سن PS3 داران

فقط میتوم بگم خوش به سعادتتون!
نه به خاطر اینکه PS3 دارید، به خاطر اینکه هنوز هم میتونید توی این دنیای پلید یه دلخوشی داشته باشید.
دلخوشی های ما یه یکی دوسالی میشه که ازخونه ی ما بارشون رو بستن و رفتن!
آخرین باری که با دل سیر بازی کردم، بازی Resident Evil 4 بود!
دیگه خودتون حساب کار دستتون بیاد دیگه!
یادش به خیر.
امیدوارم همیشه همینجوری شاد و پرصلابت و گیمر باشید.​

سلام بچه ها من مطمئنم هیچ کدومتون من رو نمیشناسید چون اصلا توی بازیسنتر فعالیتی ندارم جز برای تبادل بازی PS3 من توی بازینما فعالیت اصلیم هست.من Only_PS3 توی بازینما هستم و با اجازتون اونجا همه منو میشناسن:cheesygri

اینو گفتم که اول یه آشنایی با من داشته باشید

من هم کوچیک همتون آرمان هستم
15 سالم هست(دوم دبیرستان)
یه PS3 60 گیگ هم دارم که اون اول ها خریدمش:p

موفق باشید:cool::love::biggrin1::smile:

من 24 سالمه و10-15 روزی میشه خریدم کنسول رو البته تو22سالگی 360 روخریدم:biggrin1:کلا تو این کشورکه اغلب تفریحات ناسالمه گیم جزو معدودتفریحاته سالمه;)

کلا تو این کشورکه اغلب تفریحات ناسالمه گیم جزو معدودتفریحاته سالمه;)

کاملا درست میفرمایید :love::love::love:
ولی یکی مثل من هی باید بزنن تو سرش که این اسباب بازیه :evil::evil::evil::evil::sick::sick::sick::sick:
یکی نیست بگه میرفتم صبح تا شب تو کوچه و لات میشدم خوب بود !!! :biggrin1::biggrin1: این که بسیار سالمه ولی بسیار هم مایه لازم داره که من ندارم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاملا درست میفرمایید :love::love::love:
ولی یکی مثل من هی باید بزنن تو سرش که این اسباب بازیه :evil::evil::evil::evil::sick::sick::sick::sick:
یکی نیست بگه میرفتم صبح تا شب تو کوچه و لات میشدم خوب بود !!! :biggrin1::biggrin1: این که بسیار سالمه ولی بسیار هم مایه لازم داره که من ندارم !!! :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
درسته ;)جالب همينه كه بزرگترا مسخره ميكنند كه اينا چيه همش ضرر داره.....:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or