم
يه خبر مهم:
مايكروسافت در حال طراحي يك دسته جديد با قابليت موشن سنسور هست
كه فقط اين قابليت به دسته ها اضافه شده و شكل دسته ها هم تغييري ظاهرا نخواهد كرد
اره دوست عزیز خیلی خوبهمن یه tv samsung دارم crt هست که روش رده 1080i برا بازی خوبه؟
این دیگه نیازی به سوال نداره معلومه که با مانیتور کیفیت چند برابر بهتر از تلویزیون رزولوشن 480i است . برو اون مانیتور را بخر حالشو ببر اگه می تونی LCD بگیر خیلی کیفیتش از CRT بهتره ببینم چقدر می تونی هزینه کنی برای مانیتور ؟
crt همین مانیتورهای معمولی pc هست!این مانیتور که گفتم در اصل مال کامپیوترم هست این crt که میگی کجاش بفهمم بعد برای این مانیتور فقط کابل کافی هست با باید تبدیل هم بخریم
منبع شما برای خبر تولید دسته های موشن سنسوری کجاست ؟
منبع معتبر معرفی کنید لطفاً.
مي تونم بپرسم تفاوت ريجن J only for jpan با uc يا J Asiaچيه؟و كدومشون بهتره؟؟؟؟:confused:
پس چرا ريجن uc گرون تره؟:confused: