شایعه سه گانه Tomb Raider اختصاصی PS3

Terova

No Trolls
کاربر سایت
tombraiderlara.jpg

سایت ایتالیایی Playstationblog خبر از عرضه سه گانه Tomb Raider بر روی PS3 داد قبلا هم سه گانه های مختلفی به صورت بهینه شده و اختصاصی بر روی PS3 عرضه شده بودن که میتوان به Prince of Persia و God of War و... اشاره کرد حالا هم به نظر میرسد سه بازی Tomb: Raider Legend (PS2, 2006), Tomb Raider: Anniversary (PS2, 2007) and Tomb Raider: Underworld (PS3 به صورت HD و با قیمتی معادل 29 یورو در تاریخ 22 مارس 2011 عرضه شود..

منبع

این چندتا کالکشن که دادن بیرون مگه چقدر براشون سود داشته که همینطور دارند بازم کالکشن میدن ؟ :d
تروفی هم داره انشاالله دیگه ؟ :d
و یک سؤال دیگه! اگر یکی TN:UW رو پلات کرده باشه بازم پلات میشه یا نه دیگه تروفی هایش حساب نمیشه؟ :d البته فکر کنم تروفی های TM فقط برای ریجن 3 اومده بود :d

ای بابا به نظرم باید Tomb Raider یک تا پنج رو تو کالکشن قرار میدادن ...واقعا نسخه های یک تا پنجش اون قدر فوق العاده بود که تا اخر عمر فراموش نمیکنم اشتباه کردن به نظرم چون نسخه های یک تا پنجش ساخته Core Design بود و اون قدر فروش کرد و طرفدار پیدا کرد که فکر نکنم از یاد گیمر های قدیمی بیرون بره....
هیچ وقت نسخه اولشو فراموش نمیکنم موقعی که اخر بازی میرسیدم به اژدها دیسک بازی گیر میکرد اژدها لود نمیشد...ولی فکر کنم جزو نفرات اولی بودم که تو ایران نسخه اولش رو تموم کردم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or