خبر رسمی سم بارلو: ریمیک Silent Hill 2 مانند نوشیدن «جام زهر» است!

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
FsOcivuWwAIHPQD.jpeg
به گفته یکی از طراحانی که در گذشته روی مجموعه Silent Hill کار کرده، ریمیک Silent Hill 2 مانند یک «جام زهر» هست!

سم بارلو که امروزه بیشتر به خاطر کارگردانی و نویسندگی Her Story، Telling Lies و Immortality شناخته می‌شود، قبلاً نویسنده و طراح نسخه‌های Silent Hill Origins و Silent Hill: Shattered Memories بوده است!

در مصاحبه‌ای با PCGamesN، از بارلو در مورد عنوان پروژه های آتی عناوین Silent Hill پرسیده شد، که او پاسخ داد که به استودیو Bloober Team، استودیویی که روی ریمیک Silent Hill 2 کار می‌کند، حسادت نمی‌کند!

بارلو می‌گوید: «شخصاً خیلی کم برای یک ریمستر/ریمیک هیجان زده ام؛ مخصوصا وقتی کار داریم در مورد Silent Hill حرف میزنیم، زیرا برای من حکم نوشیدن یک «جام زهر» را دارد!

یعنی برای آنها آرزوی موفقیت دارم زیرا نمی دانم چگونه و بدون اینکه که باعث ناراحتی طرفداران شوند، اینکار را انجام خواهد داد!

با وجود نظر منفی بارلو نسبت به ریمیک Silent Hill 2، اما با دیگر پروژ های سایلنت هیل موافق است!

Silent Hill 2 remake is a ‘poisoned chalice’, says former series writer Sam Barlow | VGC

چرا بهترین (یا یکی از بهترین) بازی دنیا هست ؟ چند تا فاکتور بگو
من از قدیم عشق این بازی بودم. روی پلی استیشن۱ و ۲ چهار تا بازی همواره برام مهم بود بازی کنم تا جای ممکن:
سایلنت هیل، رزیدنت اویل، متال گیر و فاینال فانتزی.
به خاطر اینا خیلی بازیها مثل سن اندریاس رو دراپ کردم.
ولی به نظر من از دیدگاه نقد و بررسی بهترین بازی دنیا یا تاریخ اصلا نیست جزو بهترین بازیها اگه بخوایم ده بازی برتر انتخاب کنیم از دید اکثرا منتقدا به نظرم نشه
اما صد بازی چرا.
میانگین نمراتشم گویای اینه سایلنت هیل بالای ۹۵ نداریم که بخوایم یه تاپ تن کل تاریخ از این سری دربیاریم با قاطعیت.
ولاکن خاص ترین آی پی ویدیو گیم برای من بوده و از بهترینای سبک ترس و بنیان گذار سبک ترس روانشناسانه تو‌ ویدیو گیم، که البته دیگه چندان بازی ای با عیار سایلنت هیل تو این ژانر خاص ندیدیم...
مطمئنا قول شرف میدم اگه کونامی تیم سازنده ش رو منحل نمی کرد تو نسل هفت و هشت این افراد کارشونو پرورش میدادن اونوقت بازی بهتر از سایلنت هیل۱ و ۲ هم ازشون درمیومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or