با 7.02 هم نمی شه. این دو بازی 7.51 لازم دارن و فکر کنم سونی هم خیلی سرش حساس باشه.با جیلبریک 6.72 میشه بازیهای جدید مثل lou2 یا Ghost o s رو بازی کرد؟
من خیلی در قید داستان هک نیستم کسایی که خیلی پیگیر هستن.
الان سوالی که پیش میاد ظاهرا 7.51 چندان تغییری نسبت به 7.02 از لحاظ ساختاری نداره و ظاهرا هک هم شده بعد از عرضه اپدیت 8 چقدر احتمالش طبق گفته خود هکرها می ره که این ورژن هم هک کنن؟
اخه چه ربطی داره؟ هکی که استفاده مالی نداشته هیچ مشکلی برای رلیز نداره مگه سونی پول بدهقدیم میگفتن از هر فریمور باید 3 آپدیت بگذره که بتونن هک رو منتشر کنن.
ولی این قضیه بک پورت عالیه، امشب دیز گان و رد دد بدون مشکل نصب کردم
داداش روی 5.05 نصب کردی دیگه ؟؟ میشه لطف کنید ورژن hen رو بگید و این که مشکل save و غیره نداره ؟؟قدیم میگفتن از هر فریمور باید 3 آپدیت بگذره که بتونن هک رو منتشر کنن.
ولی این قضیه بک پورت عالیه، امشب دیز گان و رد دد بدون مشکل نصب کردم
اصلا برای هک نباید به نت وصل بشید با فلش آپدیت 6.72 رو روی پلی استیشنتون نصب کنید مشکلی برای اکانت های هکیتون پیش نمیادسلام
الان توی هارد ps4 ام چندتا بازی اکانت هکی دارم
آیا برای هک ps4 باید یبار دستگاه رو ریست کنم یا میتونم دستگاه رو هک کنم و بازی ها همچنان باقی بمونن؟
راستی برای هک باید به اینترنت وصل بشم؟ اگه وصل بشم بازی های اکانت هکی میپرن و دیگه نمیتونم بازی کنم؟
ممنون
احتمال نداره که تا چند ماه دیگه lou2 رو 6.72 قابل اجرا بشه یا اینکه جیلبریک 7.51 ریلیز بشه ؟با 7.02 هم نمی شه. این دو بازی 7.51 لازم دارن و فکر کنم سونی هم خیلی سرش حساس باشه.
هن بالاتر از ۲ لازمه ۲.۳ ...۲.۲...نمیدونم آخرین نسخه چنده...چرا سوالمو تایید نمیکنید
من الان دث استرندینگ و نصب کردم اون پچشم نصب کردم ولی میزنم بره تو بازی میگه باید اپدیت کنید سخت افزار رو ۵،۰۵هن من ۱.۷ ، بعد من اگه بخوام هن و اپدیت کنم چطوری باید اپدیت کنم از کجا ؟؟؟
2.1.4 هم فکر کنم اومدههن بالاتر از ۲ لازمه ۲.۳ ...۲.۲...نمیدونم آخرین نسخه چنده...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk