سم ریمی نویسنده فیلم Warcraft را لو داد !

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
lichking.jpg

سم ریمی کاراگردان بزرگ سینما در مصاحبه با MTV نام نویسنده فیلم Warcraft را لو داد.

سم ریمی در مصاحبه با MTV اعلام کرد : " ما واقعا می خواهیم تا جایی که می توانیم به بازی وفا دار باشیم. به Horde و Alliance و به اساطیری که در بازی وجود دارند. "

وی در ادامه گفت : " با این وجود ما Robert Rodat به عنوان نویسنده انتخاب کردیم که داستانی اصلی و اورجینال خلق کند که کاملا دارای حس دنیای World of Warcraft را داشته باشد. "

اقای Robert Rodat به عنوان نویسنده شاهکاری همچون نجات سرباز رایان ظاهر شده بود و داستان فیلم The Patriot مل گیبسون را هم وی به رشته تحریر در اورده بود.

این فیلم در سال 2011 قرار است به نمایش دربیاید.

ممنون کسری جان
حس قوی بهم میگه این فیلم شاهکار میشه
موجی توی فیلمه که توی بازیهای بلیزارد دیده میشه سنگ تموم میزاره و وسواس به خرج میده:love:

آخرین ویرایش:
ممنون آقا کسرا .

اگه به بازی پایبند باشن شک ندارم عالی میشه اما اگه بخوان بازی رو برای فیلم تحریف کنن چرت میشه .

میشه یه چیزی مثل DRAGON BALL که فیلمش رو از روی انیمیشنش ساختن واقعا انقدر تحریف کرده بودن که 1000 تا ایراد میشود ازش گرفت.

من الان یه چیزو موندم پس Spider-Man 4 چی میشه ؟!.

(What The Hell He was Thinking Directing Two film at the same time)
-
spider-men هم داره ساخته میشه.
اصولا کارگردان ها میتونن 3 یا حتی 4 تا پروجه رو کنترل کنن.
نمونش همین اسکورسیتی هست;)

کارگردان درست حساسبی نمیاد 2 تا فیلم رو باهم کارگردانی کنه ! فقط استاد Uwe Boll همچین قدرتی داره . اسکروسیزی هم نا حالا 2 تا فیلم رو باهم کارگردانی نکرده ( کنترل کردن با کارگردانی کردن فرق داره )

آخرین ویرایش:
:arrowd:

دقیقا. اگه یارو کارگردان ماهری باشه میتونه این کار رو انجام بده. دوستمون که یه نمونه گفتن منم یه نمونه بگم. جاله که بدونید پیتر جکسون در هنگاه ساخت فیلم King kong داشته فیلم سوم از ارباب حلقه ها رو هم کارگردانی می کرده. که با این وجود هر دو تاشون شاهکاری در تاریخ سینما شدند.

SM4 فیلنامه اش خیلی وقت پیش نوشته شده اما سم ریمی خواستار یک سری تغییرات شده برای همین توسط نویسنده اصلی داره بازنویسی میشه. خود سم ریمی گفته فیلم مارچ 2010 فیلم برداری میشه و اریخ عرضه هم می 2011 هست. باید دید ریمی چه طوری کنار میاد. از این ور وارنر داره کلی روی WOW سرمایه گذاری کرده از اون ور سونی SM پر فروش ترین سری فیلمش هست.

هر چند خیلی ها میگنWarcraft از روی LOtR تقلید کرده ولی به نظر من پتانسیل Warcraft برای تبدیل شدن به یک شاهکار در بین فیلم ها(نه صرفا فیلم هایی که از رو بازی ساخته میشه)از LOtR هم بیشتره!حداقل چون نویسنده ی اصلیش نمرده!با توجه به نویسنده ی بازی باید منتظر یه فیلم حماسی باشیم و احتمالا هزینه ی ساختش هم بسیار زیاده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or