سناریو نویس بازی فاینال فانتزی: تقاضا خوب باشد Final Fantasy X-3 ساخته خواهد شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
51533460646025355344.jpg

درود.

همانطور که مطلع هستید بازی‌های Final Fantasy X/X-2 HD امروز در ژاپن منتشر می‌شوند. این سری که بی‌شک یکی از محبوترین‌های این بازی به شمار می‌رود، از قرار معلوم بعد از گدشت یک دهه هنوز می‌تواند ادامه داشته باشد. آقای Kazushige Nojima نویسنده سناریو ی بازی فاینال فانتزی در مصاحبه‌ای که در کتاب Ultimania داشته است (این کتاب امروز به همراه خود بازی در ژاپن منتشر شده) عنوان نموده:

"اگر تقاضا به اندازه کافی باشد احتمال اینکه ما شاهد تحولات جدیدی باشیم بسیار است که می‎تواند شماره 3 برای یک X دیگر باشد که به شخصه دوست دارم X-3 یا همان Final Fantasy X-3 باشد."

این خبر می‌تواند برای طرفداران این سری بسیار خوش‌آیند باشد. عناوین Final Fantasy X/X-2 HD در 18 ماه مارچ در آمریکا عرضه خواهند شد.

siliconera

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: AMIN-1399F
همانا که شماره 12 هم بسی شاهکاری بود اگه بازیده باشی و از نظر من بهترین.
خوده بزرگوارم:دی

نامید کننده ترین سری به نظرم همین FFXII بود. کلا کسایی که جذب شدن به این قسمت به خاطر JRPG و Turn-base نبودن بازی بود. کلا سیستم مبارزاتی بازی (Active Dimension Battle) در حد فاجعه بود از نظر من.

SE بهتره بجای ساخت X-3 بره یه IX-2 ـیی یا VIII-2 بسازه.

به نظر من بهترین FF بعد از 7-8 همین شماره 10 بئود با اون پایان رویایی و عجیبش :( هنوز بعد از این همه سال پایانش جلوی چشمم هست :( حتی مرور کردنش اشک آدم رو در میاره :(

من تا حالا سری فاینال فانتزی رو بازی نکردم ولی این یکی باید جالب باشه. شانس نسخه 7و 8 رو برای pc گرفتم ولی اصلا ریمیک خوبی نبودن، بازی هم که اصلا صداگزاری شخصیت ها نداشت دیگه بدتر، امیدوارم از این یکی خوشم بیاد.

بعد ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که این نسخه های ژاپنی که میان از انگلیسی پشتیبانی میکنن یا نه؟
من خودم بازیهای ژاپنی رو بیشتر ترجیح میدم که با زبان ژاپنی بازی کنم ولی تو منوها کلماتش دیگه سختن، اگر منو ها و سابتایتل انگلیسی داشته باشن خیلی خوبه.
اگر کسی میدونه که بازی ممکنه پشتیبانی کنه یا نه لطفا خبر بده.

نامید کننده ترین سری به نظرم همین FFXII بود. کلا کسایی که جذب شدن به این قسمت به خاطر JRPG و Turn-base نبودن بازی بود. کلا سیستم مبارزاتی بازی (Active Dimension Battle) در حد فاجعه بود از نظر من.

SE بهتره بجای ساخت X-3 بره یه IX-2 ـیی یا VIII-2 بسازه.
حالا یه ریمیک از VIII بسازن VIII-2 پیش کش :d

من تا حالا سری فاینال فانتزی رو بازی نکردم ولی این یکی باید جالب باشه. شانس نسخه 7و 8 رو برای pc گرفتم ولی اصلا ریمیک خوبی نبودن، بازی هم که اصلا صداگزاری شخصیت ها نداشت دیگه بدتر، امیدوارم از این یکی خوشم بیاد.

بعد ببخشید میخواستم بدونم کسی میدونه که این نسخه های ژاپنی که میان از انگلیسی پشتیبانی میکنن یا نه؟
من خودم بازیهای ژاپنی رو بیشتر ترجیح میدم که با زبان ژاپنی بازی کنم ولی تو منوها کلماتش دیگه سختن، اگر منو ها و سابتایتل انگلیسی داشته باشن خیلی خوبه.
اگر کسی میدونه که بازی ممکنه پشتیبانی کنه یا نه لطفا خبر بده.
ِ
نسخه 7 و 8 جزو بهترین ها هستن از نطر داستان سرایی. اونایی که برای PC اومدن اصلا ریمیک نبودن. در مرد سوال دومت هم، نه. کاملا نسخه ژاپنی هست که فقط منوی اول بازی ENG هست و ما بقی بازی چه زیر نویس و چه زبان همه ژاپنیِِ.
حالا یه ریمیک از VIII بسازن VIII-2 پیش کش :d

اونم میشه. ولی به شخصه ساخت VIII-2 رو یا هر چیزی از این قبیل 2 - 3 بخوره بهش رو بیشتر دوست دارم:d

آقا فرهاد منظور رو اشتباه نوشتم، منظورم همون ادیتیشن هاش بود(درسته دیگه
yahoo_4.gif
) ، حداقل اگر یکم بازی رو راست و ریست میکردن یکم گرافیک رو بهتر میکردن و کنترل بازی رو هم با کامپیوتر بیشتر هماهنگ میکردن خیلی بهتر بود اما الان اصلا انگار نه انگار دستی به بازی زدن، یکم رزولوشن رو با سیستم های امروزی بهتر کردن و روی ویندوز ها و سیستم های جدید میاد.
من خودم داستان شماره 7 رو خیلی دوست دارم ولی اینطوری اصلا نمیشه با بازی ارتباط برقرار کرد، مخصوصا برای منی که اصلا تا حالا فاینال فانتزی بازی نکردم.

پس انگار فعلا باید برای بازی صبر کرد. فقط امیدوارم تو نسخه ی انگلیسی صدای ژاپنی رو حذف نکنن چون واقعا زد حال میشه.
من نی نو کونی رو که میخواستم بازی کنم صدا رو ژاپنی زدم با زیرنویس انگلیسی راحت بازی میکردم اما شانس تالس آف ژیلیا زبان ژاپنی نداشت. امیدوارم این هم اینطوری نشه.

ها:d کلا SE برای اینکه یه چیزی بندازه به PC بازا اومد دو نسخه 7 و 8 رو داد. کلا کار خواصی روی بازی نکردن، با امیلیتور کیفیت بهتری میگرفتی تا خود تبدیل شده به PC! :d
در مورد voice actors ها هم نــه! نسخه ژاپنی با نسخه انگلیسی صداگذازاشون فرق میکنه تو نسخه ژاپنی صدا تیداس رو Masakazu Morita میگه تو نسخه انگلیسی جیمز تیلور. نسخه eng بازی بسیار بهتر از نسخه JP هست (از نظر من)

آخرین ویرایش:
آقا فرهاد منظور رو اشتباه نوشتم، منظورم همون ادیتیشن هاش بود(درسته دیگه :d ) ، حداقل اگر یکم بازی رو راست و ریست میکردن یکم گرافیک رو بهتر میکردن و کنترل بازی رو هم با کامپیوتر بیشتر هماهنگ میکردن خیلی بهتر بود اما الان اصلا انگار نه انگار دستی به بازی زدن، یکم رزولوشن رو با سیستم های امروزی بهتر کردن و روی ویندوز ها و سیستم های جدید میاد.
من خودم داستان شماره 7 رو خیلی دوست دارم ولی اینطوری اصلا نمیشه با بازی ارتباط برقرار کرد، مخصوصا برای منی که اصلا تا حالا فاینال فانتزی بازی نکردم.

پس انگار فعلا باید برای بازی صبر کرد. فقط امیدوارم تو نسخه ی انگلیسی صدای ژاپنی رو حذف نکنن چون واقعا زد حال میشه.
من نی نو کونی رو که میخواستم بازی کنم صدا رو ژاپنی زدم با زیرنویس انگلیسی راحت بازی میکردم اما شانس تالس آف ژیلیا زبان ژاپنی نداشت. امیدوارم این هم اینطوری نشه.

بسیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــار حمایت میشود !
:bighug:
چه شود نسل بعد تایدوس !
;;)

ولی داداش سناریو نویس-ساما ما با LIGHNING RETURNES II : FINAL FANTASY XIII هم مشکلی نداریم !
;;)

از همین تریبون از SE درخواست عاجزانه دارم فکر X رو از سرش بیرون کنه. برو هر چقدر می‌خوای 13 بساز! اصلا من عقیده دارم بره همون 13 رو اصلا یه IP جداش کنه!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or