شایعه سه گانه Mass Effect آیا انحصارا برای X360 ؟

Wroth Master

کاربر سایت
BioWare قصد دارد تا یک سه گانه را قبل از پایان دوره X360 برای آن کنسول روانه بازار کند.

رییس و یکی از موسسان شرکت BioWare جناب Dr. Greg Zeschuk آشکار کردند که انها قصد دارند که از Mass Effect یک سه گانه برای X360 بسازند.این یعنی انحصارا برای کنسول ماکروسافت ولی Zeschuk کاملا صریح تایید نکرد.

ایشان گفتند:"این مشخص است که هدف ما ساخت سه عنوان از این بازی بر روی X360 است."
وقتی پرسیده شد که آیا این به معنی انحصاری بودن بازی است,Zeschuk اضافه کرد:"من واقعا نمی توانم الان این موضوع را شرح دهم.زمان زیادی در آینده وجود دارد.ما نمی توانیم که دوره کنسول ها را کنترل کنیم."

"من امیدوارم,من امیدوارم,من امیدوارم که این دوره از دوره های قبلی طولانی تر باشد.همچنین مضمون های قابل دانلود یکی دیگر از راه ها برای عرضه جزیره و مناطق و نکات داستانی جدید بین انتشار نسخه های اصلی است."
از جمله آخر می توان نتیجه گرفت که ما باید شاهد مضمون های قابل دانلود زیادی برای نسخه اول بازی Mass Effect باشیم.

XBW55.feat_mass.grab1--screenshot_large.jpg

درود
:laughing: بازی که ناشر MS هست و تقریبا تمام حقوق مادی ومعنوی اون برای خودشه، چطورر ممکنه مولتی بشه :laughing:.
از اولین روز عزضه عکسها و اعلام خبر ساخت شدن این بازی MGS گفته بود سه گانه و انحصاری خواهد بود.
:biggrin1:

ناشر بازي كه مايكروسافت باشه ديگه كلمه ي مولتي خنده دار ميشه !!:) همين جناب Dr. Greg Zeschuk ازش پرسيدن چرا انحصاري براي 360 ؟ گفت ما روابط خوبي با مايكروسافت داشتيم و خواهيم داشت و به اين خاطر اين بازي بصورت انحصاري براي 360 خواهيم ساخت.
مارک رین هم همین حرفو در مورد شایعه اومدن gears of war روی ps3 زده بود
مثل اینکه مایکروسافت روابط عمومیش خوبه:love::biggrin1::laughing:

آقا من یه اشتباه کردم موضوع مولتی شدن رو کشیدم وسط !و بعد هم عنوان تاپیک رو خوب انتخاب نکردم!
موضوع اصلی که چندین بار هم گفتم اینه که BioWare درباره عرضه هر سه نسخه در این نسل نگران هست.
و همون طور که بقیه دوستان گفتند بازی همچنان انحصاری برای X360 بوده و دو نسخه بعدی هم همین طور.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or