سه عنوان کلاسیک از بازی‌های Metal Gear برای رایانه‌‌های شخصی منتشر شدند

EAST2WEST

کاربر سایت
شرکت کونامی سه عنوان کلاسیک سری بازی Metal Gear Solid را دوباره بعد از 20 سال دوباره برای رایانه‌های شخصی منتشر کرد. این سه عنوان درخشان از سری پرطرفدار هیدئو کوجیما هم اکنون بر روی  پلتفرم گاگ قابل دسترس هستند.
البته این اولین بار نیست که هر کدام از این بازی‌ها بر روی ویندوز و رایانه‌های شخصی منتشر شده‌اند اما هیچ‌کدام از آنها برای سال‌ها است که بر روی پلتفرم‌های دیجیتال مانند استیم دوباره عرضه نشده‌اند.
علاوه بر Metal Gear Solid و Metal Gear Solid 2: Substance بازی اصلی Metal Gear به همراه مجموعه‌ی کونامی شامل بازی‌های Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Castlevania III: Dracula’s Curse, Contra و Super C هم اکنون از طریق پلتفرم گاگ قابل دسترس هستند.

Konami-GOG_09-25-20-1024x576.jpg

Continue reading...

GOG (مخفف Good old Game) میره از ناشرها اجازه میگیره تا بازی های قدیمیشون رو روی استور خودش منتشر کنه چند وقت پیش همین کار رو با Bladerunner کرد خودش برداشت کد های بازی رو بروز کرد و یـ سری تغییرات توش ایجاد کرد تا یـ محصول مال سال 1997 رو PC های مدرن اجرا شد الانم کونامی بازی رو منتشر نکرده در واقع CDPR بوده که رفته سروقت کونامی و اجازه انتشارش رو به صورت انحصاری روی استورش گرفته پس اولا انتظار منتشر شدنش رو روی استیم رو نداشته باشید دوما هر کم و کسری که بازی داره هیچ ربطی به خود کونامی نداره
ربطش به cdpr چی بوده؟
خلاصه هرکی اینکار کرده خدا خیرش بده کونامی که قرار نیست کاری کنه اون لیکه هم مشخص که چرتی بیش نبود................

من یکی دوبار ازش فایل گرفتم مشکلی نداشته
فکر نمیکنم اینم مشکلی داشته باشه
دیگه تصمیم اخرش با خودت
کرومم میزنه سیف ولی از اسمش خیلی بدم میاد مورچه چیه!
البته mg msx ازش دان کردم مشکلی نداشت که هیچ در کمال تعجب رانم میشه سیستم شخصیم زغالیه
پورت hd و اینا که میاد اجرا نمیشن!

• Like
Reactions: i am dead
کرومم میزنه سیف ولی از اسمش خیلی بدم میاد مورچه چیه!
البته mg msx ازش دان کردم مشکلی نداشت که هیچ در کمال تعجب رانم میشه سیستم شخصیم زغالیه
پورت hd و اینا که میاد اجرا نمیشن!
از سایت دی ال فاکس بگیر
الان دیدم گزاشته بازی رو
خیلی هم معبتره

• Love
Reactions: P.S.5
دوستان این سایت safe هست واس دانلود؟ من یه مقدار حساسم :D
دانلود بازی کم حجم METAL GEAR نسخه GOG برای کامپیوتر | مورچه
این بازی برای کنسول nes یا msx عرضه شده بوده همان نسخه رو بدون تغییر برای pc عرضه کردند. وقتی رام نسخه کنسولی اش موجوده و میشه با emulator بازی کرد، چه کاریه که آدم فایل مشکوک نصب کنه سیستمش رو آلوده کنه؟ رام کنسولیش هست دان کن با emu بزن. برای mgs هم همین کار رو بکن. اون سایت هم سایت مطمئنی نیست. از قدیم که نرم افزار با برند مورچه تولید میکرد، نرم افزارهاش دستکاری شده و بعضن حاوی ویروس بود.

• Like
Reactions: P.S.5
این بازی برای کنسول nes یا msx عرضه شده بوده همان نسخه رو بدون تغییر برای pc عرضه کردند. وقتی رام نسخه کنسولی اش موجوده و میشه با emulator بازی کرد، چه کاریه که آدم فایل مشکوک نصب کنه سیستمش رو آلوده کنه؟ رام کنسولیش هست دان کن با emu بزن. برای mgs هم همین کار رو بکن. اون سایت هم سایت مطمئنی نیست. از قدیم که نرم افزار با برند مورچه تولید میکرد، نرم افزارهاش دستکاری شده و بعضن حاوی ویروس بود.
مشکلی نداشت فایلش ولی پاک کردم

• Like
Reactions: jujutala

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or