mehdi keshvari
کاربر سایت
سلام
دوستان عزیز
مدتی هس از بی بازی کلافه شدم
PS4 6.20 Build Strings by Fire30, ETA WEN for Kernel Exploit?
خوب اینطور که معلومه هک ۶.۲۰ هست ولی رو نمیکنن چون متیو گفته اینو بدیم بیرون دیگه سوراخ لو میره هک جدید خبری نیس
نمیدونم تا کی باید صبر کنم ۱ سال و ۴ ماه شد
می ترسم آپدیت کنم هک بیاد پشیمون شم
نظر شما چیه؟
اخوی موقعی که شما بازیرو روی ps4 نصب میکنید از حالت pkg خارج میشه و نهایتا با یه فایل اکسپلورر بتونید نصب شدشو در بیارید که تو عمل بعید میدونم بعدا کار بده من دنبایل یه نرم افزارم که بازی نصب شده روی ps4 رو دوباره pkg کنه و به هارد اکسترنال انتقال بدهاگر هکی هست بازی هاتون
از طریق FTP یا راه راحت ترش یک نرم افزار فایل منیجر PS4 به راحتی کپی و هرموفع خواستید دوباره نصب شون کنید
بنده فکر میکنم هک نشده باشه .. اگه شده بود تا الان اومده بود بعدش پلی 5 قراره بیاد ... سونی برای چیشه ؟ چون سونی هی در حال اپدیت کردنه احتمالا قبلیها باگ داشته و برطرف کرده ... ممکنه 6.7 باگ داشته باشه که اونم هکرها فکر نکنم بهش دست پیدا کرده باشن ...اگر ورژن جدیتر از 6.7 بیاد یعنی باز 6.7 باگ داشته که با آپدیت جدید برطرفش کردن .. ممکنه بازیهایکه تا 6.7 اومده باشن رو بگیره ولی بازیهای جدید با ورژن جدید فریمور رو نگیره ...سلام
۶.۵۰ هم هک شده دوست عزیز
حتی ۶.۷۰ هم به احتمال زیاد هک شده چون اگر سونی باگو فیکس کرده بود هکو منتشر کرده بودن
درباره ی انتشار هم بستگی به سونی داره
اگر باگو در آپدیتهای بعدی رفع کنه هک منتشر میشه
اگرم باگو هیچ وقت فیکس نکنه باید تا آخر عمر ps4 صبر کنی
پس هیچی معلوم نیست
ممکنه دو ماه دیگه بیاد، ممکن هم هست تا یکسال دیگه هیچ خبری از هک نشه
میشه بگی چرا نمیصرفه ؟ کی میشه با شرکت سازنده تعامل کرد سر کنسول ؟ بگی میخام کنسولتو هک کنم بیا معامله کنیم ؟ اگه میخاستن همون اول خود شرکت این کارو میکرد چرا برای خودش خرج بتراشه و بلوری و اکنت بیرون بده ؟ اگه تا الان هک میشد عمومی میشد مثل نسخه قبل ... برزیل یا کشورهای امریکای جنوبی یا روسیه و یا بقیه هستن ...
naughty dog يه بازي انحصاري براي XBOX One داد
لقمه رو که نیاز نیس دور سر بچرخونید،اخوی موقعی که
اخوی موقعی که شما بازیرو روی ps4 نصب میکنید از حالت pkg خارج میشه و نهایتا با یه فایل اکسپلورر بتونید نصب شدشو در بیارید که تو عمل بعید میدونم بعدا کار بده من دنبایل یه نرم افزارم که بازی نصب شده روی ps4 رو دوباره pkg کنه و به هارد اکسترنال انتقال بده
سلام
دوستان کدوم نسخه hen کمترین خاموشی رو داره
من نسخه 1.6 داشتم خوب بود
زیاد خانوشی نداشت
یکی گفت بزن 1.7
الان خیلی خاموش میکنه رو اعصابه
نسخه 1.6 هم گیرم نیومد دوباره همونو بزنم
ضمنا احساس میکنم تو این نسخه 1.7 فن بیشتر کار میکنه!
تو یه بازی که قبلا بازی کرده بودم رو 1.6 امتحان کردم بازی دارک میرور که خیلی هم سنگین نیست روی 1.7 سرعت فن میره بالا
اما روی 1.6 اینطور نبود به نظرم
شاید اشتباه میکنم
اما به نظرم اینطور میاد!!!
سلام. با کنسول به این آدرس مراجعه کنین https://jblps4.github.io/index.htmI و میتونین ذخیرش کنین که آفلاین اجرا شه. تمام Hen های پر استفاده هم توش هست.سلام
دوستان کدوم نسخه hen کمترین خاموشی رو داره
من نسخه 1.6 داشتم خوب بود
زیاد خانوشی نداشت
یکی گفت بزن 1.7
الان خیلی خاموش میکنه رو اعصابه
نسخه 1.6 هم گیرم نیومد دوباره همونو بزنم
ضمنا احساس میکنم تو این نسخه 1.7 فن بیشتر کار میکنه!
تو یه بازی که قبلا بازی کرده بودم رو 1.6 امتحان کردم بازی دارک میرور که خیلی هم سنگین نیست روی 1.7 سرعت فن میره بالا
اما روی 1.6 اینطور نبود به نظرم
شاید اشتباه میکنم
اما به نظرم اینطور میاد!!!
برای منم اتفاق افتاده قبلاسلام وقت بخیر
مجددا ps4 بنده به دلیل باگ تروفی ارور داد و یوزر غیر قایل استفاده شد... اما قبلا از سیو بازی ها روی هاردم بک آپ گرفته بودم
راهی هست که بتونم اون سیو ها رو روی یورز جدید اجرا کنم... تنها بازی که دلم میسوزه خدای جنگ بود که فقط 2 تا والکری مونده بود تا نابود بشه و به انتهای بازی برسم :cry:
اگه راهی وجود داره لطفا به من هم اعلام کنید ممنون میشم
بک آپ رو هم از ستیگ/سیستم / بک آپ گرفتم