سه Mercenaries map برای رزیدنت اویل 6

hmd2009

کاربر سایت
سه Mercenaries map برای رزیدنت اویل 6 با پیش خرید بازی

residetnevil6preorderbonuscatacombs.jpg

درود

به نظر میرسد با به جلو افتادن تاریخ عرضه ی Resident Evil 6 خرده فروشان شروع به پیش فروش بازی کرده اند. یکی از آنها که ebgames کانادا میباشد در وبسایت خودش گزارش داد کسانی که بازی را پیش خرید کنند یک DLC مپ بعنوان جایزه نیز دریافت خواهند کرد. این DLC که برای حالت Mercenaries ساخته شده است شما را به یک زیر زمین خوفناک با تونل ها تله ها و دشمنان بسیاری خواهد برد. دشمنانی که در این زیر زمین کمین کرده اند, تله هایی که آماده اند تا شما را در هر گوشه ای از این مکان بدام بیندازند. آیا شما آنقدر توانایی دارید تا بتوانید از این مهلکه جان سالم به در ببرید؟!

آپدیت :کپکام امروز سه مپ برای حالت Mercenaries رزیدنت اویل 6 را تایید کرد. طبق گزارش آنها حالت Mercenaries شامل 3 مپ میشود که هر کدام از آنها با پیش خرید از یکی از این فروشگاهها در اختیار شما قرار خواهد گرفت. هر سه ی این مپ ها شامل مناطقی میشود که ما آنها را در بازی نخواهیم دید.

62600863644660164580.jpg

The Catacombs پیش خرید از Gamestop/EB Games

High Seas Fortress پیش خرید از Amazon.com

این مرحله شما را از روی عرشه ی یک ناو هواپیما بر به درون یک آشیانه میبرد داخل عرشه یک درگیری پیش می آید و شما باید مهارت های رزمی خودتان رو تقویت کنید به درون آشییانه نفوذ کنید.

Rail Yard پیش خرید از Best Buy

این مرحله در محوطه ایستگاه راهن قطار اتفاق میفتد و دشمنان همه جا هستند از داخل قطار گرفته تا روی سقف محوطه راهن آهن شما باید به حرکت خود ادامه دهید و برای مدت طولانی در یک جا ساکن نمانید تا زنده بمانید.

آخرین ویرایش:
مرسی حمید جان
حالا این سوال پیش میاد که کدوم بهتره ؟ :دی
البته عنوان تاپیکو هم عوض کن که یکم شکه کنندست :دی

بازم عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی خیال همین خوبه دیگه بزار شوکه کننده باشه خب :d کلا رزیدنت اویل 6 شوکه کننده هست ;;)

حالا این سوال پیش میاد که واسه pc هم میاد اینا یا نه ؟ :(

بازم عوض کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی خیال همین خوبه دیگه بزار شوکه کننده باشه خب :d کلا رزیدنت اویل 6 شوکه کننده هست ;;)

حالا این سوال پیش میاد که واسه pc هم میاد اینا یا نه ؟ :(
نه الان خوبه من قبلی رو می گفتم
این کپکام همیشه به پی سی ظلم کرده
امیدوارم این دفعه بیخال بشه و بازی رو هم زود و هم با تمام معکولاتش :دی عرضه کنه
درود ممنون بابت تاپیک حمید جان
شدیدا منتظر بازی هستیم
ظاهرا قرار شده امسال گوتی بشه :d
گوتی رو هستم شدید ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or