سه بازی انحصاری ps3 ی که Cliff Bleszinski بسیار بازی می کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
می خواهید بدانید که Cliff Bleszinsk سازنده سری فوق العاده geow سه بازی انحصاری ps3 که بسیار زیاد بازی می کند را بدانید پس
با ما همراه باشید
در تولد 5 سالگی ps3 به نظر کلیف سه بازی Heavy Rain, Uncharted: Drake’s Fortuneو Killzone 2 بهترین بازی های ps3 هستند
cliff_bleszinski.jpeg

درباره بازی فیلم مانند Quantic Dream او گفت دیوید کیج و همکارنانش بازی ساختن که چیزی کمتر از فیلم نداشت این یک بازی
هیجان انگیز از اول تا پایان است
او دربارهNaughty Dog Uncharted: Drake's Fortune گفت که ناتان من رو یاد Indiana Jone می اندازه و او کلاه معروف او را برداشت و من جستجو گنج را با او دوست دارم
او درباره Killzone 2 گفت : نه فقط به خاطر اینکه زرق و برق دار است اما در ان موقع من بازی کوچکی با کمک مهندس ان بازی به نام Jazz Jackrabbit ساختم
و من با این بازی کریر خود را اغاز کردم

آخرین ویرایش:
خوب این الان خبره؟؟ چیکار کنیم الان
یارو از 3 تا بازی خوشش میاد
الان چه دانش و اطلاعاتی از دنیای بازی به ما رسید??
ماشالله خبرم اینقدر داغو هاته دو تا دوتا هم تاپیک میزنند

الان اين چي ميگه؟ مثل اينه كه من الان بيام بگم از فلان بازي خوشم مياد بعد واسش تاپيك بزنن.:|(البته قصد توهين به شما دوست عزيز رو ندارم و بابت خبر رساني هم ازتون تشكر ميكنم)

الان اين چي ميگه؟ مثل اينه كه من الان بيام بگم از فلان بازي خوشم مياد بعد واسش تاپيك بزنن.:|(البته قصد توهين به شما دوست عزيز رو ندارم و بابت خبر رساني هم ازتون تشكر ميكنم;))
شما گیرز ساختی برات تاپیک میزنن خب :دی!

HR آخه؟ با روحیش هم اصلا سازگار نیست عجیبه :دی!

خوب این الان خبره؟؟ چیکار کنیم الان
یارو از 3 تا بازی خوشش میاد
الان چه دانش و اطلاعاتی از دنیای بازی به ما رسید??
ماشالله خبرم اینقدر داغو هاته دو تا دوتا هم تاپیک میزنند

شما که PS3 نداری این خبر عمرا به دردت نمیخوره ! خیلیم تاپیک عالی ایه !!
ممنون محمد جان

الان اين چي ميگه؟ مثل اينه كه من الان بيام بگم از فلان بازي خوشم مياد بعد واسش تاپيك بزنن.:|(البته قصد توهين به شما دوست عزيز رو ندارم و بابت خبر رساني هم ازتون تشكر ميكنم)
دوست عزیز تو بهترین بازی ساز زیر40سالی؟؟؟اگه هستی بگو از چه بازی خوشت میاد تا ما برات100تا تاپیک بزنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or