سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
آقا دانیال بزنم به تخته چه پسر گلی داری
امیدوارم که زنده باشه و شما هم زنده باشی که بتونی مواظبش باشی:love:و در سلامتی به سر ببرید
صد در صد ببوسش به جای من :love::X
من هم 20 سالمه متولد 02/03/1988 هستم
برای همه آرزوی خوشبختی و روز های سبز در سبز آرزو می کنم%%

سلام به همه پيرمردها
من متولد 31/02/1367 هستم . به تازگي به جمع گيمرها (360) پيوستم . تنها مشكلم اينه كه مادر , پدرم ميگن پسره شتر تو اين سن وسال اين كارا چيه ؟
البته اين سركوفتها تا اندازه اي نمك اين دورانه . منم بهشون ميگم شما دوره خودتون يه باتري تو جوب مي ديدين اونو بر مي داشتين , توشو باز ميكردين . تازه كلي هم حال ميكردين:cheesygri

منم متولد 1365 هستم و خوره ی بازی:biggrin1:از اون موقع هم که یادم میاد زندگی رو بازی میکردم همه ی کنسول ها رو هم داشتم تقریبآ.منم که پدرم در اومده سر این بازی کردنم با خانواده .توی کل فامیل تردم کردن:laughing:بعضی مواقع تا چند روز دلسردم میکنن ولی بازی تو خونمه:biggrin1:تا وقتی زنده باشم میترکونم .امیدوارو فرهنگ بازی تو ایران رشد کنه که نگن بازی واسه بچه هاست من که بچه دار شم سر پول تو جیبیش شرطی میزنم باهاش:laughing:

سلام منم مجتبی هستم از اون موقعی که به دنیا اومدم به جای شیر خوردن گیم میخوردم یا به عبارتی بازیخور بودیم:laughing: سنم هم 16 ساله 1371 امیدوارم تا اخر عمرم گیم بزنم تو رگ چون تازه گی ها خوردن یا کشیدن گیم دیگه افاقه نداره باید تزریق کنم :cheesygri با تشکر مجتبی

سلام. منم بابکم. متولد 17 تیر 1369 . (8 جولای 1990 )
من از موقعی که به مدرسه رفتم تو کار گیمم رفتم.(نمیدونم چه ربطی داشت:biggrin1:) از سگا هم شروع کردم و اون موقع عاشق بازیای سونیک و پلیس آهنین بودم. الانم شدیدا خوره ی بازیم.:cheesygri

من مهدی هستم .16 سال و 9 ماه دارم ،سال سوم رشته ی مکانیک.عاشق xbox و gears و من یه اشتباه توی زندگیم کردم و اون این بود که سراغ game رفتم و حالا هم نمیتونم ولش کنم

salam

من هادي متولد 1/9/65 هستم.
الان مشغول خدمت وظيفه ( آش خور) هستم از امروز 10 روز ديگه خدمتم تموم ميشه .
از ساعت 2 كه ميرم خونه تا ساعت 7 فقط بازي ميكنم.

چه یهو سنا رفت بالا :cheesygri
صفحه های اول همه 70 71 بودن الان همه 65 67 شدن :cheesygri...
منم که اکثرا می شناسن ... ولی بازم می گم ...:
خشایار
متولد 8 فروردین 69
دوم دبیرستان (سوم راهنمایی رو 1 بار افتاده :cheesygri ولی الان معدلم 19.43 شد:cool:)
رشته ریاضی
عکسم هم تو تاپیک مربوط هست ;)
Rock on GamerZzzzZZzz

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or