سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
سلام اساتید :D
نیتندو در مورد سرویس ابری ش چیزی نگفته
مصاحبه ای حرفی

نه... سرویس ابری فقط استیدیا :D
(ولی یادمه خیلی وقت پیش گفتن دارن بررسی می کنن... به نینتندو باشه، عمرا با یه چیز آدمیزادی طرف باشیم اگه حتی بخوان 5 سال دیگه وارد این حوزه شن. دیگه خدا میدونه با یه چیز غیرآدمیزادی بد طرفیم یا خوب :دی)

نه... سرویس ابری فقط استیدیا :D
(ولی یادمه خیلی وقت پیش گفتن دارن بررسی می کنن... به نینتندو باشه، عمرا با یه چیز آدمیزادی طرف باشیم اگه حتی بخوان 5 سال دیگه وارد این حوزه شن. دیگه خدا میدونه با یه چیز غیرآدمیزادی بد طرفیم یا خوب :D)
هر چی توش لینک باشه خوبه
حتی اون بازی موبایل یوبی :D
ولی چند وقت پیش خبری خوندم از اینکه یکی از مسئولان نیتندو گفته بود توجه صرف روی سخت افزار اشتباهه

• Like
Reactions: che-jaleb
هر چی توش لینک باشه خوبه
حتی اون بازی موبایل یوبی :D
ولی چند وقت پیش خبری خوندم از اینکه یکی از مسئولان نیتندو گفته بود توجه صرف روی سخت افزار اشتباهه

اینا یه چی میگن :دی
نینتندو از قدیم الایام شرکت کارت زنی و اسباب بازی سازی بوده. اگه کسی باشه که آخر از همه بخواد از سخت افزار بزنه بیرون همینان :D
اینا اتفاقا نگاهشون به سخت افزار خیلی نگاه سخت افزاری تریه تا مایکروسافت و حتی سونی. بهش واقعا به یه چیز فراتر از یه کامپیوتر جفت و جور شده نگاه می کنن
حتی به یه سری بازی ها مثل Ring Fit Adventure و Labo هم نگاه سخت افزاری دارن

چیز کاملا خوبی نیست ولی مزیت ها و نقاط خاص خودشو داره. مخصوصا برای نینتندو که اگه چیزی رو تو این زمینه هدف بگیره به واسطه پلیر بیسی که بیشتر با این رویه تطبیق دارن، استقبال بیشتری هم نصیب شون میشه (همون جور که مطمئنم که اگه الان نینتندو بزنه تو خط سرویس کلاود، فوقش به موفقیت PSNow میرسن و هیچ وقت پلیر بیس اش اون تطابقی که پلیر بیس ایکس باکس با این جور سرویس ها رو داره پیدا نمی کنه)

الان سوییچ لایت چنده؟
کپی خور شده؟

این داستان که قراره نینتندو ماریو ها مثل ماریو گلگسی و ماریو ۶۴ و .... ریمستر کنه برا سوییچ صحت داره؟

الان سوییچ لایت چنده؟
کپی خور شده؟

این داستان که قراره نینتندو ماریو ها مثل ماریو گلگسی و ماریو ۶۴ و .... ریمستر کنه برا سوییچ صحت داره؟

چیپش اومده اما اما هر بار ظرف 1 ساعت تموم می شه.
نگیری بهتره چون مشکل درفتش از ماریکو ها بیشتره و اگه بشه باید انالوگش عوض بشه که هم سخت گیر میاد هم سخته اما سری اصلی نهایت 1 جوی کان دیگه می خری.

• Like
Reactions: che-jaleb
چیپش اومده اما اما هر بار ظرف 1 ساعت تموم می شه.
نگیری بهتره چون مشکل درفتش از ماریکو ها بیشتره و اگه بشه باید انالوگش عوض بشه که هم سخت گیر میاد هم سخته اما سری اصلی نهایت 1 جوی کان دیگه می خری.

ممنونم
پول خرید لایتم به زور دارم
برا خرید مدل معمولی پول ندارم

سلام
ویژگی های خاص جویکان رو نیتندو به جز لانچ تو بازیاش استفاده کرده ؟ :-/

آره...
موشن کنترلر و جایرو اش که تقریبا تو خیلی از بازی ها هستن
رامبل HD اش هم تو خیلی از بازی هایی که من بازی می کنم هستن... خیلی خوبه
نصف شدن و مولتی پلیرش هم که هنوزم خیلی محبوبه
یه سری بازی ها مثل Ring Fit Adventure و Clubhouse 51 Games هم کلی استفاده های باحال ازش می کنه که بازی های به نسبت جدیدی اند

لایتش که جویکان جدا نمی شه چطور ازش استفاده میشه؟

خود لایت خیلی از قابلیت های جویکان عادی رو داره
ولی خب یه سری بازی ها که فقط با جویکان های جدا از هم میشه بازی شون کرد (که اون قدره هم زیاد نیستن) رو لایت اجرا میشن ولی خب باید جویکان رجیستر کنی به کنسول با وایفای اش تا بذاره بری تو خود بازی

• Like
Reactions: omid0
دوستان من دوباره بازی سوپر ماریو اودیسی رو از دو منبع مختلف دانلود میکنم و فایل اپدیت نسخه ی 1.30رو هم جدا دانلود کردم
ولی هر بار که بازی رو نصب و اجرا میکنم به محض اینکه وارد قسمت action guideمیشم کنسول کلا فریز‌میکنه و مجبورم خاموشش کنم و بعد با پیلود روشن کنم
با اپدیت و بدون اپدیت امتحان کردم،حتی فایل نصبیشو هم‌ یه بار دیگه از یه منبع دیگه دانلود کردم مشکلم حل نشد
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
چیکار میشه کرد؟
موضوع اینه که بعد از مرحله یک که به تعداد کافی ماه جمع کردم و سوار اون کلاهه میشم که برم مرحله ی بعد بازی خودش به اجبار action guide رو باز میکنه و به همین خاطر دوباره کرش میشه بازی و عملا غیر قابل استفاده میکنه بازی رو

دوستان من دوباره بازی سوپر ماریو اودیسی رو از دو منبع مختلف دانلود میکنم و فایل اپدیت نسخه ی 1.30رو هم جدا دانلود کردم
ولی هر بار که بازی رو نصب و اجرا میکنم به محض اینکه وارد قسمت action guideمیشم کنسول کلا فریز‌میکنه و مجبورم خاموشش کنم و بعد با پیلود روشن کنم
با اپدیت و بدون اپدیت امتحان کردم،حتی فایل نصبیشو هم‌ یه بار دیگه از یه منبع دیگه دانلود کردم مشکلم حل نشد
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
چیکار میشه کرد؟
موضوع اینه که بعد از مرحله یک که به تعداد کافی ماه جمع کردم و سوار اون کلاهه میشم که برم مرحله ی بعد بازی خودش به اجبار action guide رو باز میکنه و به همین خاطر دوباره کرش میشه بازی و عملا غیر قابل استفاده میکنه بازی رو
میتونی وای فای روشن بزاری بصورت کاذب که 90 dns ست باشه روشن بزاری یا روی حالت هواپیما همه چی خاموش باشه و تو حالتهای مختلف کلا تست کن ببین نتیجه چیه و یادمه تاینفول نسخه های اخر که کامل نصب میکردی هم فایل nro هم nsp بجای رفتن به وب بروزر در بعضی بازیها تاینفول اجرا میشد و بعد ازش میومدی بیرون میرفتی تو بازی و شاید این بتونه مشکل رو حل کنه و اما راه حل اساسی اینه میتونی از سیو ادیتور استفاده کنی و اون مرحله رو رد کنی و مراحل بعد رو باز کنی مستقیم بری مرحله بعد و از edizon هم ادیتور داره میتونی کمک بگیری سیو بازی میشه ادیت کرد داخل خود کنسول یا یه سیو 100 درصد بگیری همه چی باز باشه.
دلیل این مشکل گشتم فقط زده بود بازی پاک و دوباره نصب کنید و شاید یه تنظیمی تو قسمت وای فای بهم ریخته و همه چی تو قسمت وای فای پاک کن مثل مودهایی که وصل شدی و دوباره تست کن و اگه چیت هم استفاده میکنی پاک کن و تست کن و سیو هم میتونی پاک کنی از نو ببری ببینی مشکل حل میشه یا نه.

• Like
Reactions: _Heisenberg_
دوستان چرا سرعت دانلود از سرورهای نینتندو این قدر پایینه ؟
راهی هست بتونم سرعت دانلود زیاد کنم کلافعه شدم تا 7 مگ بر ثانیه از سرورهای خارجی با pc دانلود میکنم ولی رویه سوییچ بیشتر از 700 800 کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نمیشه
نتمم همراه اول 4g هست
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or