سناریو نویس بازی فاینال فانتزی: تقاضا خوب باشد Final Fantasy X-3 ساخته خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
51533460646025355344.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بازی‌های Final Fantasy X/X-2 HD امروز در ژاپن منتشر می‌شوند. این سری که بی‌شک یکی از محبوترین‌های این بازی به شمار می‌رود، از قرار معلوم بعد از گدشت یک دهه هنوز می‌تواند ادامه داشته باشد. آقای Kazushige Nojima نویسنده سناریو ی بازی فاینال فانتزی در مصاحبه‌ای که در کتاب Ultimania داشته است (این کتاب امروز به همراه خود بازی در ژاپن منتشر شده) عنوان نموده:

"اگر تقاضا به اندازه کافی باشد احتمال اینکه ما شاهد تحولات جدیدی باشیم بسیار است که می‎تواند شماره 3 برای یک X دیگر باشد که به شخصه دوست دارم X-3 یا همان Final Fantasy X-3 باشد."

این خبر می‌تواند برای طرفداران این سری بسیار خوش‌آیند باشد. عناوین Final Fantasy X/X-2 HD در 18 ماه مارچ در آمریکا عرضه خواهند شد.

siliconera

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
فاینال فانتزی X یکی از خاطره ترین بازی های عمرمه که وقتی تازه PS2 گرفته بودم بازی کردم. اونموقع گرافیکش واقعا شاخ بود با اون محیطهای زیبا و دموهای از پیش رندر شده استثنائی. عشقمون این بود که بازی رو انجام بدیم و بقول معروف دموهاشو آزاد کنیم (واقعا یادش بخیر) داستانش هم که واقعا شاهکار بود با اون پایان شوک برانگیزش

در عوض Final X-2 بنظرم یه فاجعه بود (نه از نظر گیم پلی، از نظر داستان میگم) اون شخصیت مظلوم Yuna در FF X کجا و اون شخصیت جدیدش در FFX-2 کجا؟ یعنی کامل 180 درجه Yuna رو برداشته بودن عوضش کرده بودن فقط برای اینکه داستان رو کش بدن.

بنظر من که حیفه بخوان داستان زیبای FF x رو بیخودی کش بدن و آب ببندن بهش (اصولا فکر میکنم داستان FF X طوری تموم شد که ساخت دنباله براش یعنی نابود کردن بازی)
من شخصا ترجیح میدم با خاطره داستان استثنائی FF X خوش باشم تا اینکه بخوام یه شماره جدید از این نسخه رو بازی کنم با یه داستان آبکی دیگه :(

بهترین اتفاق ممکنه اگه بخان بازی بسازن که قهرمانس تیدوس :x باشه .. واقعن از ساخت هیچ بازی به اندازه این سری خوشجال نمیشم حتا اگه 100 دلار هم پولش باشه ارزششو داره :bighug:

پس واجب شد ... همون دم دمای لانچ یه نسخه بخریم ازش:x
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

همانا که شماره 12 هم بسی شاهکاری بود اگه بازیده باشی و از نظر من بهترین.
خوده بزرگوارم:دی

همانا ما بسی به شدت با شما موافقیم ... همون open world شدن بازی در کنار مدتش و عظمت و تنوعش بسه برای تایید این موضوع

موفق ترین ff هم میتونه باشه با اینکه این شاهکار بی بدیل ... بعد از عرضه نسل بعد و بازی های نسل بعدی اومد و به شدت در حقش ظلم شد و بازم از طرف edge و فامیتسو بازی سال شد ... تمام جوایز بهترین بازی ps2 هم درو کرد.... خوب انتظاری هم نبود موقع عرضه الدر اسکرول و عناوین اون سال معجزه کنه

داستانش هم تو تاریخ دنیای گیم کم نظیره

هنوزم نفهمیدم چرا بعضی ff فن ها اینطور برخورد میکنن با بازی ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

عالی می شه اگه نسخه x-3 رو هم بسازن فکر کنید با گرافیک ps4 شاهد نقش آفرینی Tidus باشیم وای معرکه میشه!! دوستان خواهشن در مورد نسخه های دیگه بحث نکنید هر نسخه از این بازی زیبایی ها و طرفدارهای خاص خودشو داره مثلآ من به شخصه نتونستم با هچکدوم از بقیه شمارها اینجوری ارتباط برقرار کنم!!

فروش و استقبال از این بازی تو ژاپن که فوق العاده بود .... بیاد برای غرب هم منتشر بشه که استقبال جانانه ازش بکنیم که به شدت مشتاق یه ماجراجویی جدید با یونا چان و ریکو هستم ...

فقط امیدوارم این حاج اقا برای افزایش فروش خالی نبسته باشه

یادش بخیر کل اصفهان رو برای پیدا کردن بازی روی Ps2 گشتم ... اخرش تا توپ خونه تهران دنبالش اومدم ..

واقعن با ff x زندگی کردیم .. من خودم یه مدت به خاطر یونا افسردگی گرفتم وهنوز بهترین بازی تموم دوران گیمریم هستش .. به امید دیدن دوبارش :x

اولین طراحی های بازی FF x_3 از یونا و تیداس همین چند ماه پیش اومد یه رمان هم هست اسمش FFx2/5 داستانش بین نسخه ۲ و ۳ و انتهاش نوشته داستان ادامه داره که نشون میده x_3 ساخته میشه فقط حیف یکی پیدا نمیشه این رمان رو ترجمه کنه فیض ببریم

اولین طراحی های بازی FF x_3 از یونا و تیداس همین چند ماه پیش اومد یه رمان هم هست اسمش FFx2/5 داستانش بین نسخه ۲ و ۳ و انتهاش نوشته داستان ادامه داره که نشون میده x_3 ساخته میشه فقط حیف یکی پیدا نمیشه این رمان رو ترجمه کنه فیض ببریم
انصافا از کجا این تایپک های زیرخاکی پیدا میکنی؟

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or