سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
همه با این مشکل مواجه هستیم. که میگن بازی ماله بچه است.هر کاری هم میکنم نمیتونم این نگرشو عوض کنم.اما هر وقت میگن چرا اینقدر بازی میکنی میگم برم هزار تا کار خلاف کنم بهتره یا اینکه بشینم تو خونم با ارامش لذت ببرم از زندگیم.؟
اما دیگه کم کم کاری ندارن بهم.خیلی کم تر میگن.اما اگه بگم میخوام یه پلی 3 بگیرم میگن چه فرقی داره همونه دیگه.الان با این مشکل مواجه هستم.خوب توضیح دادنم براشون سخته تفاوتشون تو چیه؟
اگه برم 500 -600 بدم گوشی چیزی نمیگن(منم که اصلا گوشی برام مهم نیست) اما اگه یه دستگاه دیگه بگم گیر میدن.
کسی با این مشکل مواجه نبوده؟راه حلی داره؟

درود
دوست من اين كه طبيعيه پدر و مادر هميشه نگران فرزندشون هستن
و ارزوشون اينه كه هر چه زودتر بچهاشون به جاي تفريح به فكر زندگيشون باشن كه البته اين موضوع رو خود جوان هم بهش فكر و هميشه در استرسه كه البته پدر و مادر ازش بي خبرن و طبيعيه كه از دستشون كمي خورده به دل بگيره (نه كينه)
اين موضوع ادامه داره تا زماني كه سرباز بشي و دوباره پس از مدتي اغاز ميشه البته خيلي كم رنگ تر و پايان اين ماجرا روزيه كه شما به عنوان يك انسان بالغ در زندگي استقلال پيدا كني (رو پاي خودت بايستي)
منظورم اين نيست كه يه خونه داشته باشي و يا ازدواج كني بلكه به زندگي اهميت بدي و دستت تو جيب خودت باشه من اگر كنسولهاي نسل بعدي 6 ماه به 6 ماه بيان راحت تهيه ميكنم و نيازي نيست مانند زماني كه يك كودك يا نوجوان
بودم از هفت خان رستم بگذرم چون استقلال پيدا كردم و دستم تو جيب خودمه راستش اين تنها راهشه(اميدوارم واسه بچهاي خودمون اين موضوع رو درك كنيم و يا حداقل درجا نزنيم ) راستي سنتو نگفتي گلم

راستي سنتو نگفتي گلم

[QUOTE
منم اون تیک 16-18 رو زدم :D
در آینده یا ازدواج نمیکنم یا با یه گیمر :d
( بازی رو صرفا جهت خوش گذرونی نمیدونم )​
][/QUOTE]
الان این جور قوپی نیا.بزار یکی رو کهروزی یه جایی که اصلا فکر نمیکردی دیدی که دیگه بازی از سرت میافته و فقط میگی اون .
حالا ببین من کی گفتم

19 سالمه، از وقتی یادمه بازی میکردم...
منم مشکل داشتم در رابطه با این گیمینک با پدر مادرم، مثلا داشتن 900 میدادن واسه گوشی ولی نمیخواستن کنسول بگیرن... بعد گفتم: مثلا یکی با گوشی حال میکنه، یکی با ماشین حال میکنه، یکی با عطر حال میکنه، یکی با لباس حال میکنه، واسه اونا خرج میکنه، منم با بازی کردن حال میکنم.... دوست دارم وقت بذارم.
مثله اینکه خیلی تاثیر داشت :دی

[QUOTE
منم اون تیک 16-18 رو زدم :D
در آینده یا ازدواج نمیکنم یا با یه گیمر :d
( بازی رو صرفا جهت خوش گذرونی نمیدونم )
]

الان این جور قوپی نیا.بزار یکی رو کهروزی یه جایی که اصلا فکر نمیکردی دیدی که دیگه بازی از سرت میافته و فقط میگی اون .
حالا ببین من کی گفتم[/QUOTE]
از بابت خودم مطمئنم. ( برم زن بگیرم بدبخت شم )
آدم میشینه عشق و حال دنیا رو میکنه.
انقدر به بازی اهمیت میدم که تمام بازی هامو اورجینال میخرم.
بر عکس بیشتر مردم متاسفانه فقط بلدن بازی کنن من کلا با کامپیوتر حال میکنم از چیز پی اونش گرفته تا سخت افزار و هکش :d

منم که میشناسین:))
89 سالمه دارم میمیرمو هنوز بازی میکنم:))(البته دل مهمه که هنوز جوونه)
اون موقع که هنوز آتاری و سگا نبود ما یه قول دو قول بازی میکردیم و پدر مادرم هم مشکلی با بازی من نداشتن
هی جوونی:(
من 16 سالمه :):):))

من 25 سالمه و الان 7 ماهی هست که یه اسلیم گرفتم
البت از بچگی عاشق بازی بودم و همیشه با پی سی گیم میزدم و الان که اینو گرفتم تازه دارم لذت واقعی بازی کردن رو درک میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or