سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
بنده از سال 1370 بازیگری رو شروع کردم و از سال 1376 به صورت حرفه ای وارد این کار شدم.:cheesygri
بیشترین عمرم رو با PS1 گذروندم و الان 3 سال هست که XBOX360 دارم دو و نیم سال لانچ داشتم که سه چراغ شد حالام نزدیک 4 ماهه جاسپر دارم.( اینارم داشتم SEGA-PS1-DREAMCAST-PS2-GAMECUBE ) میکرو و آتاری رو میرفتم خونه همسایه بازی میکردم.:sick:
پیدا کنید پرتقال فروش را؟:confused:

سلام منم 17 سالمه ! تو خونه ما کسی زیاد گیر نمیده ! ولی وقتی میخوای پول برای بازی بگیری !!! خدا اون روزو نیاره ! :d هی میگند بچه تو اینده نداری همش بازی میکنی ؟؟؟ بعد به مدت 2 روز گیر میدند :d همه فامیلامون اونایی که بالای 25 سن دارند وقتی منو میبینند میگند بچه ای مگه ! بعد وقتی بازی مورد علاقش براشون میزارم چنان میرند تو رویا !!! :d حرص ادم از این در میاد

سلام من با داشتن این سن و متاهل شدن در سن 19 سالگی دارای این کنسولها هستم ولی جدا بهم نخدیدا خانومم کلی به من میخنده دیگه بسه ....
xbox360
wii
gamecube
ps3
pc
iphone
دو تای آخری هم فقط واسه بازیهاشون خریدم نه بخاطر هیچ چیز دیگه .
25 سالمه
:lol::excited::o
متاهل در 19 سالگی؟
خدا شانس بده:((به ما)

درود بر دوستان عزیز
من خودم 20 سالم هست و با سن و سال ترین گیمری که دیدم داییم بوده با حدود 50 سال و بعدیشم بابام با 47 سال البته داییم فقط استراتژی بازی میکنه و فوتبال بابام هم که رالی و فوتبال و Myst رو هم که عاشقش بود Folklore رو هم که 6ماه پیش تمومش کرد . پارسال تابستون که رفتبود دبی پشت ویترین یکی از معازه ها GT5P رو دیده بود و خرید وقتی اومد تهران تا 2 هفته روزی 3 -5 ساعت بازی میکرد . بدبختانه تا 2 ماه دیگه هم بازنشست میشه اونقدر نگرانم ! فکر کنم باید برم دنبال یک تفریح دیگه مثلا دچرخه سواری .

پاینده باشید عزیزان

سلام.بنده 25 سالمه و از وقتی انگشت شصتمو میمکیدم به بازیهای کامپیوتری علاقه داشتم.یادمه وقتی 6 سالم بود میرفتم کلوپ روبروی خونمون آتاری بازی میکردم دستی 5 تومان.کنسول هایی که داشتم:آتاری میکرو مگادرایو ps1 ps2 ایکس باکس و xbox360.فکر نکنم تا وقتی توان بازی کردن دارم دارم بتونم بازیهای کامپیوتری رو کنار بزارم.

سن 26 (از سال 1370 هم با آتاری و میکرو نینتندو بعد با کامپیوتر و بازی های ps1 با کامپیوتر بزرگ شدیم ps2 یک سال بعد psp بعد از اون 5 ماه وقفه 360 از قدیم کامپیوتر رو داشتم تا الان اگه فاز بده با کامپیوتر هم بازی میکنم ولی بگم میکرو یک چیز دیگه بود مخصوصا قارچ خور 3 خیلی میچسبید)

دوستان پس با این تفاصیل منم دیگه از سنم خجالت نمی کشمو می گم که 26 سالمه و مجردم ... از آتاری ومیکرو و سگا شروع کردم تا به پلی 1 و 2 و الان یه 2ماهی هست که 360 دارم ... راستش یه جورایی تفریح مورد علاقمه و بهش معتادم ...:blushing:

سلام من 16 سالمه و با کامپیوتر شروع کردم (pentium 1) خیلی حال میداد بعد یک بار سگا بازی کردم و بعد ps1 کهاون هم حال داد و الان هم :love:xbox 360 که خفن حال میده :biggrin1:اما این آپدیت فریمورش مارو از کاروبار انداخت و دو هفته حال رو ازم گرفت:((
خدا به همه صبر بده

اقا ما هم 16 سالمونه فک میکنم از سه سالگی با نینتندو اتاری سگا شروع کردم.سوم دبستان pc گرفتم این دیگه بود که هر دفعه هم تو کلوپ ps1 ps2 بازی میکردم که عید همین امسالم مخ بابا را برا 360 زدیم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or