شما از منوی دیباگ یه چیزایی رو دستکاری کردیتو این 6-5 روز که کنسول رو هک کردم بالای 12 بار خاموش کرده، حالا یا موقعه اجرای بازی ها یا موقه اجرای هک.
ولی امروز بعد هک زدن دوباره کنسول خاموش شد و تمام سیو هام پرید اخرای گاد بودم نیو گیم پلاس 3 بلاد و وسطای لست گاردین و....الان یک حسی که دارم انگار دنیا رو سرم خراب شده، شخصا دیگه از این هک ارضا شدم امنیت نداره بخوام دوباره از اول شروع کنم بعد یک دو سه بار بعدش دوباره سیو هم بپره، صبر میکنم تا در اینده ورژن های دیگه این مشکل همیشه زدن هک و خاموش شدنش و پریدن سیو ها رو حل کنند.
تو این 6-5 روز که کنسول رو هک کردم بالای 12 بار خاموش کرده، حالا یا موقعه اجرای بازی ها یا موقه اجرای هک.
ولی امروز بعد هک زدن دوباره کنسول خاموش شد و تمام سیو هام پرید اخرای گاد بودم نیو گیم پلاس 3 بلاد و وسطای لست گاردین و....الان یک حسی که دارم انگار دنیا رو سرم خراب شده، شخصا دیگه از این هک ارضا شدم امنیت نداره بخوام دوباره از اول شروع کنم بعد یک دو سه بار بعدش دوباره سیو هم بپره، صبر میکنم تا در اینده ورژن های دیگه این مشکل همیشه زدن هک و خاموش شدنش و پریدن سیو ها رو حل کنند.
از طریق مرورگر میرم و اون سایت رو بالا میارم و هک کامل میشه، جایی رو اشتباه رفتم؟ این میرا چیه اصلا؟شما احتمالا از Mira استفاده می کردی
Specter بارها تاکید کرده که اکسپلویت به همراه HEN کاملا پایداره، متاسفانه Mira خیلی باگ دارن، خودشونم گفتن بتا اه اما ریلیز اولی که از هک اومد به همراه Mira عرضه شد که خیلی مشکل برای استفاده کننده ها ایجاد کرد
اکسپلویت به همراه HEN v.16 کاملا پایداره
از طریق مرورگر میرم و اون سایت رو بالا میارم و هک کامل میشه، جایی رو اشتباه رفتم؟ این میرا چیه اصلا؟
احیانا مغازه دار نبودن؟سلام من امروز در رابطه با آپدیت 5.05 از یکی پرسیدم، گفت آپدیت ها ی رجیون 2 با 1 فرق دارن. اشتباه می گفت؟
همچنین می گفت ممکنه دستگاه خراب بشه و ریسک داره این هک....
بعد چطور میتونم مطمئن بشم که این آپدیتی که دانلود کردم بدون مشکل دانلود شده و نصب کنم رو دستگاه مشکلی ایجاد نشه براش
اره مغازه دار بود ولی هک می کرداحیانا مغازه دار نبودن؟
خیر هیچ فرقی نداره
اره مغازه دار بود ولی هک می کرد
راهی نداره مطمئن شم برا صحت آپدیت؟ با سرعت 200kb تو ثانیه با مودم گرفتمش