سلام به همه بروبچه های گیمر ایرونی منم 23 سالمه 1 ماه میشه اومدم تو جمع PS3 دارها ، هک کردم صفا:shrewd: فقط هم بازی انحصاری هاشو میزنم آنلاین و بازیهای دیگه سمت X هستم:victory:
فکر کنم پدربزرگ باید من باشم با 42 سال سن و از همون ماه اول ورود PS3 به بازار خریدمش
از بچگی با تی وی گیم شروع کردم بعد آتاری بعدش هم به بهانه خرید میگرو گیم برای پسرم و به ترتیب سگا PS1. PS2 و سرانجام PS3
من 27 سالمه و 2 ماهی میشه که خریدم اولین کنسول هم خونه پسر داییم آتاری بازی کردم.:d
بعد میکروی نینتندو با ماریو و سگا و ....و سرانجام PS3
نمیدونم چرا هیچوقت به اون روزهای اول که میکرو داشتم حال و هواش برنمیگرده شایدم سنم
که بالا رفته اینطور شدم.
فکر کنم پدربزرگ باید من باشم با 42 سال سن و از همون ماه اول ورود PS3 به بازار خریدمش
از بچگی با تی وی گیم شروع کردم بعد آتاری بعدش هم به بهانه خرید میگرو گیم برای پسرم و به ترتیب سگا PS1. PS2 و سرانجام PS3
سلام به همه
شما از منم پیشکسوت تری من 40 سالمه آره همه این دستگاه ها رو از تی وی گیم تا ps3 رو داشتم فقط قبل از ps3 بیشتر pc باز بودم هنوزم هک نکردم میگن 3.56 هک نمیشه یکی نیست بگه تو که آنلاین باز نیستی چرا آپگرید میکنی آخه
خلاصه مخلصیم
16 سالمه و 2 ماهی میشه خریدم 250 PS3 slim
هک کردم . ازش هم لذت میبرم . تا حالا هم اصلا با هیچ چیزی آنلاین بازی نکردم ولی نت پر سرعت دارم و بیشتر تو کار طراحی سایت هستم .
23 ساله هستم 60 g قديم دارم از همان 4 usb ها از زمستان 86 ps3 دارم دستگاه مثل ساعت كار ميكنه فقط اورجينال ميزنم .از بچه هاي قديمي ps3 هستم در كل فقط ps3 اورجينال:d
سلام
19 سالمه دو هفته ميشه ps3 320 گرفتم از بازي هاي كپي استفاده ميكنم :d
خيلي دوست داشتم همه بازي ها رو اورجينال بخرم ولي متاسفانه به خاطر وسع مالي كه دارم نميتونم