سن دارندگان کنسول XBox360

• Thread starter Thread starter Rainbow
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

سن شما

• زیـر 12 سال

رای‌ها: 25 1.6%
  • 12 تا 14 سال

رای‌ها: 93 5.8%
  • 14 تا 16 سال

رای‌ها: 242 15.1%
  • 16 تا 18 سال

رای‌ها: 279 17.4%
  • بالای 18 سال

رای‌ها: 967 60.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,606
منم 29 سالمه.فکر نکنم زیاد ضایع باشه چون خیلی حال میده بازی کردن:laughing:
داداش زایه بودن اینه که چیزی که باهاش حال میکنی رو نداشته باشی پس بشیـــــــــــــــــــــــن بعد از کار با خانوم گیم بزن حال کن اگرم مجردی که چه بهتر

بابا دمتون گرم ما گفتیم آب از سرمون گذشته و پیر شدیم ولی میبینم دوستان با اهل و عیال هم میشینن پای گیم
خیلی کارتون درسته سایتون مستدام اسفند 88 جاسپر گرفتم( پارسال هم از تیر 87 الی شهریور 88 یه فالکون دود شد هوا)
15/6/1985

خودم

منم 15 سالمه حدود 3 سال پیش 360 xbox گرفتم . خیلی هم با بازی حال میکنم . حتی الان هم که امتحانای خرداد شروع شده حد اقل یکی دو ساعت تو روز بازی میکنم .

فقط یه نکته ای رو به دوستان گوشزد کنم و اون هم این که چند سال قبل تحقیقی در اینترنت منتشر شد که طبق اون تفریح اول آقایون 18 تا 35 ساله آمریکایی بازی های کامپیوتری و تفریح دوم شون، با اختلاف زیاد، اگه اشتباه نکنم تلویزیون بود.
بنابراین بچه های بالای 18 سال زیاد احساس ضایع بودن نکنند! :cheesygri

منم 16 سالمه ;)
شانسم ندارم بابام همین این تابستونی که 360 خریدم بازنشست شده نشسته بر دلم تا عذابم بده :biggrin1:

آخرین ویرایش:
دقیقا یادم نیست پارسال بود که اینجا پست دادم یا دو سال پیش بهر حال در حال حاضر 32 سالمه و متاسفانه روز به روز وقتم برای بازی کردن کمتر میشه یادش بخیر سه سال پیش که 360 رو خریدم حداقل روزی 2 ساعتو بازی میکردم ولی الان شاید دو روز درهفته هم نتونم بازی کنم .پس تا میتونید بازی کنید تا وقتشو دارید .

فقط یه نکته ای رو به دوستان گوشزد کنم و اون هم این که چند سال قبل تحقیقی در اینترنت منتشر شد که طبق اون تفریح اول آقایون 18 تا 35 ساله آمریکایی بازی های کامپیوتری و تفریح دوم شون، با اختلاف زیاد، اگه اشتباه نکنم تلویزیون بود.
بنابراین بچه های بالای 18 سال زیاد احساس ضایع بودن نکنند! :cheesygri
نخیر تفریح دوم اقایون امریکایی 3 ...سهست که تو مقایسه ای که انجام دادن -بازیهای کامپیوتری رو به این نوع روابط ترجیح دادن-چون مقدار بیشتری هیجان براشون میاره و اندورفین بیشتری از خودشون در میکنن!:biggrin1:

من که 19-20-20.5 هی داریم میریم بالا بالاتر:((

نخیر تفریح دوم اقایون امریکایی 3 ...سهست که تو مقایسه ای که انجام دادن -بازیهای کامپیوتری رو به این نوع روابط ترجیح دادن-چون مقدار بیشتری هیجان براشون میاره و اندورفین بیشتری از خودشون در میکنن!:biggrin1:

من که 19-20-20.5 هی داریم میریم بالا بالاتر:((

مقاله ای که من خوندم مال سایت Megagames بود. یه تحقیق بود که توش از مردای بین سن 18 تا 35 سال پرسیده بودند که وقت آزاد تون رو چطور می گذرونید و از جواب هاشون آمارگیری کرده بودند. الآن نگاه کردم دیدم این عکس رو ازش روی هارد Save کرده بودم:

البته خود مقاله رو متاسفانه نتونستم پیدا کنم.

یه اشتباهی هم کرده بودم که گفتم تفریح دوم شون تلویزیونه.
درستش اینه:

تفریح اول با 39 درصد بازی های کامپیوتری، تفریح دوم با 36 درصد اینترنت، و تفریح سوم با 31 درصد تلویزیون است (امکان انتخاب بیش از یک گزینه هم بوده).

خلاصه این که گیمرهای بالای 18 و بالای 20 و بالای 25 و بالای 30 زیاد احساس تنهایی نکنند. :cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or