سه بازی انحصاری ps3 ی که Cliff Bleszinski بسیار بازی می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
می خواهید بدانید که Cliff Bleszinsk سازنده سری فوق العاده geow سه بازی انحصاری ps3 که بسیار زیاد بازی می کند را بدانید پس
با ما همراه باشید
در تولد 5 سالگی ps3 به نظر کلیف سه بازی Heavy Rain, Uncharted: Drake’s Fortuneو Killzone 2 بهترین بازی های ps3 هستند
cliff_bleszinski.jpeg

درباره بازی فیلم مانند Quantic Dream او گفت دیوید کیج و همکارنانش بازی ساختن که چیزی کمتر از فیلم نداشت این یک بازی
هیجان انگیز از اول تا پایان است
او دربارهNaughty Dog Uncharted: Drake's Fortune گفت که ناتان من رو یاد Indiana Jone می اندازه و او کلاه معروف او را برداشت و من جستجو گنج را با او دوست دارم
او درباره Killzone 2 گفت : نه فقط به خاطر اینکه زرق و برق دار است اما در ان موقع من بازی کوچکی با کمک مهندس ان بازی به نام Jazz Jackrabbit ساختم
و من با این بازی کریر خود را اغاز کردم

آخرین ویرایش:
جالبته استاد(!) از Uncharted: Drake’s Fortune بیشتر از Uncharted 2 خوششون میاد ؛ بنابراین ، از یوم آتی اگر آیه اومد آنچارتد 1 از آنچارتد 2 بهتره همه مثل *** باید قبول کنیم .

شما گیرز ساختی برات تاپیک میزنن خب :دی!
تاييد نميشه:d
نه بنده ميگم علاقه ي شخصي اين كارگردان چه ربطي به اخبار بازي ها داره؟
ولي خوب به هر حال يه بار ديگه هم از اين دوستمون تشكر ميكنم.

---------- نوشته در 09:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------

دوست عزیز تو بهترین بازی ساز زیر40سالی؟؟؟اگه هستی بگو از چه بازی خوشت میاد تا ما برات100تا تاپیک بزنیم
بله هستم ولي تا حالا نگفتم كه ريا نشه :dنيازي هم به زدن تاپيك نيست.خوب حالا سه تا بازيمو بگم؟(براي افزايش اطلاعات عمومي گفتم:d)
ولي به دور از شوخي پست قبلي بنده در جواب اين دوستمون شامل جواب شما هم ميشه;)

شما گیرز ساختی برات تاپیک میزنن خب :دی!

HR آخه؟ با روحیش هم اصلا سازگار نیست عجیبه :دی!

نه دیگه توش دنبال بچه میگردیم پس با روحیه ـش سازگاره :دی

نه بنده ميگم علاقه ي شخصي اين كارگردان چه ربطي به اخبار بازي ها داره؟

به همون علتی که سخنرانی بانکیمون تو سازمان ملل ـو همه جا نقل میکنن با اینکه اون واسه خودش حرف زده از نظر شما.

به همون علتی که سخنرانی بانکیمون تو سازمان ملل ـو همه جا نقل میکنن با اینکه اون واسه خودش حرف زده از نظر شما.
بله بله كاملا درسته آخه اين دو مورد كه شما گفتي خيلي به هم ربط دارن.
به هر حال اگه بنده جسارتي داشتم معذرت مي خوام فقط نظر شخصي بنده بود.;)

البته این فقط مربوط به کلیف نبوده ها! حدود 20 تایی بازی ساز+3 نفر از نویسندگان BLOG آمریکای PS بهترین بازی هاشون رو نوشتن . این حرکت برای 10 سالگی PS2 هم انجام شده بود!

آخرین ویرایش:
شما که PS3 نداری این خبر عمرا به دردت نمیخوره ! خیلیم تاپیک عالی ایه !!
ممنون محمد جان
اخه برادر من قربونت اونموقع که من Ps3 داشتم توی تاپیک های x360 وps3 با فن بازی جولان میدادم:d شما کجا بودی
اینا ترکش هاشه یعنی واقعا نام کاربری من اینقدر ناخواناست

آخرین ویرایش:
جالبته استاد(!) از Uncharted: Drake’s Fortune بیشتر از Uncharted 2 خوششون میاد ؛ بنابراین ، از یوم آتی اگر آیه اومد آنچارتد 1 از آنچارتد 2 بهتره همه مثل *** باید قبول کنیم .
اشتباه نکن کیوان ! استاد آنچارتد 1 رو انحصاری اعلام کردن :دی

این آقا شیکه دوباره اظهار فضل نمودند.:d واقعاً به شخصه بسی شادمان و مسرور شدم وقتی فهمیدم ایشون هم افتخار داده و با PS3 با اون کنترلر نامناسبش بازی می‌کنند!(اصلاً با این کنترلر فقط نمیشه GEOW بازی کرد!) تازه در مورد بازی‌های انحصاری این کنسول حرف‌های شیک هم زدند! خدا خیرشان دهاد.

البته فقط کلیف بی نبوده که بازیهای مورد علاقه خودش رو برای PS3 گفته ، کسایی مثل :

Ken Levine خالق بازی BioShock از بازیهای (God of War III, Uncharted 2, Joe Danger) خوشش میاد .

از Media Molecule اقای Mark Healy از بازیهای (Flower, Heavy Rain, Blast Factor) خوشش میاد

کارگردان بازی Heavy Rain اقای David Cage هم (Portal 2, Catherine, LittleBigPlanet)

اقای Stig Asmussen یکی دست اندکاران بازیها GOW هم (Heavy Rain, Elder Scrolls IV: Oblivion, Dead Space 2)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or