سه گانه ی برتر [ پست اول تایپیک حتما خوانده شود ]

Oh Oh یه خبرنگار اومد برای سه گانه :d 4 نفر باید میشد ولی بخاطر این آقای خبرنگار می کنیمش 5 نفر :d

دوستان من از فردا رای گیری آغاز میشود

ویرایش :

در هر دور 6 نفر می توانند شرکت کنند
8- مدت هر Round از 7 به 4 روز تغییر کرد .

با این حساب یک نفر دیگه اعلام شرکت کند

نفرات رو بکن10
:|

خوب نییست ، رای دهنده ها کم میشه ، اما اینطوری رای ها زیاد میشه

حالا ممکن هست تغییراتی ایجاد شه ، حالا بذار کل Round 1 تموم بشه :d

ویرایش :

در هر دور 6 نفر می توانند شرکت کنند
8- مدت هر Round از 7 به 4 روز تغییر کرد .

با این حساب یک نفر دیگه اعلام شرکت کند

خوب نییست ، رای دهنده ها کم میشه ، اما اینطوری رای ها زیاد میشه

حالا ممکن هست تغییراتی ایجاد شه ، حالا بذار کل Round 1 تموم بشه :d

من هستم صبر کن الان میذارم

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

اواتار

امضاء
sigpic87454_15.gif
نام کاربری
.:miladamiri:.
با تشکر از دوست خوبم 7se7en7 برای ساخت این اواتاروامضاء;)
من میبرم:d
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------

------------------------
-----------------
------------------------------
---------------------
-----------
----
--
-

دوستان تغییرات خوبی توی پست اول اضافه شده است ، قوانین رو دوباره با دقت مطالعه فرمایید

9 - نکته ی خیلی مهم : برای شرکت به هیج وجه ننویسید " برای خودم " و حتما عکس و امضا خود را با فرمت Jpg یا Png بگذارید .

( لازم نیست بگردید دنبال آواتار خود بعد آپ کنید ، همینی که اینجا هست رو کلیک راست زده و بعد گزینه ی Save Image As .... رو بزنید و در قسمت " File Name " ، آن را بصورت .jpg یا .png سیو کنید و بعد آپلود کنید )​

10- می توانید درباره ی آواتار و امضا و نام کاربری همیدیگر نظر دهید .

مرسی

دوستان تغییرات خوبی توی پست اول اضافه شده است ، قوانین رو دوباره با دقت مطالعه فرمایید

9 - نکته ی خیلی مهم : برای شرکت به هیج وجه ننویسید " برای خودم " و حتما عکس و امضا خود را با فرمت Jpg یا Png بگذارید .

( لازم نیست بگردید دنبال آواتار خود بعد آپ کنید ، همینی که اینجا هست رو کلیک راست زده و بعد گزینه ی Save Image As .... رو بزنید و در قسمت " File Name " ، آن را بصورت .jpg یا .png سیو کنید و بعد آپلود کنید )​

10- می توانید درباره ی آواتار و امضا و نام کاربری همیدیگر نظر دهید .

مرسی

اگه منظورت با منه که من اپ نکردم
اول سری جا رو رزرو کردم بعد هم گذاشتم:|:d

منظورم تو نبودی بخدا ، کلی گفتم ، آخه همه میگند برای خودم ، خب آپ کنید دیگه :d

-------------------------------------------------------------
نظر من

راجب سه گانه ی Milad : بنظرم این آواتار و امضایی که گذاشتی جزء پرطرفدار ها باشه طبق اون بازی ای که تعلق داره :d

امضاتم که Gif هست و واقعا خوب کار شده . اما نام کاربریت رو بنظرم باید سعی می کردی یه اسم خوب تر انتخاب می کردی که مردمی پسند باشه :d میگیری که :d ?

راجب سه گانه ی Amir Hossein : آواتارت کیفیتش پایین هست یخورده اگر بهتر بود خیلی توی چشم تر بود:d امضات معرکست همچنین نام کاربریت

راجب سه گانه ی Bardia
: آواتارش واقعا زیباست ، امضاشم خوب هست بخصوص اون جمله ای که کنارش نوشته :d نام کاربرشم خوب هست

راجل دوستان دیگه هم نظر ندارم :d

دوستان اینگونه می توانید نظراتتون رو بگید تا بازی جذاب تر باشه ، همچنین برای دور های بعد نیز تجربه ای کسب میشه :d :d L:dL

خب نظر من

نظر درباره خودم : خودم که شانسی ندارم:d

درباره red v : عالی همه چیش اگه خودم نبودم حتما بهش رای میدادم چون فقط عشق است منچستر

درباره امیر حسین : امضاش قشنگه اواتارشم همینطور ولی نام کاربری...:-/

بردیا : اینم که داداش خودمه فقط این رنگ صورتی بد جور تو چش میزنه همیشه هم بهش گفتم=((

درباره بقیه هم نظر ندارم

در کل همه عالین:x

سلام ماهم هستیم همی چی مال خودم

آریان جان حتما پست اول رو کامل بخون :d یخورده تو باغ نیستی :d L:dL

الان این دور شروع میخواد بشه ، فقط منتظریم نظرسنجی عوض بشه

برای دور بعد که 4 روز دیگست بیا داش :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or