M mzh کاربر سایت Oct 25, 2007 #21 نوشته شده توسط ps3(payam)360: اقا همه مثل برادره کوچکترم هستید من28 هستم بیشتر... دوست من شما هم جای داداش کوچیک من:cheesygri منم 31 سالم هست عاشق بازی و ورزش این پایین هم عکس خودمه مسابقات تهران سال 1382 بهمن ماه نفر پنجم شدم پی اس 3 هم تقریبا اومدش گرفتم موفق باشید
نوشته شده توسط ps3(payam)360: اقا همه مثل برادره کوچکترم هستید من28 هستم بیشتر... دوست من شما هم جای داداش کوچیک من:cheesygri منم 31 سالم هست عاشق بازی و ورزش این پایین هم عکس خودمه مسابقات تهران سال 1382 بهمن ماه نفر پنجم شدم پی اس 3 هم تقریبا اومدش گرفتم موفق باشید
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 25, 2007 #23 فکر نمیکنین اگه یه نظرسنجی داشته باشه این تاپیک(مثل ماله 360)بهتر باشه و میشه یه اماری هم دست ادم بیاد؟
فکر نمیکنین اگه یه نظرسنجی داشته باشه این تاپیک(مثل ماله 360)بهتر باشه و میشه یه اماری هم دست ادم بیاد؟
A AAKH1361 کاربر سایت Oct 25, 2007 #27 نوشته شده توسط stonecold: خوش به حال همتون که سنتون کمه و در این سن نسل جدید بازیها رو دور اومدن کاشکی یکی پیدا بشه که سنش از من بیشتر باشه که من روحیه ام قوی بشه! من 24 سالمه بیشتر... زیاد نارحت نباش من هستم :laughing: 25 سال پارسال خریدم پ.ن : بهتر بود سن رو به صورت نظر سنجی میزاشتی
نوشته شده توسط stonecold: خوش به حال همتون که سنتون کمه و در این سن نسل جدید بازیها رو دور اومدن کاشکی یکی پیدا بشه که سنش از من بیشتر باشه که من روحیه ام قوی بشه! من 24 سالمه بیشتر... زیاد نارحت نباش من هستم :laughing: 25 سال پارسال خریدم پ.ن : بهتر بود سن رو به صورت نظر سنجی میزاشتی
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Oct 25, 2007 #28 نظر سنجي ميزدي بهتر بود مثل 360 دار ها