بلک اپس مشکلی درست نمی کنهسلام میخواستم بدونم انلاین شدن با دستگاه هک شده خطری داره کلا احتمال بن شدن هست؟ اخه من شنیدم یه روش اومده که بلک اوپس 3 رو تو سرور هایی که ماله psn نیست و همه دستگاه ها جیل شدس بازی میکنن
می تونن ولی انجام نمی دنسلام. اگه فریمور 5.55 هک بشه میتونن بازیهایی که برای اجرا به فریمور بالاتر نیاز دارن روی 5.55 اجرا کنن؟
ینی با خیال راحت انجام بدم احتمال بن نیست؟بلک اپس مشکلی درست نمی کنه
فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk
اره خیلیا بلک اپس انلاین میزننینی با خیال راحت انجام بدم احتمال بن نیست؟
برای بازی RDR2 حداقل نسخه فریمور 6.00 عه ولی میگن ممکن با یه روشی جدید یه کاری کنن که همه بازی ها حتی جدید رو فریمور 5.05 اجرا بشه..امیدی هست بازیهای جدید رو بتونیم با هک انجام بدیم؟؟ خیلی دلم میخواد RDR 2 رو بازی کنم...بعد یه سایتی که لیست کل بازیهای قابل انجام با هک رو به ترتیب گذاشته باشه کسی سراغ داره؟؟ ممنون
PS4 Save Mounter GameSave Tutorial by Hejran7سلام ، نحوه انتقال سیو بازیهای کنسول کپی خور چجوریه ، ظاهراً روش جدیدی اومده میشه از هر کنسولی سیو بازی رو کپی کرد روی کنسول دیگه ، کسی لینک آموزش نداره ؟
لودینگ یا بازی میکنید وسط ش گیر میکنه؟بازی wolfenstein 2 در قسمت 18% گیر می کنه و به هیچ عنوان کار نمی کنه و مجبور به خارج شد از بازی می شم
کسی این مشکل رو داشته ؟ با دانلود ونصب آپدیت مشکل برطرف می شه؟ از HEN 1.6 استفاده می کنم
هنگام بازی کردن دقیقا یه جای مشخص گیر می کنه(تقریبا 18% بازی )لودینگ یا بازی میکنید وسط ش گیر میکنه؟
مشکل از نسخه بازی ته
من از p30day گرفتم هیچ مشکلی هم ندارم
روشهک تو عوضکنسلام،من ps4ام کپی خور کروم،ولی وسط بازی ی هو ریست میشه و سِیوام میپره،لطفا راهنمایی کننید ممنون
۰)اینجا مخصوص هک کنسول هس نه هک اکانتی با این حالدوستان احتمالا این سواله تکراری باشه براتون، ولی اطلاعات خیلی پخش و پلاست و من خیلی گشتم و نتونستم جوابم رو پیدا کنم.
من PS4 خریدم، روش اکانت هکیه با ده دوازدهتا بازی و چهارتا اکانت روشه.
۱) چرا این همه اکانت؟ ممکنه هر بازی مال یه اکانت باشه؟ یعنی یه یوزر رو پاک کنم، دوتا از بازیها بپره؟
۲) فروشنده گفته آنلاین نشو. باعث میشه بن بشه کنسول؟
۳) بازی جدید رو باید چیکار کنم اگه بخوام؟ ببرم مغازه مگه نباید آنلاین شه که بازی رو بریزه؟
(ما فکر میکردیم دنیای هک PS3 پیچیدهس. این که دیگه داستانیه برا خودش)