amin200200
کاربر سایت
اگر زمان 4.05 قضیه بک پورت وجود داشت من هنوز روی 4.05 بودممن فکر کنم 90 درصد کسایی که اینجا هستن 5.05 هستن عملا 6.72 برای کس دیگه ای سود نداشته![]()
اگر زمان 4.05 قضیه بک پورت وجود داشت من هنوز روی 4.05 بودممن فکر کنم 90 درصد کسایی که اینجا هستن 5.05 هستن عملا 6.72 برای کس دیگه ای سود نداشته![]()
من 7.51 ?من فکر کنم 90 درصد کسایی که اینجا هستن 5.05 هستن عملا 6.72 برای کس دیگه ای سود نداشته![]()
دمت گرم بده لینکو الان بزنم دانلود بشه ممنوناومده داداش نگران نباش . عجله نداری دانلودهای خودمون میزارتش اگرم عجله داری بگو لینک بدم دانلود کنی .
6.72 یه سری بهبود هایی داشته مخصوصا hdr توش قابل تنظیم و کیفیتش خیلی بهتر شده اگه پایدار شد مهاجرت کنید.اگر زمان 4.05 قضیه بک پورت وجود داشت من هنوز روی 4.05 بودم![]()
سلام داداش اگه میتونی لینک بازی اساسین اریجینز را داری بفرس ممنون میشم سایت دانلود ها و بقیه سایت ها حذفش کردن !!!اومده داداش نگران نباش . عجله نداری دانلودهای خودمون میزارتش اگرم عجله داری بگو لینک بدم دانلود کنی .
یه ایمیل بزن به آدرس دانلودها بگو لینک فلان بازی برات میفرستهسلام داداش اگه میتونی لینک بازی اساسین اریجینز را داری بفرس ممنون میشم سایت دانلود ها و بقیه سایت ها حذفش کردن !!!
ممنون
سلامدوستانی که میخوان هنشون رو آپدیت کنن از این لینک استفائه کنین...خیلی باحاله...لوتوس منو gta v روش پیش فرض هست و به راحتی میتونین استفاده کنین
hen 2.1.4
PS-Phwoar! Host Menu v1.4 by Leeful with Latest PS4 Exploit Payloads
ميشه راهنمايي کني چجوري نصب کنيم.ممنوندوستانی که میخوان هنشون رو آپدیت کنن از این لینک استفائه کنین...خیلی باحاله...لوتوس منو gta v روش پیش فرض هست و به راحتی میتونین استفاده کنین
hen 2.1.4
PS-Phwoar! Host Menu v1.4 by Leeful with Latest PS4 Exploit Payloads
ساده ترین راهش اینه که با گوشی انجام بدینميشه راهنمايي کني چجوري نصب کنيم.ممنون
یه سوال داشتم از شمافعلا بهتره بازی های بک پورت بگیری
دلیلش هم یک این هست که خیلی از بازی های 5.05 هنوز روی 6.72 اجرا نمیشن.
دوم که پایدار نیست
سوم اینکه قابلیت دانگرید که گفتن امکان پذیره هنوز کامل نشده و اگه الان بری روی 6.72 بعدا نمیتونی دانگرید کنی.
5.05 فعلا یک نسخه مرجع و مادر هست مدت هاست روش کار شده خاموشی و... اش شدیدا پائین هست، وقتی میتونی بک پورت کنی بازیارو اجرا کنی چرا بری روی 6.72؟>