سواستفاده داعش از Playstation4

  • Thread starter Thread starter Sony+
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Sony+

کاربر سایت
firmware-201.jpg


بررسی‌های مقامات امنیتی فرانسه نشان می‌دهد تروریست‌های داعش از کنسول بازی پلی استیشن ۴ شرکت سونی برای برنامه‌ریزی حملات خود به مردم پاریس استفاده کرده‌اند.

نیروهای امنیتی در تعقیب تروریست های داعش در حاشیه شهر بروکسل پایتخت بلژیک حداقل یک دستگاه کنسول بازی پلی استشین 4 پیدا کرده اند که توسط عوامل داعش برای برقراری ارتباط با دیگر تروریست ها مورد استفاده قرار گرفته است.

ظاهرا علت انتخاب این کنسول بازی دشواری ردگیری ارتباطات صورت گرفته از این طریق است، به گونه ای که این کنسول برای تروریست ها حتی از برنامه همراه واتس آپ هم ایمن تر بوده است.

همزمان با عرضه نسل جدید کنسول های بازی بحث های زیادی در مورد میزان رعایت حریم شخصی کاربران در آنها صورت گرفت و در حالی که برخی صاحب نظران از سهولت جاسوسی از کاربران در صورت استفاده از کنسول های بازی پلی استیشن و ایکس باکس از طریق ابزاری مانند دوربین آنها سخن می گفتند برخی دیگر هم معتقد بودند ردگیری ارتباطات کاربران از طریق آنها ممکن است آسان نباشد.

حال به نظر می رسد تروریست های داعش، کنسول بازی پلی استیشن 4 را ایمن تر از گوشی های رمزگذاری شده و دیگر برنامه های ایمن می دانند. هنوزمشخص نیست داعشی ها برای ارتباط با هم از طریق کنسول سونی از شبکه بازی آنلاین پلی استیشن یا گپ صوتی یا برخی بازی های خاص آن استفاده کرده اند یا روش منحصربه فرد دیگری داشته اند. ادوارد اسنودن کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا قبلا افشا کرده بود که جاسوسان این آژانس و سیا در فضای بازی هایی مانند World of Warcraft حضور دارند تا تروریست ها را شناسایی کنند.

تعدادی از کارشناسان امنیتی می گویند ردگیری تماس ها و ارتباطات صوتی از طریق کنسول بازی پلی استیشن 4 و کنسول های مشابه هنوز هم به طور کامل برای اف بی آی ممکن نیست. همچنین در داخل برخی بازی های ویدویی مانند Super Mario یا Call of Duty روش هایی برای تبادل پیام میان کاربران وجود دارد که می توان از آنها برای برقراری ارتباطات تروریستی و انتقال دستورات تروریست ها به یکدیگر سوءاستفاده کرد. انتظار می رود طی روزهای آینده جزییات بیشتری در این زمینه منتشر شود.
 
من الان درست متوجه نشدم این خبر یا تحلیل ؟ اگه خبر که چطور به این نتیجه رسیدن که داشتن ازش به عنوان راه ارتباطی استفاده میکردن فقط به خاطر اینکه خونه یکی کنسول بازی هستش و طرف تروریست از آب در امده که نمیشه یه همچین خبری گزاشت منم در خبر درست متوجه نشدم دلیلی بر این موضوع پیدا کردن یا با توجه به گذشته یه همچین نظری دارن .:|
 
من الان درست متوجه نشدم این خبر یا تحلیل ؟ اگه خبر که چطور به این نتیجه رسیدن که داشتن ازش به عنوان راه ارتباطی استفاده میکردن فقط به خاطر اینکه خونه یکی کنسول بازی هستش و طرف تروریست از آب در امده که نمیشه یه همچین خبری گزاشت منم در خبر درست متوجه نشدم دلیلی بر این موضوع پیدا کردن یا با توجه به گذشته یه همچین نظری دارن .:|
احتمالا کنسول رو روشن کردن وارد پروفایل طرف شدن قسمت چت دیدن داشتن با بقیه بچه های اکیپ داعش در مورد حملات صحبت میکردن :|
 
اگه این مساله رو سواستفاده حساب کنیم پس تی وی و برق و پریز و مبل و لیوان و ... شون هم شامل سواستفاده میشه :d
 
با توجه به اين كه قبلا تو لابي كال اف ديوتي و ماريو اين اتفاق افتاده طبيعي كه هر نوع وسيله ارتباطي اين هارو بگردن مسله امنيت ملي ها كشك نيس كه
اما دليلي نداشت خيلي ربطش بدن و خبرسازي كنن
 
خوب علت این همه فروش PS4 هم مشخص شد:d

بابا بیچاره ها شاید داشتن بازی میکردن اگر چندتا PS4 پیدا میکردن حالا یک چیزی
 
خوب علت این همه فروش PS4 هم مشخص شد:d

بابا بیچاره ها شاید داشتن بازی میکردن اگر چندتا PS4 پیدا میکردن حالا یک چیزی
بیچاره ها!!!؟؟؟
بیچاره ها!!!!!!؟؟؟؟
بیچاره ها!!!!!!!!
:|
 
تا اونجایی که میدونم این یکی از آنالیز های مسخره Forbes ـه که یه موضوع بی ربط رو به اون فاجعه نسبت داده.
 
دیروز هم همچین خبری رو دوستان زدن تاپیک رو قفل کردم ! نیازی به این اخبار نیست...
 
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or