خبر رسمی سم لیک: دوست دارم یک بازی در سبک فانتزی تاریک و گوتیک بسازم

MJ_KING

کاربر سایت
کارگردان خلاق بسیاری از بازی‌های Remedy، از آرزویش برای ساخت یک بازی فانتزی گوتیک تاریک و دیوانه‌وار، با بودجه‌ای عظیم می‌گوید.

Sam-Lake-300x166.webp

در مصاحبه جدیدی که سم لیک با رسانه GQ داشت، از او پرسیده شد که دوست دارد چه کار دیگری را در زندگی‌اش انجام دهد که هنوز آن را تجربه نکرده است؟

لیک در پاسخ گفت: «یکی از آرزوهایم این است که بتوانم در آینده یک بازی فانتزی و گوتیک تاریک و دیوانه وار بسازم که بودجه زیادی هم از آن ساپورت کند، چیزی که قبلا انجامش نداده‌ام …» او همچنین راجع به زمان احتمالی بازنشستگی‌اش از بازیسازی گفت: «بالاخره زمانی می‌رسد که من بازنشست خواهم شد، فقط اینکه … همه این‌ها (سال‌های کار در صنعت گیم) بسیار برایم جذاب بود».

سم لیک دهه‌ها به عنوان کارگردان خلاقیت در رمدی کار کرده است و از پروژه‌های او می‌توان به، Max Payne، Alan Wake، Control و … نام برد؛ همچنین چهره او به عنوان مدل صورت کاراکتر مکس پین در عناوین اولیه این سری، استفاده شده است.

ویژگی خوبی که سم لیک داره، اینه که از رو چیزی کپی نمیکنه. پای همه چیز، امضای خودشه‌ و بالاخره به حقش حداقل از لحاظ امتیازات رسید با آلن ویک ۲. این روند منو یاد میازاکی میندازه که شاهکار دارک سولز یک رو خلق کرد ولی توی الدن رینگ از لحاظ reception به اوج خودش رسید‌ و حتی پلیرهای سبکهای دیگه هم تحسینش کردن.

آخرین ویرایش:
«یکی از آرزوهایم این است که بتوانم در آینده یک بازی فانتزی و گوتیک تاریک و دیوانه وار بسازم که بودجه زیادی هم از آن ساپورت کند، چیزی که قبلا انجامش نداده‌ام …»
آرزوی ما هم هست که تو اینجور بازی ها بسازی [-o<:x

آرزوی ما هم هست که تو اینجور بازی ها بسازی [-o<:x

آرزوی من نیست:دی من واقعا دوست دارم یه بازی عین مکث پین ببینم ازشون. هیچ وقت اون حس مکس پین 1 برام تکراری یا کهنه نمیشه. خیلی خفن بود.

آرزوی من نیست:D من واقعا دوست دارم یه بازی عین مکث پین ببینم ازشون. هیچ وقت اون حس مکس پین 1 برام تکراری یا کهنه نمیشه. خیلی خفن بود.
ماکان، احتمالاً یه بخشی از آرزوی من و تو با ریمیک Max Payne 1&2 برآورده بشه. :D
خیلی بعیده از این ریمیک‌های ساده باشه که فقط گرافیک رو به روز می‌کنن و نهایتش یه دستی هم به گوشه و کنار بازی می‌زنن. با توجه به اینکه زمان معرفی بازی گفته بودن در مرحله ایده‌پردازی اولیه و اینا هستن، یعنی به احتمال زیاد می‌تونیم منتظر یه تجربه نسبتاً جدید باشیم که از طرفی عطر و طعم نسخه‌های قدیمی رو داره و از طرفی هم محتوای جدید. این‌طوری هم حکم بازگشت به اون بازی‌های محشر رو با انجین بنیان‌فکن Northlight داره و هم دقیقاً همون بازی‌ها نیست و یه تجربه متفاوت محسوب می‌شه و یک تیر و دو نشون هست. :D

ماکان، احتمالاً یه بخشی از آرزوی من و تو با ریمیک Max Payne 1&2 برآورده بشه. :D
خیلی بعیده از این ریمیک‌های ساده باشه که فقط گرافیک رو به روز می‌کنن و نهایتش یه دستی هم به گوشه و کنار بازی می‌زنن. با توجه به اینکه زمان معرفی بازی گفته بودن در مرحله ایده‌پردازی اولیه و اینا هستن، یعنی به احتمال زیاد می‌تونیم منتظر یه تجربه نسبتاً جدید باشیم که از طرفی عطر و طعم نسخه‌های قدیمی رو داره و از طرفی هم محتوای جدید. این‌طوری هم حکم بازگشت به اون بازی‌های محشر رو با انجین بنیان‌فکن Northlight داره و هم دقیقاً همون بازی‌ها نیست و یه تجربه متفاوت محسوب می‌شه و یک تیر و دو نشون هست. :D

آریا قطعا همینطوره و منم فکر میکنم ریمیک خوبی باشه، بخصوص مه گفتن هر دو بازی مرج شدن در هم، در نتیجه با یه ریمیک کپکام طور طرفیم تا کونامی وار:دی و از اونجایی که رمدی اصولا گرافیک ساز خوبی بوده و AW2 هم خیلی خفنه، یحتمل ایشون از منظر گرافیکی هم حرف های زیادی برای گفتن داشته.

اما من فکر میکنم ریمیک MP ها در عین اینکه بخشی از عطش مارو رفع میکنه، به همون اندازه هم کرم این بازی هارو بیشتر به جون فن ها انداخته و باعث میشه بازی های بیشتر و جدیدتری بخوایم:دی در کل من دوست دارم بازم بازی تو این حس و حال ببینم، و البته بزرگترین آرزوم اینه که یه IP تازه ای بسازن که به اندازه MP در زمان خودش نوآورانه باشه و بتونه همون حس و حال عجیب رو دوباره در من بوجود بیاره.

زمان MP من فکر کنم دوم راهنمایی بودم، مجبور شدم گرافیک 256 بگیرم و کلا سیستم رو به پنتیوم 4 ارتقا بدم تا اجرا بشه، چون با پنتیوم 3 که داشتم مرحله مترو درست رندر نمیشد و همه جا رو غیر خود مکس پین تاریک و سیاه مطلق میدیدم:دی بعد که بازی درست ران شد بازی میکردیم و هر روز تو مدرسه و موقع زنگ تفریح با بچه ها درباری اینکه بولت تایم چقدر خفنه و چقدر تو بازی پیش رفتیم صحبت میکردیم. و هرکی جلوتر بود مدام میگفت حالا بیشتر برید جلو خفن تر هم میشه... یه بازی اینجوری لطفا بسازن:دی RPG ـه دارک فنتسی خوبه ها، اما بازی با اون حس و حال یه چیز دیگه است!

آرزوی من نیست:D من واقعا دوست دارم یه بازی عین مکث پین ببینم ازشون. هیچ وقت اون حس مکس پین 1 برام تکراری یا کهنه نمیشه. خیلی خفن بود.
مکس پین مخصوصا مکس پین 1 بی نظیر بود و جزو Top 5 بهترین بازیهای زندگیمه
اون جو، اون نحوه روایت، اون برف، اون دیالوگا، اون اکشن و اون نیویورک لعنتی رقیب نداشته بعد این همه سال

.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or